ей комплексЪ, ако не се изявиш не може - хич не е твоя работа този диалог, ама се вреш и ревеш като вдовица за х.й. Цска са чорба, а ние сме говеда, Ботев са папагали и т.н., в това няма нищо обидно - футболна лексика, а оригинал винаги е нещото създадено първо, другото е дубликат или в превод на заралийски - менте. Никой не отрича победите на чорбата над такива големи отбори (особено отстраняването на Лузърите си е историческо постижение, а 1/2 на чорбата тогава е грандиозен успех несъизмерим с нищо друго на клубно ниво). За юридическите ми способности не е притеснявай - оценени са поне 5-но на заплатката ти в забутан клон нейде по заарските села (то сега като няма бонуси за кредитчета сигурно на по 500 кинта се разписвате, та разбирам мъката ти).
П.С. Интересно ми е защо написа град Самара със старото му име КУЙбишев - това само сантимент ли е или пак си се размечтал за нещо?
П.П.С. Заради такива "рицари на печалния образ" като теб ви мачка Банев толкова време, но какво ли да се учудвам като се обединихте със селски отбор за да влезете в А група и там пак ви лъснаха гъзовете. А за сегашното състояние не тимчето ти, най-добре говори рефрена:
Няма мое, няма твое, вчера шибахме БИрое... - язък за славния някога тим
П.С. Интересно ми е защо написа град Самара със старото му име КУЙбишев - това само сантимент ли е или пак си се размечтал за нещо?
П.П.С. Заради такива "рицари на печалния образ" като теб ви мачка Банев толкова време, но какво ли да се учудвам като се обединихте със селски отбор за да влезете в А група и там пак ви лъснаха гъзовете. А за сегашното състояние не тимчето ти, най-добре говори рефрена:
Няма мое, няма твое, вчера шибахме БИрое... - язък за славния някога тим
Коментар