IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham
    Специално за Манчо:
    http://sportal.bg/news.php?id=200883
    http://liverpool.gol.bg/article.php?id=65057
    Ето разликата от плачещия и мрънкащ САФ.
    Мда, чудесно сравнение между човек с титли и успехи и пълен неудачник, който единственото нещо, което дава на Ливърпул е мечтииииииииии...

Glory, Glory, Manchester United!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
      Първоначално изпратено от B.Graham
      Специално за Манчо:
      Сър Алекс НЕ Е СВИКНАЛ ДА ГУБИ И СЕ НЕРВИРА ЧОВЕКА!... ЗА РАЗЛИКА ОТ НЯКОИ ДРУГИ ТРЕНЬОРИ!
      Това не означава, че е прав.И НЕ Е основание за оправдание.
      Life won't wait for you.

Коментар

Специално за Манчо:
        Сър Алекс НЕ Е СВИКНАЛ ДА ГУБИ И СЕ НЕРВИРА ЧОВЕКА!... ЗА РАЗЛИКА ОТ НЯКОИ ДРУГИ ТРЕНЬОРИ!

Коментар

• Батков да се поучи малко за трансферна политика от "световната практика":

Продадоха футболист за 15 кг салам
          ГОЛ.БГ

Футболният пазар работи с пълна пара всеки ден, като през летния трансферен прозорец бяха направени няколко уникални трансфера, които бяха в центъра на вниманието.

Реал (Мадрид) плати 94 млн. евро на Манчестър Юнайтед за Кристиано Роналдо, а за Кака испанците отделиха 65 млн.

Не всички трансфери обаче се правят с пари, като може и по друг начин - всичко зависи от собствениците на клубовете и техните склонности.

Странни трансфери е имало и ще продължава да има. В миналото футболисти са преминавали от един клуб в друг срещу апартаменти, автомобили и други, като и в момента има подобни договори.

Една от най-интересните сделки в последно време обаче е тази на Мариус Чиопара от румънския аматьорски Бихорул (Биеуш), който бил продаден на конкурентен отбор за 15 килограма салам.

Колбасите обаче бързо били изядени, а Чиопара не спазил договора, заради което двете страни в момента се съдят в граждански съд в Румъния.

Румънците изглежда са истински експерти в натуралната размяна, след като преди десетина години втородивизионният Симетул купи халфа Роберт Нила за два тона бетон.

В Норвегия пък Кенет Кристенсен от Видбярт премина във Флей за 75 кг раци - колкото е теглото му. Въпреки че злите езици твърдят, че точно преди трансфера нападателят от аматьорските дивизии качил десетина килограма.

Бившият национал на Ейре Тони Каскарино пък в началото на кариерата си през 1982 година преминава от Крокенхил в Джилингам за 1000 плочки, които били нужни на клуба му, за да обзаведе съблекалнята си.

По-късно Джилингам продава Каскарино на Милуол за 220 000 паунда.

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7
            Късметът винаги го има и е част от играта.
            Ето това е.Късмета идва когато си дал всичко от себе си.Затова и в последния мач не се оплакваме от нередовния гол.Защото Съндерланд заслужено спечели поради една простичка причина - надиграха ни.
            Life won't wait for you.

Коментар

Те Съндърланд щяха друг да си вкарат!
              Бяхте толкова жалки в този мач, че не виждам за какво водим спор!
              И аз мисля че Кенуайн Джоунс фаулира Бен Фостър - но не и съдията! Аз ако бях на мястото на Сър Алекс щях доста повече да насоля съдията!
              Ето Мая за какво говорех по-долу
              Life won't wait for you.

Коментар

• Късметът винаги го има и е част от играта.. Но когато започне всяко падение да се оправдава с късмет, съдии, много пари, конспирации и т.н. не е много удачно Имам познати фенове на Ливърпул около 5 броя и всичките все едно са си плюли в устите
                Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

Първоначално изпратено от Maq7
                  Първоначално изпратено от Hakkinen
                  МЮ, само да не четем писания започващи с АКО към 8 часа в Недяля.....
                  Или ЩЕШЕ ...... или късмета ...... или ''съдята трябваше да даде продължение от поне 15 минути".....
                  Ще ме извинявате, но това е присъщо на всички фенове на Ливърпул, които познавам
                  Трябва да си разшириш кръга от познати фенове на Ливърпул Майче.И Никола когато пишеше тук и Манчо /пък и ти от време на време / все с тоя късмет се опрвдавате.Когато е на страната на другите отбори де.Когато е на ваша страна не е късмет а гениялна игра
                  P.S.И някъде да прочете мнение на Хакинен или мен за късмета с/у Съндерланд?Особено след като вече е ясно, че гола не трябваше да бъде признат/сложил съм линк/.
                  Те Съндърланд щяха друг да си вкарат!
                  Бяхте толкова жалки в този мач, че не виждам за какво водим спор!
                  И аз мисля че Кенуайн Джоунс фаулира Бен Фостър - но не и съдията! Аз ако бях на мястото на Сър Алекс щях доста повече да насоля съдията!

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7
                    Или ЩЕШЕ ...... или късмета ...... или ''съдята трябваше да даде продължение от поне 15 минути".....
                    Ще ме извинявате, но това е присъщо на всички фенове на Ливърпул, които познавам
                    Трябва да си разшириш кръга от познати фенове на Ливърпул Майче.И Никола когато пишеше тук и Манчо /пък и ти от време на време / все с тоя късмет се опрвдавате.Когато е на страната на другите отбори де.Когато е на ваша страна не е късмет а гениялна игра
                    P.S.И някъде да прочете мнение на Хакинен или мен за късмета с/у Съндерланд?Особено след като вече е ясно, че гола не трябваше да бъде признат/сложил съм линк/.
                    Life won't wait for you.

Коментар

Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Специално за Манчо:
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                          Life won't wait for you.

Коментар

• МЮ, само да не четем писания започващи с АКО към 8 часа в Неделя.....
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Няма да водим спорове по отношение на ялово нападение!
                              Само ще кажа, че 180 мин Вие не сте вкарали гол!
                              И много добре се видя какво е liverpOOl без Торез и Джерард = ОО
                              И въпреки това все още имаме повече от вас.
                              Life won't wait for you.

Коментар

Първоначално изпратено от man_united
                                Някои хора ще са доволни, че Дарън Бент вкара - нали им е в отбора във фентъзито!То гола трябва да го запишат на балона...ама нейсе :-D
                                Добре, че противниците ви си вкарват автоголове защото нападението ви е по-ялово от това на Левски
                                Няма да водим спорове по отношение на ялово нападение!
                                Само ще кажа, че 180 мин Вие не сте вкарали гол!

И много добре се видя какво е liverpOOl без Торез и Джерард = ОО

Коментар

Working...
                                X