Гледал съм. What's your point?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от HakkinenВ обобщение на изписаното се набива на очи следното: Ман Юнайтед винаги надиграват противника си! Ако спечелят е напълно заслужено. Ако загубят, не са били надиграни, а до голяма степен е станало случайно. Ами не е точно така във футбола!
Иначе и аз се прецаках с Черноморец, нещо странно което ми направи впечетление е че в спорингбет коефициента за Черноморец се покачи от 1,6 в петък на 1,7, сигурно този за Локото е паднал /не съм го гледал/
Коментар
-
Anton Chigurh
Хаки не я слушай Майчето. Наслдете се на победата и си храната колкото искате! Заслужихте си го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от Maq7Ех Хакинен, Хакинен, говориш точно като някой Левски (ЦСКА) фен: Може да не спечелим шампионата, ама важното е, че сме били врага !!!
Мачът с Интер въобще не можеш да го сравняваш, защото бяхте надиграни тогава. Вярно, имахте 2 греди, но нямаха ли O'Shea и Берба 2те най-чисти положения в целия мач ???
Колкото до CL, наистина много искам да се падне тази двойка !!!
И да, фен на ЦСКА съм, което също ти е добре известно. Не виждам къде точно е проблемът в това?!?!?
Колкото до Левски(ЦСКА), споменах го поради следната причина: Забелязала съм, че само некви такива фенове на тези 2 състава виждат в победите и загубите на Ливърпул нещо толкова трагично и за тях са едва ли не по-важни от спечелването на първенството. Аз примерно познавам много фенове на Ливърпул и на Ман Ю, за които това е просто един мач, но за радост не са фенове на БГ футбола.
Това беше от мен по темата.Every passing minute is another chance to turn it all around
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maq7Ех Хакинен, Хакинен, говориш точно като някой Левски (ЦСКА) фен: Може да не спечелим шампионата, ама важното е, че сме били врага !!!
Мачът с Интер въобще не можеш да го сравняваш, защото бяхте надиграни тогава. Вярно, имахте 2 греди, но нямаха ли O'Shea и Берба 2те най-чисти положения в целия мач ???
Колкото до CL, наистина много искам да се падне тази двойка !!!
И да, фен на ЦСКА съм, което също ти е добре известно. Не виждам къде точно е проблемът в това?!?!?"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груеве, не е истина днес, уникаТен карък - вила ги играя 1Х, те падат, черноморец 1Х и те падат, щафета биатлон - Норвегия водеха с 1 минута, 3 стрелби преди края, завършиха 4 на 1 минута разлика, при положени, че останалите отбори бяха бъкани с некви анонимници, а Бергер с 4 изстрела не може да свали една мишена (биатлонът ми е любим спорт). Сега ако пусна Пърцилоната за победа, сугурно ще паднат, не е истина просто...И аз се надъних на същите два мача, само дето ги бях играл без хиксовете
Добре, че не си пускал после и за Барса, защото аз успях да избия с една права колонка на Барса, Интер и Стандарт
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Ех Хакинен, Хакинен, говориш точно като някой Левски (ЦСКА) фен: Може да не спечелим шампионата, ама важното е, че сме били врага !!!
Колкото до CL, наистина много искам да се падне тази двойка !!!Every passing minute is another chance to turn it all around
Коментар
-
Anton Chigurh
Само да допълня, че дори да спечелим титлата тази загуба ще боли дълги години.
Миналата година Сити на правиха дбъл, тази година Пул. УжасТ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maq7Ех бях решила да си замълча и да си ближа раните само, ама гледам Хакинен не е издържал и е решил да се заяде.
Та аз не мога да разбера каква е тая безумна радост, че сте били Ман Ю, като така или иначе няма да вземете ни Шип-а, ни CL, даже и FA Cup се съмнявам. Ама то явно това вече ви остана да се радвате, че сте взели 16 точки от топ 4.
Колкото до мача, еми нямаше как да не биете след като Ман Ю допуснаха толкова грешки в защита колкото през целия сезон не са допускали, халфовата линия я нямаше никаква, а Тевез изпусна бая отпред. Но да се говори, че сте ни надиграли е смешно и само човек, който не е гледал мача, а само резултата може да го каже.
Все пак честито и дано ни се паднете в CL, че да има revenge
P.S.Чест и почитания за Anton.Chigurh и достойнството , което показва след мача.Другите трябва да се научат да губят.И да си признават когато са ги надиграли.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maq7Ех бях решила да си замълча и да си ближа раните само, ама гледам Хакинен не е издържал и е решил да се заяде.
Та аз не мога да разбера каква е тая безумна радост, че сте били Ман Ю, като така или иначе няма да вземете ни Шип-а, ни CL, даже и FA Cup се съмнявам. Ама то явно това вече ви остана да се радвате, че сте взели 16 точки от топ 4.
Колкото до мача, еми нямаше как да не биете след като Ман Ю допуснаха толкова грешки в защита колкото през целия сезон не са допускали, халфовата линия я нямаше никаква, а Тевез изпусна бая отпред. Но да се говори, че сте ни надиграли е смешно и само човек, който не е гледал мача, а само резултата може да го каже.
Все пак честито и дано ни се паднете в CL, че да има revengeАз ако на 1:4 насред Манчестър не се зарадвам, кога да се радвам? Да чакам да бием 1:10 ли???
2. Използваш това, че не съм гледал мача и не мога да ти отговоря на коментарите за играта, но все пак: Не бихте ли само преди 4 дни Интер след уникална грешка на Виейра в 4-тата минута и след това 3-4 пропуснати чисти положения от италианците, включително и две греди? Ама тогава всичко си беше заслужено и в реда на нещата))
3. Последното болд-нато ще ти го припомня в подходящ бъдещ момент"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Anton Chigurh
Усещам, че темата ще се скапе. Моля ви успокойте страстите.Това е само игра.
Напълно разбирам Хаки и Греъм, зашото може би само те разбират какво е да биеш Юанйтед, като гост с такъв резултат.
Коментар
-
Ех бях решила да си замълча и да си ближа раните само, ама гледам Хакинен не е издържал и е решил да се заяде.
Все пак честито и дано ни се паднете в CL, че да има revengeEvery passing minute is another chance to turn it all around
Коментар
Коментар