Първоначално изпратено от Хайърсъзоff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеАз пък съм гласувал префернциално за Москов, в 24 МИР. Имаме си представител в правителстовото от нашия район.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Аз съм хайрсъзов антикомунист който съм гласувал за Кунева и се целувам със Руменчо Шадравана в шадравана....и съм тъп като Тиквата....
“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеДестабилизацията е в ход от първите секунди, няма да се оправим.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Аз съм хайрсъзов антикомунист който съм гласувал за Кунева и се целувам със Руменчо Шадравана в шадравана....и съм тъп като Тиквата....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеЧуколов, ти за това ли иска почивка , да дращиш у форума?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеВие сте майстори по въвежда на нови данъци.Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от korker Разгледай мнениеПоследно?
Я се разберете дали ще е 0.1% както казва kandid, или ще е 0.01%?
После ако кажат 2% да е данъка, да не вземете да се оправдавате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениедействително ли има протестиращи пред НС,КОЛКО СА И КАКВО ИСКАТ ?
Къде може да ги видим?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеТочно това е въпроса!
Щом 0.01% те събаря, ко прайш тука ва?
Я се разберете дали ще е 0.1% както казва kandid, или ще е 0.01%?
После ако кажат 2% да е данъка, да не вземете да се оправдавате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКомунист...УУУУУУУУ
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеАйде стига вече, тая опорна точка вече я протрихте...
Доколкото стана ясно, ако изобщо има такъв данък, то той ще се начислява от ИП действително като тегоба върху транзакция... Някой вече даде примера, ако досега ИП ти е вземал 0,5% комисион, вече ще ти взема 0,6% ...
Ако си чак толко прошляк да не можеш да го преглътнеш, кво дириш тука...
Щом 0.01% те събаря, ко прайш тука ва?
Коментар
Коментар