IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ей комплексЪ, ако не се изявиш не може - хич не е твоя работа този диалог, ама се вреш и ревеш като вдовица за х.й. Цска са чорба, а ние сме говеда, Ботев са папагали и т.н., в това няма нищо обидно - футболна лексика, а оригинал винаги е нещото създадено първо, другото е дубликат или в превод на заралийски - менте. Никой не отрича победите на чорбата над такива големи отбори (особено отстраняването на Лузърите си е историческо постижение, а 1/2 на чорбата тогава е грандиозен успех несъизмерим с нищо друго на клубно ниво). За юридическите ми способности не е притеснявай - оценени са поне 5-но на заплатката ти в забутан клон нейде по заарските села (то сега като няма бонуси за кредитчета сигурно на по 500 кинта се разписвате, та разбирам мъката ти).
    П.С. Интересно ми е защо написа град Самара със старото му име КУЙбишев - това само сантимент ли е или пак си се размечтал за нещо?
    П.П.С. Заради такива "рицари на печалния образ" като теб ви мачка Банев толкова време, но какво ли да се учудвам като се обединихте със селски отбор за да влезете в А група и там пак ви лъснаха гъзовете. А за сегашното състояние не тимчето ти, най-добре говори рефрена:

Няма мое, няма твое, вчера шибахме БИрое... - язък за славния някога тим
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
      Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
      Първоначално изпратено от Hakkinen
      Хахаха... е, няма такива "принцеси"!

http://levski.gol.bg/article.php?id=52787
      Чакай не се радвай! Трябва първо от БФС да им разрешат... а да!
      eй, ама нмате спирачки - също като децата. Никой от нашите не е искал подобно нещо, ама ходи да доказваш, че нямаш сестра:

ЕМИЛ ВЕЛЕВ: СТИГА ГЛУПОСТИ, НЯМА ДА ОТЛАГАМЕ МАЧА С ЧЕРНО МОРЕ

И линка - http://gong.bg/view_article.php?article_id=73218

Аз вече си взех билетчета за В сектор, макар хич да не съм убеден в победата, но поне на мен мача в събота ми хареса, а "дърводелците" от Ейре са доста добър отбор и приписванети на подобни простотии по техен адрес само омаловажава играта на нашите. То и чорбата са мега дърводелци и на мача с Лузъра в Англия играха 90 минути в защита (гледах го на запис), на лузъра този мач не му трябваше, имаха мач с оригиналната чорба след 2 дни, нямаше ги основни играчи и т.н., но нашата чорба си би и това остава в историята и за мен, като българин, това е голям успех (както и 1/4 финала на нашите за УЕФА е гигантски успех, който скоро няма да бъде повторен - ще се радвам да греша и който и да е Бг отбор да ме опровергае). Стига вече с това Левски-чорба и т.н. - това е Бг национален отбор и 11 чорби да играят в него, аз пак ще ги подкрепям.
      Българи - юнаци!!!
      уж стига, а сам продължаваш ;-) тва крастата на футболния комплекс явно яко сърби :-)
      ако искаш някой да уважава теб, идеите ти, отбора ти, показвай и ти уважение.
      ако ЦСКА са чорбите, за цяла България вие сте говедата :-)
      аз не съм цесекар, бероец съм, но уважавам и тях и Левски и всеки отбор. а относно това, коя е оригиналната чорба, когато нашите са мачкали Ливърпул, Аякс и Нотингам, братушките са ритали с Криля Саветов на градския стадион в Куйбишев ;-), ама груйчо нали е много компетентен. особено юридически ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
        Първоначално изпратено от Hakkinen

eй, ама нмате спирачки - също като децата. Никой от нашите не е искал подобно нещо, ама ходи да доказваш, че нямаш сестра:

ЕМИЛ ВЕЛЕВ: СТИГА ГЛУПОСТИ, НЯМА ДА ОТЛАГАМЕ МАЧА С ЧЕРНО МОРЕ

И линка - http://gong.bg/view_article.php?article_id=73218

Аз вече си взех билетчета за В сектор, макар хич да не съм убеден в победата, но поне на мен мача в събота ми хареса, а "дърводелците" от Ейре са доста добър отбор и приписванети на подобни простотии по техен адрес само омаловажава играта на нашите. То и чорбата са мега дърводелци и на мача с Лузъра в Англия играха 90 минути в защита (гледах го на запис), на лузъра този мач не му трябваше, имаха мач с оригиналната чорба след 2 дни, нямаше ги основни играчи и т.н., но нашата чорба си би и това остава в историята и за мен, като българин, това е голям успех (както и 1/4 финала на нашите за УЕФА е гигантски успех, който скоро няма да бъде повторен - ще се радвам да греша и който и да е Бг отбор да ме опровергае). Стига вече с това Левски-чорба и т.н. - това е Бг национален отбор и 11 чорби да играят в него, аз пак ще ги подкрепям.
        Българи - юнаци!!!
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen

Коментар

• Хахаха... е, няма такива "принцеси"!

"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Без да съм голям фен на F1 ще кажа само "Браво на Рос Браун".
              Life won't wait for you.

Коментар

• Грую, откъде се взе тази еуфория след един що годе приличен мач за националния ни отбор срещу слаб противник, имащ, незнайно как, огромен брой спечелени точки??? Най-слаби бяха централните ни защитници + Ивелин и Телкийски, най-добре игра капитанът ни, който отдавна не беше правил силен мач за националния и заслужава адмирации. Толкова! Да правиш сравнения Стоичков - Стоилов представлява по същество избиване на комплекси и е неуместно в случая.

Дано бием Кипър в Сряда, защото до момента 13 отбора нямат победа в настоящата квалификация и България е един от тях... излишно е да споменавам, че останалите са от т.нар. "футболни джуджета", към чието ниво сме се устремили и ние
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
                  Не разваляйте най-хубавата тема във форума моля ви!
                  ти не се обаждай , че сега Пеньо и теб ще подхване
                  fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Не разваляйте най-хубавата тема във форума моля ви!

Коментар

• що за речник? засрами се момче?
                      повече няма да си пиша с теб :-)

Коментар

• сърбин или хърватин - все същото лайно ...................... като теб

Коментар

• виж как се сещаш бат полки :-)? веднага ме разкри ;-)
                          само да те питам нещо: кой беше сърбина дето визираш за снощния мач?

Коментар

• Пеньо , стига си се заяждал с хората - съквартиранта ти го няма и се чудиш кой да те начеше ................................... виртуално

Коментар

• груйчо, ми то при теб всичко е офтопик бе момче :-). веднъж се опита да се покажеш компетентен и всички видяха къф юрист си - доста жалки юридически напъни извади в желанието си да осъдиш Стоян Александров ;-), обаче истинските юристи във форума много бързо те разкриха :-)

Коментар

• момчетата се бориха мъжки и не бива да им се отрича това - дадоха всичко от себе си - те просто толкова могат

грешка е , че Стоилов залита в избора си на състав по запалянковски

Миланов явно няма да се пребори за десния фланг и му се тръси място от което страда отбора и играем заради него с поне половин човек по-малко

сърбина бе най-слаб в отбора и не знам за какво го налагат - нито е първа младост, нито е в някой бг отбор , че да му гласят трансфер за чужбина

и стига с тези приказки - този играе в уефски , а онзи играе при цецка - ВСИЧКИ СА БЪЛГАРИ И ЗАЩИТАВАТ РОДИНАТА

невероятен малшанс бе отсъствието на Бербо, М.Петров, Божинов, Манчев, Електричката - всичките контузени по едно и също време - за малка България това бе много

Коментар

Working...
                                X