IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Русия – това е регионална сила, която не от сила, а от слабост заплашва своите съседи”, заяви Обама снощи в Хага.
    Американският народ не е съвсем съгласен с изявлението на президента, че Русия е регионална държава, коментира Вашингтон поуст.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      бертрам ,
      не ми отговори на въпроса....
      защо за Косово важи правото на самоопредление на народите а за Крим не важи ...
      Защо ние признахме Косово а Крим не....
      За равновесие..
      Рублата е под 0,49... и маркета е над
      Готвят се за фалит...отвисоко... 1130....
      Може дa си сигурен,че aко Косово беше решило дa е чaст от aлбaния -щяхa дa ги порежaт.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Нормално е да си гледат интересите

Чехия, Словакия и Унгария не подкрепят Брюксел
        "Когато икономическите интереси на една страна са поставени на карта, проблеми, касаещи човешките права и демокрацията, просто спират да съществуват." Това заяви словашкият премиер Роберт Фицо по повод възможността за въвеждане на икономически санкции срещу Русия заради Крим. "Смятаме руския пазар за стратегически и не виждам причини да опитваме да решаваме политически проблеми посредством икономически санкции, които ще са в ущърб и на двете страни", каза той, цитиран от ИТАР-ТАСС.
        Унгарският външен министър Янош Мартони предупреди, че подобни санкции ще разпалят "дълга икономическа война" с тежки последици за страната му.
        Чешкият премиер Бохуслав Соботка заяви, че са необходими по-остри санкции, но не и икономически. Те ще ударят заетостта в страната му и до 50 000 души ще загубят работа заради ангажираността им в износа към Русия.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          Товa го бях зaбрaвил. Може дa сa с друг режим,но пaк имaт интереси в рaионa.
          бертрам ,
          не ми отговори на въпроса....
          защо за Косово важи правото на самоопредление на народите а за Крим не важи ...
          Защо ние признахме Косово а Крим не....
          За равновесие..
          Рублата е под 0,49... и маркета е над
          Готвят се за фалит...отвисоко... 1130....

Коментар

• Успешното Съединение на България е срещу руските интереси на Балканите и то води до обтягане на българо-руските отношения и организирането от руска страна на заговори и преврати в България. (→ Деветоавгустовски преврат) След успешната намеса и осуетяване на тези от страна на Стефан Стамболов, Русия скъсва дипломатическите отношения с България.
            Товa го бях зaбрaвил. Може дa сa с друг режим,но пaк имaт интереси в рaионa.

Музичко дaже късно нaмери товa дето си го търсеше. Предстaвям си го Болен с ресурс и хорa зaд него.
            Last edited by bertram; 26.03.2014, 09:38.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Убит е Александър Музичко - един от лидерите на „Десен сектор”
              http://www.youtube.com/watch?v=VQakVj7IvZM
              Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Не ми изглеждат много да са изтрещели. Красавица е. Аз не обичам "строги" господарки.
                Гигов, я кажи като специалист, как на 34г се става подполковник?
                Щото с тази скорост адмиралие ще са повече от редниците

Коментар

• gigow

Ще им добият една газова тръба за милиарди на китайчетата, но после по нея като няма газ не ми се мисли онези как ще подивеят.Те и за Европа нямат газ пък имат тръби за много милиарди.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                    Япончетата се изтрещели на тема красиви господарки

Любимка на японските интернет потребители, младата Наталия Поклонская, застава начело на прокуратурата в Крим. Назначението й бе официално потвърдено от Москва.
                    Наталия Владимировна Поклонская е новият главен прокурор на Република Крим, се казва в съобщение на руската Главна прокуратура, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Поклонская е на 34 години. Тя беше номинирана за поста на 11 март, след като обяви, че се разграничава от новите украински власти и застана на страната на Русия.

Тогава младата синеока жена се появи в униформа с пагони и с вратовръзка и заяви подкрепата си за Москва.

Видеозапис от пресконференцията стана хит в интернет и беше гледан от 1,3 милиона зрители. Поклонская спечели множество почитатели в Япония, но също така и в Република Корея и в Китай.

http://dnes.dir.bg/news/ukrina-glave...-16382876?nt=4
                    Не ми изглеждат много да са изтрещели. Красавица е. Аз не обичам "строги" господарки.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                      Пак да повторя Въпроса,че еважен(за мен де)....
                      Ами при нас идва "руска" газ от Каспийския регион. И не се добива само в Русия, ама те я продават в Европа.
                      Обаче Китай е доста далече от Каспийско море, имам предвид големите промишлени зони в Източен Китай, та може би руснаците ще добиват и продават там някаква друга газ. От Сибир, Далечния Изток..... не знам. Въпросът иска сериозно проучване.

Коментар

• Япончетата се изтрещели на тема красиви господарки

Любимка на японските интернет потребители, младата Наталия Поклонская, застава начело на прокуратурата в Крим. Назначението й бе официално потвърдено от Москва.
                        Наталия Владимировна Поклонская е новият главен прокурор на Република Крим, се казва в съобщение на руската Главна прокуратура, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Поклонская е на 34 години. Тя беше номинирана за поста на 11 март, след като обяви, че се разграничава от новите украински власти и застана на страната на Русия.

Тогава младата синеока жена се появи в униформа с пагони и с вратовръзка и заяви подкрепата си за Москва.

Видеозапис от пресконференцията стана хит в интернет и беше гледан от 1,3 милиона зрители. Поклонская спечели множество почитатели в Япония, но също така и в Република Корея и в Китай.

http://dnes.dir.bg/news/ukrina-glave...-16382876?nt=4
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Маранди

Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                          В момента колко е годишния износ на газ от Русия за Европа(не ми се рови).Спомням си (по памет),че Набуко предвиждаше първоначално 10млрд. на година,в последствие да се увеличи преноса до около 20млрд.(може и да греша).А сега Русия -Китай възнамеряват първоначално пренос на 30млрд,в последствие да се увеличи.Не знам какъв е капацитета на руските находища,ама .....да не "увяхнем" накрая ние(Европа).Имам чувството,че след десетина години една сегашна инвестиция в печки на твърдо гориво,ще се "отблагодари подобаващо".......Майтап
                          Пак да повторя Въпроса,че еважен(за мен де)....

Коментар

• Лека нощ на фелтфебелите!!!

Коментар

• В Севастопол ликуват: Революцията приключи

Обявилият се за лидер на пристанищния град Севастопол на Кримския полуостров разпусна проруската милиция в града и призова нейните членове да се разоръжат, съгласно законите на Русия.

Алексей Чали, който е начело на града в продължение на повече от месец, подписа декрет за разпускането на „силите на звената на народната милиция”, които вече „не са необходими”.

„Революцията приключи. Ще живеем съгласно руските закони със съответните последствия за незаконни действия”, каза Чали в телевизионно обръщение към командирите на милицията.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1238478
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Руски войски щурмуваха последния украински кораб в Крим

Сега руснаците ще изтъргуват пленения военен флот на Украйна. В смисъл ще го върнат на украинците срещу определени условия, все едно им правят отстъпка. Пролетна прИмоция, дет' са вика. Той едва ли им е нужен.

Коментар

Working...
                                X