IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham
    http://sportal.bg/news.php?id=212117
    Ами защо да не е Шави - той спечели всичко което е спечелил Меси + Европейската титла миналата година с Испания, а тази страната му гази всичко наред!
    В същото време Меси разхожда фланелката в зона Южна Америка и накрая се наложи страната му да се класира след опълченско 1:0 като гост над Уругвай!!!

Коментар

• http://sportal.bg/news.php?id=212117
      Life won't wait for you.

Коментар

Първоначално изпратено от man_united
        Определено си е един от големите играчи, които получиха "обувка в главата" от Сър Алекс. И аз не вярвам на писанията, но закачката е интересна...все пак ние взехме Оуен!
        Е едва ли е само заради закачката Последния слух е за Машчерано.Ако наистина направят оферта може да вземем не един играч от Реал от нарочените за гонене - Ван дер Ваарт например.Дори един Раул би бил добър вариянт.Ако го са наистина толкова тъпи да му платят неустойка и да го пуснат.
        Може да оттървете Милан от Хунтелаар - явно и за там не става!
        Надали ще имат 15 млн. евро да харчите обаче:

http://www.dnevnik.bg/sport/2009/12/..._prez/?ref=rss

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
          Определено си е един от големите играчи, които получиха "обувка в главата" от Сър Алекс. И аз не вярвам на писанията, но закачката е интересна...все пак ние взехме Оуен!
          Е едва ли е само заради закачката Последния слух е за Машчерано.Ако наистина направят оферта може да вземем не един играч от Реал от нарочените за гонене - Ван дер Ваарт например.Дори един Раул би бил добър вариянт.Ако го са наистина толкова тъпи да му платят неустойка и да го пуснат.
          Life won't wait for you.

Коментар

Първоначално изпратено от man_united
            Първоначално изпратено от B.Graham
            Първоначално изпратено от hah
            Според мен в Бабел има много повече футбол от Риера и Бенаюн. Просто не се случи с Бенитес да се развие. Но ако ще се сменя треньора - тогава при следващия може да е друго положението.
            За Риера съм съгласен ама за Йоси не.Бабел получи достатъчно шанс но се провали.Време е да си ходи.
            Сега като купите Рууд ще се оправите
            Eдва ли.Макар че 3 млн. евро са нищо за играч като него въпреки възрастта му.Но не вярвам на писанията в пресата по въпроса.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
              Според мен в Бабел има много повече футбол от Риера и Бенаюн. Просто не се случи с Бенитес да се развие. Но ако ще се сменя треньора - тогава при следващия може да е друго положението.
              За Риера съм съгласен ама за Йоси не.Бабел получи достатъчно шанс но се провали.Време е да си ходи.
              Eдва ли.Макар че 3 млн. евро са нищо за играч като него въпреки възрастта му.Но не вярвам на писанията в пресата по въпроса.
              Life won't wait for you.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от hah
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Само ЛЕВСКИ
                    Само МИЛАН

Коментар

• порки, за Бенджи не знам, но мен повече няма с какво да ме провокираш...

Жив и здрав и весели празници!
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Според мен в Бабел има много повече футбол от Риера и Бенаюн. Просто не се случи с Бенитес да се развие. Но ако ще се сменя треньора - тогава при следващия може да е друго положението.
                        Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от hah
                          Хехе, то за финансовата криза е ясно, че полки е виновен. Нали Споменъ все му цитираше първия пост във форума ))
                          Сега явно ще оставят Бенитес да довърши сезона, дано поне да не му позволят да продава фурболисти като Бабел.
                          Бабел трябва да го разкрат възможно най скоро.А Бенитес го крепи неустойката.Педалите нямата пари.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Хехе, то за финансовата криза е ясно, че полки е виновен. Нали Споменъ все му цитираше първия пост във форума ))
                            Сега явно ще оставят Бенитес да довърши сезона, дано поне да не му позволят да продава фурболисти като Бабел.

Първоначално изпратено от polki
                            хахаха мишките изпълзяха от дупчиците си .................. чудех се как да ви провокирам, че обикновенно се появявате в темата поне 5 дена след поредния ви резил ......................... миналата година бяхте навирили гребените , но ви бях предупредил какво ще стане и се радвам, че взехте да се усещате вече

вие двамата заедно ли писахте постовете си или преписвахте от някой друг

знаете един 20 годишен тинейджър какво не е виждал ..................... то не , че вие сте го виждали, де
                            Ти сигурно и финансовата криза провокира ....
                            И съм виждал неща, които ти и всеки друг фен на Топчето никога няма да видите - три пъти любимия ми отбор да вдига КЕШ/ШЛ
                            Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                              хахаха мишките изпълзяха от дупчиците си .................. чудех се как да ви провокирам, че обикновенно се появявате в темата поне 5 дена след поредния ви резил ......................... миналата година бяхте навирили гребените , но ви бях предупредил какво ще стане и се радвам, че взехте да се усещате вече

знаете един 20 годишен тинейджър какво не е виждал ..................... то не , че вие сте го виждали, де
                              Ти сигурно и финансовата криза провокира ....
                              И съм виждал неща, които ти и всеки друг фен на Топчето никога няма да видите - три пъти любимия ми отбор да вдига КЕШ/ШЛ
                              Life won't wait for you.

Коментар

Чудех се защо вече Диемите не си правят труда да дават мачове на лузъри, защото уж имат много фенове и е нормално да има интерес към мачовете им. А то каква била работата ........................ решили са да спестят разходите за нови телевизори на домакинствата - нали сме в криза.

И днес последния в премиершип размаза лузърите които бяха с всичките си звезди ............ да не ги изреждам....
                                Оооооо polki ...... гледам, че не си издържал Нито дума за поредния много добър мач за Топчето и поредната победа без Фабергас и Иван Пърчев.Обаче си постнал един душевен оргазъм за поредната загуба на Ливърпул
                                Весели празници и стискай палци да те ощастливиме още два пъти до края на годината

Първоначално изпратено от Hakkinen
                                Чудех се защо вече Диемите не си правят труда да дават мачове на лузъри, защото уж имат много фенове и е нормално да има интерес към мачовете им. А то каква била работата ........................ решили са да спестят разходите за нови телевизори на домакинствата - нали сме в криза.
                                Тц тц тц това сам ли успя да го измислиш??? Защото леееекичко няма смисъл. Прочети си го внимателно и може и да разбереш. Да, Ливърпул са в криза; да, не играят никак добре; и по всяка вероятност ще приключат сезона след 4-тото място... но не мога да разбера как това доставя удоволствие на разни дребни комплексирани душици?!?!? Забавлявай се и весели празници!

P.S. Дано Пуул да паднат още 1-2 пъти да ти осмислят празника, че очевидно няма какво друго да го направи...

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Working...
                                X