If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нали ти пратих линк - да сричаш да се ограмотиш колко много са се "обичали" в Сърбия?!
Ма, бая "обич" ще да е била да изколят 850 хил. сърби само до преди 50 години.
П.П. Моли се да не те спохожда подобна "обич".
Ся, ако искаш мога да те метна и по темата Украйна пак какво казва Историята и колко са "братски" тия народи?
Още ще ми давате ли за пример Сърбия и Косово за това клане като гадното НАТО го е нямало още тогава?
Та, НАТО това направи - щом не могат да се дишат и се колят - който, откъдето - иначе щяха да се избият, както до преди само 50 години по-рано.
Маранди, в Сърбия Щатите пратиха масов убиец, със сериозен опит от Латинска Америка, да удостовери дали е имало убийства в Косово! Не че нещо, ама ай сиктир.
Сега вече знаем, че всичко е било постановка, ти може би не, де
Сърбите ги харесвам като светоусещане, доста повече от американците, но и не забравям, че е трябвало да ги ошамарим, когато са ни предали.
Не ме кефи, че не ни уважават особено, може и да има защо, но това по лични наблюдения е лесно за промяна. Пак по лични наблюдения, за щатите сме втора ръка хора и това е почти невъзможно за промяна, та така
Западни военни анализатори не се съмняват, че отначало руската армия с лекота ще вземе превес над украинските сили. Съвременната история обаче показва, че когато водещите световни сили прибягнат към военна интервенция срещу вражески настроено местно население, те почти винаги претърпяват стратегическо поражение в дългосрочен план. http://www.dnes.bg/redakcia/2014/03/...-rusiia.220186
ТИЯ ЗАПАДНАЛИ ВОЕННИ АНАЛНИзатори МОЖЕ БИ ИЗХОЖДАТ САМО ОТ СОБСТВЕНИЯ СИ ГОРЧИВ ОПИТ, НЕ И ВЪЗТОРЖЕНОТО МНОЗИНСТВО РУСИ И ПРОРУСИ В ИЗТОЧНА УКРАИНА!!!
Маранди, Сърбия я преебаха, защото никоя европейска сила не искаше съществуване на федерация Югославия, сравнима по мощ с Франция..
Проблемът е че в момента покрай осъществяването на тази цел имаме на континента Босна и Косово.
Сърбите пак са си ок, щото няма как с бомбардировки да им вземеш знанията и културата
Нали ти пратих линк - да сричаш да се ограмотиш колко много са се "обичали" в Сърбия?!
Ма, бая "обич" ще да е била да изколят 850 хил. сърби само до преди 50 години.
П.П. Моли се да не те спохожда подобна "обич".
Ся, ако искаш мога да те метна и по темата Украйна пак какво казва Историята и колко са "братски" тия народи?
Още ще ми давате ли за пример Сърбия и Косово за това клане като гадното НАТО го е нямало още тогава?
Та, НАТО това направи - щом не могат да се дишат и се колят - който, откъдето - иначе щяха да се избият, както до преди само 50 години по-рано.
Маранди, Сърбия я преебаха, защото никоя европейска сила не искаше съществуване на федерация Югославия, сравнима по мощ с Франция..
Проблемът е че в момента покрай осъществяването на тази цел имаме на континента Босна и Косово.
Сърбите пак са си ок, щото няма как с бомбардировки да им вземеш знанията и културата
Ей, БГ матрьошките да си четат за "гадното" НАТО дет' ударило шибаните събляци, щот' те са "света вода ненапита"
------------------------------------------------------------------------
Светите мъченици от лагера Ясеновац
Освен това всеки ден усташите убивали по 200-300 човека. Част от тях разстрелвали, други изгаряли живи в пещите на местния кирпичен завод, трети рязали на късове. Огромен брой - избивали с чукове или давели. Хиляди сърби били заклани. За целта усташите изобретили специален нож, наречен „сърборез”, с който режели главите и дори организирали състезания по най-бързо рязане на глави, като цифрата достигала хиляда и триста на ден
-------------------------------------------------------------------------
Имаше и някакво рекордьорче студент-че с 2500 клъцнати глави със "сърборез" - ама вече паметта ми не е като едно време да'е ...
П.П. Та, накратко в Събрия всичко е било цветя и рози, ако се слушат промитите БГ матрьошки. Даже за ташак си измислили и оръжие "сърборез" - майтап да става ...
Спряха му интернАта щото е много "уСПЕШЕН" инвеститор!
По едно време вадеше печалби по 80% на година. Какво да правим тези в НИ и КТБ? Да се гръмнем направо!
Равновестния борса е виждал само по холивудските чекии.Много го боли главата по тая тема
Ох недей зачеква темата че сега ще доидат едни познати спецове да ни обяснят че Русия всъщност е фалирала , но пазарите още не го знаят.
Закачам се с Равновесие, че бях взел малко Мечел и VTB. Едната скочи вчера другата днес, но не мисля да продавам за 10% та е рано да се каже дали е добра инвестиция.
Предполагам, че самия факт че съм купил ме прави „враг на народа“, ама понеже съм готин и като цяло с демократични ценности все ще ми се размине
Къде ли е равновестко или му спряха тоалетната хартия?
Спряха му интернАта щото е много "уСПЕШЕН" инвеститор!
По едно време вадеше печалби по 80% на година. Какво да правим тези в НИ и КТБ? Да се гръмнем направо!
Коментар