IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пеньо освен да цитира и рецитира за друго не става , но нали е форумен хроникьор и е секретарка на форума - това му е работата

Пеньо , хубаво е да погледнеш горе коя е темата -> но за теб това не е важно , защото в селския ти манталитет е вкоренено да взимаш пасаж от една тема и да цитираш/рецитираш в друга тема - всички те знаят , че това ти е слабост и що за стока си, амбриажче

пояснение за модито дето ми модерира постовете - амбриаж => долен ляв педал
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
      Първоначално изпратено от Hakkinen
      polki, в случая параноята е малко в повече... В действителност имах предвид по-широк кръг участници... Някои от тях отговориха, други не. Но, ако искаш ми вярвай, не съм имал предвид конкретно теб.
      параноя нямам

поста ми бе отправен към всички които се криеха в миша дупка последните няколко месеца , а сега след две поредни победи навириха гребените

точно за тях казах "ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ
      "
      този коментар ще ти го припомня след година като тръгне борсата отново нагоре и след тригодишна агония, почнеш да се правиш на голям "инвеститор" и "разбирач" - уахахахахаха

Коментар

• е, не е истина днес, уникаТен карък - вила ги играя 1Х, те падат, черноморец 1Х и те падат, щафета биатлон - Норвегия водеха с 1 минута, 3 стрелби преди края, завършиха 4 на 1 минута разлика, при положени, че останалите отбори бяха бъкани с некви анонимници, а Бергер с 4 изстрела не може да свали една мишена (биатлонът ми е любим спорт). Сега ако пусна Пърцилоната за победа, сугурно ще паднат, не е истина просто...
        По темата - мангалчестър са шампоани тази година, а лузъра ще се борят за 3-то място с франсмангал. Следващия кръг на ШЛ, очаквам лузъра да се паднат с някой от останалите британски отбори и ще са до там, с който и да се паднат, а манчо най-вероятно ще вземат и шл - просто са много силни и само пърцилоната са им конкуренция, но ако се контузи Меси и те са пътници.
        П.С. Винаги ми е било много интересно българското "родолюбие" и "взаимопомощ" - аз съм фен на ФК Чукотка от повече от 20 години, а Мангалчестър са ми мега противни след онзи финал с Байерн и уникалният им късмет, ФК Чурбъсъ (Панчарево) също ми е много противен поради ред причини, но въпреки това съм за Мангалчестър във всеки техен мач, дори и срещу Челси - просто там играе най-дбрият в момента Българин (макар и той да няма нищо общо с любимия ми отбор) и аз съм длъжен да го подкрепя, пък било то и виртуално.
        Успех, Митко - мачкай мишоците...
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Кога сме се крили в миша дупка, че не разбрах?И аз и Хакинен и Вълчо и BAD пишеме и при загуби.И признаваме титлата на МЮ като заслужена.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
            polki, в случая параноята е малко в повече... В действителност имах предвид по-широк кръг участници... Някои от тях отговориха, други не. Но, ако искаш ми вярвай, не съм имал предвид конкретно теб.
            параноя нямам

поста ми бе отправен към всички които се криеха в миша дупка последните няколко месеца , а сега след две поредни победи навириха гребените

точно за тях казах "ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ"

Коментар

• polki, в случая параноята е малко в повече... В действителност имах предвид по-широк кръг участници... Някои от тях отговориха, други не. Но, ако искаш ми вярвай, не съм имал предвид конкретно теб.
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                Като гледам поста на Хаки, той не визираше никой конкретно а изведнъж всички вие се разпознахте
                P.S. polki ако не те мързи изнамери въпросът , който Никола зададе на Хакинен и мен и виж какви отговори му дадохме.Беше след дубъла май месец.
                състезателчето и онзи пръдлю визираха конкретен човек - ти явно не схващаш

ако искаш да цитираш някакъв пост и нещо да доказваш - намери си го или помоли Пеньо Минчев хроникьора - той е секретарката на форума и знае кой, какво и кога е писал

Коментар

• Като гледам поста на Хаки, той не визираше никой конкретно а изведнъж всички вие се разпознахте
                  P.S. polki ако не те мързи изнамери въпросът , който Никола зададе на Хакинен и мен и виж какви отговори му дадохме.Беше след дубъла май месец.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ

с дни се криехте когато правихте равни с "Б" отбори , сега след два мача цяла софия да ви сере в устите няма да могат да ви ги напълнят

нали по време на мача с реал м. аз първи в тази тема ви се възхитих на играта -това , че първите два гола бяха нередовни го оставям настрана, а дори и без тях вие ги смазахте

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?p=910020#910020]

Първоначално изпратено от polki
                    Първоначално изпратено от jays
                    bet Real to win 200Ј 10.00

...cheers
                    как ще бият реал не ми е ясно - те не знаят къде се намират

при първия гол имаше нарушение в нападения , а такава дузпа при втория гол просто няма

страшна игра на ливърпул и два подаръка от съдията
                    вчерашния мач манчо-лузър не го гледах /нямах възможност да гледам и БОТЕВ 1912 - уефски/ - така , че не мога да коментирам , но той резултата достатъчно добре говори

дано това да не е последното ви "обаждане" в тази тема за този сезон

Коментар

Първоначално изпратено от B.Graham
                      Честито, Греъм! Аз съм много доволен, че ги бихме 2 пъти в един сезон
                      Честито и на тебе Хаки Лошото е че 16 точки срещу Топ4 няма да са достатъчни.Но тия 5 дни съм на 7-то небе от кеф И МЮ и Дебелия балет бяха в суперформа а ние ги разкатахме и двата отбора
                      На мен ми е забавно как злобите с "грозния футбол", "лузърпуул" и т.н. ги е хванала липсата
                      Няма го специалиста дето анализира трансферната политика и качествата на Бенитес...

Коментар

Първоначално изпратено от B.Graham
                        Честито и на тебе Хаки Лошото е че 16 точки срещу Топ4 няма да са достатъчни.Но тия 5 дни съм на 7-то небе от кеф И МЮ и Дебелия балет бяха в суперформа а ние ги разкатахме и двата отбора
                        На мен ми е забавно как злобите с "грозния футбол", "лузърпуул" и т.н. ги е хванала липсата
                        Ей ни е, бре! Никаква липса. Имате си пълното основание да натривате носове тая седмица. 8 парцала на Реал и Манчо за 4 дена се набутват горе-долу веднъж на минаване на Халеева комета. Но ако бях фен на Юнайтед щях да съм спокоен - вие каквото го спечелите заслужено в големите мачове ще го пропилеете с някой опашкар.

Коментар

• Ти мани ташака, ама верно след малко подпалвам към Гранда.

Какво има да пишем. Нашият отбор не игра добре и заслужено Лузърпул ни би. Какво може още да се говори и коментира. То беше ясно, че някой ден и това ще стане. След 5 години най-накрая и те да усетят удоволствието да биеш като гост arch rival-а

Коментар

• тука сме, както винаги сме били - е, полки може да си приглажда перушината след скубането днес, а Колеца вече да се е напил от мъка в Гранд-а . Лузърпул си е лузърпул, което не ми пречи да ги поздравя за мъжката игра, а и не съм фен на Мангалчестър, а на Барбуков. Но не се кефете толкова - следващия кръг в ШЛ, ако сте срещу Манчо ще ядете хурката, а и Франсмангал са доста добри в момента, за Чукотките пък да не говорим, а пък Месито сам ще ви отнесе смешната защита
                            Иначе от 20 години никви ви няма в Шипа, това днес си беше дет кет баунс, следващата седмица пак ще искате оставката на шпаньолеца.
                            Честита победа.
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• За съжаление с 5 домакински равенства срещу последните отбори не можеш да станеш шампион! Да бием всички до 5 място и какво от това! Броят се титлите! От друга страна наистина кеф голям! Един приятел отиде да гледа мача на живо и сега не мие удобно да му се обадя, щото ще ме намрази!хахаха...ама като ти остане калъфката в крайна сметка! Велики победи..., но кво от това!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X