IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Макс

Трябва да ги спасим, а не да им благодарим..само с благодарности не става - спасение трябва, защото много е зле положението като гледам.След някоя и друга година ще почнем да спасяваме и едните и другите срещу 10%.
    Този финансова система не работи вече, трябва да им осигурим друга.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      Не съм чул за американофили. Само от вас чувам за такива.
      За разлика от руснаците и тяхната пета колона в България всички други (дори американците) ви съветват да правите нещата така, че да имате избор. Не американците ви продават най-скъпия газ в Европа (по братски ). Не е тяхна компания тази която не плаща и леФ данък печалба в един от най-печелившите бизнеси - този с петрола. Също не те ви спряха да разнообразите доставките на суровини които са пряко свързани с националната сигурност. Едни други го правят. Те много обичат Рассия по някаква причина.
      Значи хубаво ни е, като продавкаме технологии, а ни е кофти, като купуваме суровини...

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
        Не е зле да се доверяваш повече на Меркел и Гьотингер, както и на европейски специалисти в търговиятя с газ от колкото на статия с руски снимки в която ти се преразказва какво е казал германския министър на икономиката.
        Това също ли е от статия с руски снимки?
        http://www.reuters.com/article/2014/...0MP1H820140328
        Явно немският министър на икономиката не разбира много от работата си, освен Меркел да го сменя? Като гледам как се развиват нещата много скоро ще разберем кои експерти са имали право.

Коментар

Дупедавщината е от вас, т.нар. русофили.
          Много интелигентни хора бягат от България само защото не могат да се държат като селтаци или продажници.
          Ми те тук в тоя форум има хора, които с възторг следят събитията по анексирането на Крим. Те не се замислят че големия "брат" утре може да дойде и да поиска и да речем Варна, само защото там има много руснаци. Даже ще се радват.
          Е затова ще се подмени както казваш генетичната банка. Аз знам - с продажници има само един начин да се разправиш, но тези които бягат, просто оставят проблема там където е. Не чувстват че е тяхна работа да се занимават с тези. Както казва народа - рибата мирише откъм главата. За 25 години нищо не се промени. Преди бяха шумкарите, сега са децата им...
          А предателите ги презират дори и самите руснаци. Да си видял руснак да е българофил? Не! Те са русофили. Но не са като вас, те са руснаци, и така и трябва да бъде. Но какво дакажем за вас, българите русофили? Поне некоя рубла взехте ли, или сте на доброволни начала?
          И пак да те питам: Какво добро е направила Рассия за България някога, когато и да било ей така, щото сме "братя"?
          Ма аз не разбирам какво е това притеснение, че Русия ще поиска Варна или да кажем Поморие, където има най много руснаци... Ми те не участват в референдум, защото просто нямат право на глас, ама нейсе трябва да повтаряме глупостите на Ухиленото недоразумение в Чемберството... Псевдопатриотизма, за когото говориш е възможно най-евтиното зомби средство и най-лесно смилаемо от неграмотгното ни население.

Ние сме в един враждебен лагер на Русия, НАТО. НАТО е Америка и международната общност, която се състои от пудели-англия, франция, пинчери-полша, прибалтика и помяри-сещаш се кой имам в предвид, които си въртят радостно опашките, опитвайки се да угодят на господаря, и си душкат акото... На нашата територия има 3 безплатни военни бази, които са против Русия, И ти искаш уважение

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Не бил чувал са американофили .... даи адрес да ти пратя огледалце за моя сметка бе ...... да видиш един на живо.
            По-добре дай нещо по същество - докато българина не се научи че първо трябва да е българин а после някакъв ...фил, така ще е там.
            Ами вземете пример от руснаците - в по-голямата си част патриоти. Американците, британците, французите, германците... чехите, поляците...
            Само България остана пълна с продажници.

Дори и Беларус взема мерки да ограничи руското влияние, поучени от последните движения на техния северен "приятел"
            ето просвещавай се

http://by24.org/2014/04/05/belarus_b...ssia_partions/

Коментар

• Не бил чувал са американофили .... даи адрес да ти пратя огледалце за моя сметка бе ...... да видиш един на живо.
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Само не мога да разбера що Русофилите са продажници, пък Американофилите като теб не са ..... ми ти си си продал и народа и държавата и душата бе пич като си
                заминал да слугуваш на чернилките .....пък се мъчиш да четеш морал в форума.
                Не съм чул за американофили. Само от вас чувам за такива.
                За разлика от руснаците и тяхната пета колона в България всички други (дори американците) ви съветват да правите нещата така, че да имате избор. Не американците ви продават най-скъпия газ в Европа (по братски ). Не е тяхна компания тази която не плаща и леФ данък печалба в един от най-печелившите бизнеси - този с петрола. Също не те ви спряха да разнообразите доставките на суровини които са пряко свързани с националната сигурност. Едни други го правят. Те много обичат Рассия по някаква причина.

Коментар

• Само не мога да разбера що Русофилите са продажници, пък Американофилите като теб не са ..... ми ти си си продал и народа и държавата и душата бе пич като си
                  заминал да слугуваш на чернилките .....пък се мъчиш да четеш морал в форума.
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                    Е, нали казаха че повече няма да ни спасяват, не им трябваме... Никой не уважава дупедавците, а в нашия случай е налице и тежък суициадален синдром: демография, изчезване на населението, подмяна на остатъка на генетичната ни банка с циганска и турска, вкарване на емигранти, които допълнително ще подменят генетичната банка, образование, здравеопазване, деиндустрализация, държавата е отдала на концесия добивната промишленост, частни монополи...

16 република или 27ма територия е без значение, дупедавеца си е дупедавец
                    Дупедавщината е от вас, т.нар. русофили.
                    Много интелигентни хора бягат от България само защото не могат да се държат като селтаци или продажници.
                    Ми те тук в тоя форум има хора, които с възторг следят събитията по анексирането на Крим. Те не се замислят че големия "брат" утре може да дойде и да поиска и да речем Варна, само защото там има много руснаци. Даже ще се радват.
                    Е затова ще се подмени както казваш генетичната банка. Аз знам - с продажници има само един начин да се разправиш, но тези които бягат, просто оставят проблема там където е. Не чувстват че е тяхна работа да се занимават с тези. Както казва народа - рибата мирише откъм главата. За 25 години нищо не се промени. Преди бяха шумкарите, сега са децата им...
                    А предателите ги презират дори и самите руснаци. Да си видял руснак да е българофил? Не! Те са русофили. Но не са като вас, те са руснаци, и така и трябва да бъде. Но какво дакажем за вас, българите русофили? Поне некоя рубла взехте ли, или сте на доброволни начала?
                    И пак да те питам: Какво добро е направила Рассия за България някога, когато и да било ей така, щото сме "братя"?

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Значи е дошло време ние да ги спасим !
                      Няма нужда да ги спасяваме, трябва просто да кажем едно благодаря...Руската душа е необятна!

Да не забравяме, че България беше в ситуацията на Крим преди около 140г. България пожела независимост от Османската империя, това беше Априлското въстание. И тогава Русия напук на Европа и света, чрез десетки хиляди жертви ни даде независимост

Коментар

• Спокойно такава люта криза ще ги клати всичките след 3 години че ще вият като кучета.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Макс

Аз пък си мисля че дупедавците и продажниците са желани от тия и май все по малко ще ни обичат по старому.
                          D.Y.F-091066

Коментар

Ами как да ни иска като е пълно с продажници. Тия 45 години социализъм са свършили добра работа.
                            А! Я кажи кога Рассия ни е спасявала?
                            Също ако можеш да кажеш кога е направила поне едно добро за България?
                            Е, нали казаха че повече няма да ни спасяват, не им трябваме... Никой не уважава дупедавците, а в нашия случай е налице и тежък суициадален синдром: демография, изчезване на населението, подмяна на остатъка на генетичната ни банка с циганска и турска, вкарване на емигранти, които допълнително ще подменят генетичната банка, образование, здравеопазване, деиндустрализация, държавата е отдала на концесия добивната промишленост, частни монополи...

16 република или 27ма територия е без значение, дупедавеца си е дупедавец

Коментар

• Макс

Значи е дошло време ние да ги спасим !
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                                Нас никой не ни иска, Даже и сегашните европейски господари не ни искат, а надали Руснаци ще тръгнат да те спасяват повече............ спомни си последния разговор на двамата руски амбасадори, класа... Сергей Бахарев. „Наскоро нещо си приказваме с посланика на Евросъюза. И той ми казва: „Слушай, вземи си ги обратно Румъния и България. Не, момчета, отговарям, няма да стане“, заявява Чубаров.
                                Ами как да ни иска като е пълно с продажници. Тия 45 години социализъм са свършили добра работа.
                                А! Я кажи кога Рассия ни е спасявала?
                                Също ако можеш да кажеш кога е направила поне едно добро за България?

Коментар

Working...
                                X