IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gigow

Точно обратното, ако Хитлер е бил изчакал и не беше тотален идиот - страхлив само за 3 години икономиката на Германия би била много по подготвена за тази война. Той е тръгнал при очевидно числено превъзходство в пъти на противника да воюва с него и е разчитал на качеството на техниката им.Истината е че техниката им не е била чак толкова качественна колкото са си въобразявали и се е потрошила.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Чудя се ако Украйна вземе, че нападне Россия, дали с какво руснаците ще изхранват цялата преминала към тях войска?
      http://www.dnes.bg/iztochna-evropa/2...-armiia.219635
      Междувременно от Москва бе съобщено, че руският президент Владимир Путин е подписал указ, според който на украинските военни, пожелали да влязат в редиците на руските въоръжен сили, ще бъдат признавани воинските звания и дипломи. Путин поясни, че така ще може тези хора да бъдат назначавани по договор, докато бъдат уредени всички формалности, включително получаването на руско гражданство, предаде агенция ИТАР-ТАСС, цитирана от БТА.
      Ей това вече няма как да не повдигне духа на Украинската армия....

Да'е, тоя гаден Путин да'е.
      Той направо иска да напазари украинската армия. И тогаз Украйна ша му излезе почти без пари.

А ве Обама! Как мое си толкоз прозт, да дадеш 5 милиарда долара, само за да натикаш Украйна обратно в Русия???
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Сега.
        Не съм твърдял такова нещо. Твърдя че САЩ спечелиха от ВСВ.
        А другите победители по-скоро загубиха.
        Вярно, че Съюза спечели десетина държави сателити в Източна Европа, ама от това руснаците не заживяха много по-добре.
        Това е ДРУГО.
        С това съм съгласен..
        Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Съвсем друг развой би имала войната между СССР и Германия, ако Хитлер не беше нападнал, ами беше изчакал още месец. Тогава вероятно руснаците щяха да посрещат новата 1942г в Берлин, а пролетта на същата в Париж.
        А руснаците освен водка пият и френски коняк, пък ако няма - то и вино не отказват. А френското вино е прочуто.
        Това, вече са догадки...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          А кой я спечели войната, бря Слепоков?

Затова ли до 1971 г. имаш златно-доларов стандарт на валутите?

П.П. Що не го направиха златно-рубладжийски или златно-виетнамски да'е ..? Баси идиотите са били, налЕ?
          ъ, то Бретън Удс не беше ли курорт на Бахамите ?

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            Чудя се ако Украйна вземе, че нападне Россия, дали с какво руснаците ще изхранват цялата преминала към тях войска?
            И аз се чудя защо безработните БГ матрьошки от селата не отиват там - шъ им вдигнат двойно пенциите и шъ им кихат и кинти на ръка за една червена лентичка на ръкава.

Ей, го дряновския селски бег вместо да виси по форумите и да лапа бибата на Путя по цял ден - щеше да изкара някой левец поне

Коментар

• Колчо Слепеца

То от тая война печалби има ли въобще, че да има печеливш. От война ако се печелеше след войните държавите щяха да цъфтят, а не да са хората в мизерия и да цари тотална разруха.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Втората Световна Война бат Маранди, я спечели СССР !!!

Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                П.П. Що не го направиха златно-рубладжийски или златно-виетнамски да'е ..? Баси идиотите са били, налЕ?
                Кой, какво и защо е направил, или не е направил СЛЕД КАПИТУЛАЦИЯТА на Германия, е ДРУГ въпрос, който НЕ ПРОМЕНЯ горенаписаният от мен ФАКТ.
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                  Съгласен съм, че видяха много зор, но да се твърди, че УСА са спечелили ВСВ НЕ Е ВЯРНО !!!
                  Сега.
                  Не съм твърдял такова нещо. Твърдя че САЩ спечелиха от ВСВ.
                  А другите победители по-скоро загубиха.
                  Вярно, че Съюза спечели десетина държави сателити в Източна Европа, ама от това руснаците не заживяха много по-добре.

Съвсем друг развой би имала войната между СССР и Германия, ако Хитлер не беше нападнал, ами беше изчакал още месец. Тогава вероятно руснаците щяха да посрещат новата 1942г в Берлин, а пролетта на същата в Париж.
                  А руснаците освен водка пият и френски коняк, пък ако няма - то и вино не отказват. А френското вино е прочуто.

Коментар

Съгласен съм, че видяха много зор, но да се твърди, че УСА са спечелили ВСВ НЕ Е ВЯРНО !!!
                    Може би не се изразихме много правилно,САЩ са най-големите печеливши от тая война,така съгласен ли си?

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                        Говориш за предвидимост, значи.
                        Ми развитието на нещата по начина, по който станаха, можеше да се предвиди от самото начало, стига да не си самозабравил се дебелогъз европейски висш чиновник.

Нека накратко си повторим какво стана:

Ако си съгласен, Бертрам, с описаната горе последователност, то надали би отрекъл, че действията на Русия са отговор в своя защита на действията на Запада, и че тази последователност е лесно предвидима, още повече - единствено възможна, ако Русия твърдо защитава интересите си.
                        С всичко казано съм съгласен с едно малко допълнение. На третия ден от започналите вече вълнения в Крим руснаците наистина изкараха своите войници от базата и така осигуриха спокойствието и мира на полуострова, защото имаше голяма опасност от кръвопролития. В останалата част проруската местна власт, олицетворявана от местния парламент, законно избран, за разлика от киевската превратаджийска власт, та местната власт направи референдума. Резултата го знаем.

Впрочем и местната милиция и Беркут се отделиха от централната киевска власт.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Да бе! СССР разгроми Германия. Победи. Дума няма!
                          След което великия победител не можеше да изхрани населението си. Настъпи голям глад. Гладът от петдесетте.
                          Защото победата беше предшествана и съпътствана от пълна военизация на цялата индустрия и селското стопанство. Да не говорим за многото милиони мъже убити в разцвета на силите си. Това е незаменима работна ръка. Което логично доведе до разруха на стопанството.

А ако щеш вярвай, не съм близвал алкохол от неделя.
                          И иначе телевизия не гледам. Освен за животните и снукър. Понякога новини.

Коментар

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
                            Ти ако ги пишаш и с волски каручи и коне щяха да победят Германците .
                            Господ изтрива нации, които не употребяват думата "Благодаря!"

П.П. Явно Джуджи е решил да не връща нищо и затова така му изнася да се кикери. Друг е въпроса как се постъпва с някой дет' си му бърсал задника и ти дължи символични стинки, на фона на предоставеното тогава кат' си бил на зор.

Ся ще го приспят малко, че уж Запад е слаб и зависим - демек ще го почешат по егото и такъв ще му го набият после, че Джуджи, ще ходи в Сибир да копа въглища.

Само гледай мача - поне знам как бачкат западняците.

Коментар

• Над 3500 украински военни поискали да преминат в руската армия

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
                                Ей сега е времето Владимир Путин да свика Думата и да го изберат за Император на Руската империя.

Коментар

Working...
                                X