IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen
    Дали мога да я продам на късо тая плажна топка? Защото съм почти сигурен, че в следващия мач няма да вкара :lol:
    Недей да си сигурен,...че следващия ви мач (в първенството) е срещу НАС !
    Там головете ще са още по-ценни :-D

Коментар

• Дали мога да я продам на късо тая плажна топка? Защото съм почти сигурен, че в следващия мач няма да вкара :lol:
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
        Първоначално изпратено от B.Graham
        FW: Плажна топка (Sunderland) - 10
        Няколко пъти се опитах да я включа във фентъзито но за съжаление не знам как
        явно във фентазито играеш с чийтове, а Щото всички други са на по 50 точки зад мен, само ти ми се моткаш с претенции за първото място, че май и ще ме изпревариш с 1-2 точки
        Ало, компанията, я се стегнете бре, момци, особено Хакито, че така игра не става
        Грую ако мамех щях да съм я направил капитан тая топка
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
          явно във фентазито играеш с чийтове, а Щото всички други са на по 50 точки зад мен, само ти ми се моткаш с претенции за първото място, че май и ще ме изпревариш с 1-2 точки
          Ало, компанията, я се стегнете бре, момци, особено Хакито, че така игра не става
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• FW: Плажна топка (Sunderland) - 10
            Life won't wait for you.

Коментар

• Стилиян Петров в отбора на седмицата във Висшата лига

Българският полузащитник на Астън Вила заслужи една от най-високите оценки сред играчите от Висшата лига за добрата си игра в заслужената победа с 2:1 срещу тима на Челси.

Отличното представяне на Стенли му осигури оценка от 8,5 и място сред най-добрите за седмицата.

Тазседмичната класация е съставена от 12 вместо обичайните 11 футболисти. Тук обаче понятието футболисти добива доста широк смисъл, защото на върха на атаката с шеговит тон е поставена плажната топка, която „асистира” за победния гол на Дарън Бент срещу Ливърпул.

Най-отстояващото представяне на седмицата е това на Лорик Кана от Съндърланд. На Острова споделят еднозначното мнение, че сензационната победа на Съндърланд над Ливърпул е изградена около халфа.

Подредбата е съставена от авторитетния спортен портал Евроспорт и се базира на осреднени оценки от шестте водещи издания в Англия – „Сън”, „Дейли Стар”, „Дейли Мирър”, „Дейли Мейл”, „Таймс” и „Гардиън”.

Отбор на седмицата 4-3-3-1:

GK: Еурелио Гомес (Тотнъм) - 8
              LB Стивън Уорнък (Астън Вила) - 7.5
              CB: Раян Шоукрос (Стоук Сити)- 8.5
              CB: Джоди Крадък (Уулвс)- 8.5
              RB: Фил Бардзли (Съндърланд) - 7
              LCM: Стилиян Петров (Астън Вила) - 8.5
              CM: Дейвид Дън (Блекбърн) - 8
              RCM: Лорик Кана (Съндърланд) - 9
              RW: Шарл Н’Зогбиа (Уигън) - 7.5
              LW: Раян Гигс (Манчестър Юнайтед) - 8
              FW: Дарън Бент (Съндърланд) - 7.5

Коментар

Резултата е справедлив с оглед на това, че Съндерланд играха много по-добре.
                Евала! Respect!
                Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi
                  Беше по-голямо,но сборувано от двете полувремена.
                  Идеята е,че ревете че МанЮ е облагодетелстван от съдиите по този начин(справка - постовете след дербито на Ман-р,until we score),а вие не сте
                  Иначе според мен не би трябвало да отменят гола.Още повече че ваш фен беше хвърлил топката на терена.Ако топката беше излязла в аут след шута на Бент - трябваше ли да се отмени аут-а и как би трябвало да се развие ситуацията
                  Всички в един или друг момент се облагодетелстват от съдийски грешки.Въпросът е че някой не си признават.А относно гола решението би трябвало да бъде съдийска топка без значение какво е станали или е щяло да стане.Това е по принцип.И изказването на Дермът Галахар е такова.Но ще повторя това не е оправдание.Резултата е справедлив с оглед на това, че Съндерланд играха много по-добре.
                  Life won't wait for you.

Коментар

Първоначално изпратено от mussi
                    Първоначално изпратено от Hakkinen
                    МЮ, само да не четем писания започващи с АКО към 8 часа в Недяля.....
                    Или ЩЕШЕ ...... или късмета ...... или ''съдята трябваше да даде продължение от поне 15 минути".....
                    Извинявай човек,но дори на МанЮ не са давали 7(седем) минути продължение(6 беше мах-а).Това никъде не го видях да се коментира,а точно там идва разликата - един ОТБОР може да се възплзва от това,а друг не
                    На Челски дадоха и по-голямо.И не ставаше дума за продължението а за оправданията.Някъде да прочете ние да се оправдаваме за загубата от Съндерланд?
                    Беше по-голямо,но сборувано от двете полувремена.
                    Идеята е,че ревете че МанЮ е облагодетелстван от съдиите по този начин(справка - постовете след дербито на Ман-р,until we score),а вие не сте
                    Иначе според мен не би трябвало да отменят гола.Още повече че ваш фен беше хвърлил топката на терена.Ако топката беше излязла в аут след шута на Бент - трябваше ли да се отмени аут-а и как би трябвало да се развие ситуацията
                    Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi
                      Или ЩЕШЕ ...... или късмета ...... или ''съдята трябваше да даде продължение от поне 15 минути".....
                      Извинявай човек,но дори на МанЮ не са давали 7(седем) минути продължение(6 беше мах-а).Това никъде не го видях да се коментира,а точно там идва разликата - един ОТБОР може да се възплзва от това,а друг не
                      На Челски дадоха и по-голямо.И не ставаше дума за продължението а за оправданията.Някъде да прочете ние да се оправдаваме за загубата от Съндерланд?
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
                        The draw for the European Zone 2010 FIFA World Cup South Africa™ qualifying play-offs took place at the Home of FIFA in Zurich today. The following pairings have been drawn by FIFA Secretary General Jerome Valcke and South African star Steven Pienaar.

Republic of Ireland-France
                        Portugal-Bosnia-Herzegovina
                        Greece-Ukraine
                        Russia-Slovenia
                        Сбъдна се една от мечтите ми за днес...да взема да отида да пусна едно ТОТО

Коментар

• The draw for the European Zone 2010 FIFA World Cup South Africa™ qualifying play-offs took place at the Home of FIFA in Zurich today. The following pairings have been drawn by FIFA Secretary General Jerome Valcke and South African star Steven Pienaar.

Republic of Ireland-France
                          Portugal-Bosnia-Herzegovina
                          Greece-Ukraine
                          Russia-Slovenia

Коментар

Only God Can Judge me...

Коментар

• Няма какво да спорим повече!
                              Да видим утре и в други ден какво ще стане в ШЛ, защото и там позициите на Пуул не са хич стабилни!

Ние при победа над ЦСКА в Москва на 90% продължаваме напред (което никой няма да изненада)!
                              Пък и мачовете Реал-Милан и Бордо-Байерн се очертават като ключови в тези групи!

-----------------------------------------------------------------------

А В НЕДЕЛЯ ГОСТУВАМЕ НА АНФИЙЛД И ТОГАВА ЩЕ СЕ ВИДИ ДАЛИ КОЙ Е КРИВ И КОЙ Е ПРАВ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Murano
                                Специално за Манчо:
                                http://sportal.bg/news.php?id=200883
                                http://liverpool.gol.bg/article.php?id=65057
                                Ето разликата от плачещия и мрънкащ САФ.
                                Мда, чудесно сравнение между човек с титли и успехи и пълен неудачник, който единственото нещо, което дава на Ливърпул е мечтииииииииии...

Glory, Glory, Manchester United!
                                Не съм сравнявал двамата по успехи или по способностите им като треньори.Оплакването и мрънкането "не отиват" на треньор като САФ.Едва ли има разумен човек , който да отрича способностите и успехите му.Само че за разлика от повечето от вас аз си спомням времената м/и 1986 и 1993 г.И си спомням колко пъти беше на ръба на уволнението заради липсата на успехи въпреки няколкото рекордни трансфера през този период.Но Мартин Едуърдс му повярва и го остави на поста.Резултатите от това решение са ясни.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X