IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• хахахаха, палячо, сега това ли те комплексира, че съм познал някъв мач, което си е жив късмет :-) и съм спечелил някви дребни левчета - понеже играта бе за забавление, а не някой да изкара на гърба на другия :-)
    толкова си жалък, специално за теб, но за последен път: заклевам се в майка си, че преди мача заложих на 2:0 и само аз от всички познах ;-)
    айде бе плужек, дай веднъж да те видим колко струваш, докажи с една клетва поне веднъж. ама нямаш куража и смелостта, нали? понеже всичко твое е фалш и лъжа :-). нали затова толкова мразиш архива? защото в него се крият доказателствата за безбройните ти лъжи и провали :-)
    намерил кого да обвинява в коментари постфактум :-). при положение, че винаги съм разкривал действията си он-лайн, с риск дори да не позная ;-)
    колко време чака да напиша нещо, че да разнообразиш досадния си и скучен животец с поредния си пошъл коментар? нали не ме четеше и нямаше да ме коментираш ;-) ти дори на думата си не държиш. жалка гледка си :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
      пък аз играх мача 2:0 в залагане между колегите ;-)
      Пеньо , Пеньо , всички казват очакванията си преди мачовете , а ти понеже всичко познаваш , изчакваш да завърши мача и тогава обявяваш , че пак си спечелил - тези твои гейски морафети ги знаем още от миналата година при акциите

Пеньо , защо не написа 2-0 преди мача или поне на полувремето ?
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• пък аз играх мача 2:0 в залагане между колегите ;-)

Коментар

• Хайдееееееее...
          自由西藏

Коментар

• [quote="Hakkinen"]
            Първоначално изпратено от Avalanche
            Аз играх

Гърция 1
            Холандия 1
            Австралия 1 - игра се в момента и австралиците натискат
            Добре си ти... аз австралийците ги играх на хендикап Ама засега не успя

аз ги хванах на над 0.5 !

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
              Първоначално изпратено от Hakkinen
              Бербатов сензационно излиза като титуляр довечера

01 апр. 2009 11:29

http://www.gol.bg/article.php?id=52898
              Аз пък дочух, че Ето'О щял да играе за националите след като от Уефа са му разрешили. Очаква се още днес да заеме мястото на Рангелов.
              Абе и аз го чух, но не беше сигурно и не исках само да раздухвам слухове
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                Бербатов сензационно излиза като титуляр довечера

Аз пък дочух, че Ето'О щял да играе за националите след като от Уефа са му разрешили. Очаква се още днес да заеме мястото на Рангелов.

Коментар

• Бербатов сензационно излиза като титуляр довечера

Коментар

Аз играх

Гърция 1
                    Холандия 1
                    Добре си ти... аз австралийците ги играх на хендикап Ама засега не успяват...
                    Има време

Успех и мерси за прогнозите

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche
                      Аз играх

Гърция 1
                      Холандия 1
                      Добре си ти... аз австралийците ги играх на хендикап Ама засега не успяват...

Коментар

• Аз играх

Гърция 1
                        Холандия 1

Коментар

Ще бием ли днес Кипър?

Кажете някой сигурен мач за днес, който според вас е добре да се заложи
                          Гърция - Израел 1
                          Северна Ирландия - Словения 1Х
                          Полша - Сан Марино 1 с хенди кап
                          Северна Ирландия - Словения - твърда 2
                          и това ще мине

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche
                            Ще бием ли днес Кипър?

Гърция - Израел 1
                            Северна Ирландия - Словения 1Х
                            Полша - Сан Марино 1 с хенди кап

Коментар

• Ще бием ли днес Кипър?

Коментар

• груйчо, не ти ли е малко неудобно да се хвалиш с юридическите си знания, след като ти лъсна дупето така ярко преди месец? щеше да съдиш Стоян Александров по недоказуеми закони, членове и алинеи. нали се сещаш, че за всички тогава стана ясно що за юрист си??? ако срещу тези знания се разписваш за четирицифрена сума в лева всеки месец, поне на мен щеше да ми е доста неудобно от шефовете ми.
                                след като за теб това си е просто футболна лексика, защо не се самоопределяш като говедо и не наричаш любимия си отбор Говедски? нали е лексика и то футболна? или всичко това е за другите отбори, а всички останали са длъжни да почитат паметта на Апостола и да ви наричат с уважение Левски (а това, че нямате нищо общо с него и сте си присвоили една народна светиня е вече тема на друг разговор - света не познава друга подобна наглост, поне аз не съм чувал за ФК Гарибалди, ФК Кромуел, та дори ФК Скендербек).
                                за банев доста неподготвен се изказа или просто трябваше да напишеш нещо пошло за Берое? кого е мачкал Банев? я кажи като си такъв футболен фен, познаваш ли друг случай, в който феновете на един отбор да се вдигнат така както направихме ние и да прогонят някой, пък бил той и от най-силните на деня? Берое можеше дълги години да си крета в средата на таблицата на А група, но ние предпочетохме отбора дори да бъде разпуснат и да започнем от аматьорските групи, отколкото един педал да се ебава с нас. но на теб ти харесва Борат да се ебава с вас, както на Ботев им харесва Христолов вече десетина години да се гаври със славното име на отбора им ;-)
                                и не ми намеквай за Олимпик Тетевен, щото нали се сещаш, че марката Левски беше регистрирана от друг и вие на практика сега сте отбор с 10-11 годишна история и ако някой трябва да се приравни до пошлите ти аргументи, ще ти каже, че нито Гунди е ваш, нито Наско Сираков. та като споменах Наско Сираков, имаш ли идея от кой град е той ;-)? знаеш ли кой отбор е дал на България Петър Жеков, Стойчо Младенов, Иван Вутов, Петко Петков?
                                а за Куйбишев - не случайно ти написах Самара със старото им име - просто по това време града е носил това име. все едно да тръгна да ти пиша за родния град на Имануил Кант и да ти говоря за Калининград, а не за Кьонинсберг, капиш ;-)

Коментар

Working...
                                X