На мен очакванията ми са за много зашит мач и може би победа с 1 или 2 на 0 за Юнайтед и то ако успеят да вкарат през първото полувреме.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеКъм феновете на Юнайтед: попадали ли сте на вероятния състав за мача с Бурса довечера. Интересува ме дали Берба ще е титуляр. Ако е така, мисля да заложа да вкара гол на Иванков, защото доколкото си спомням, докато играеха съответно за ЦСКА и Левски, не успя да го направи и според мен довечера ще е много мотивиранЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДо вчера се кълняхте в Шрек а днес едва ли не му пожелавате куршум ...!!!
Иначе като го чета това ми избиват сълзи от умиление. Скоус... истинска червена легенда.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...ster-City.html
The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Към феновете на Юнайтед: попадали ли сте на вероятния състав за мача с Бурса довечера. Интересува ме дали Берба ще е титуляр. Ако е така, мисля да заложа да вкара гол на Иванков, защото доколкото си спомням, докато играеха съответно за ЦСКА и Левски, не успя да го направи и според мен довечера ще е много мотивиран"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от bat_emo Разгледай мнениенасила хубост не става!като не му се играе за юнайтед прав му път.има други футболисти които биха играли с голямо удоволствие за този клуб!
Скоро всички в отбора и фенове ще го намразят:
Times: Скоулс контузил Рууни
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеНе едва ли - а направо си му пожелаваме!
Да го продадем и да му се счупят и двата крака!
Продажна гад мръсна!http://vbox7.com/play:6b57c30dca
Коментар
-
Първоначално изпратено от hah Разгледай мнениехахах егати драмата
всеки футболист на юнайтед мечтае да се трансферира в Реал, но малцина успяват...и вече не са нужни!
Този май ще е първия, който ще пътува по свое а на по височайше (на САФ) желание!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДо вчера се кълняхте в Шрек а днес едва ли не му пожелавате куршум ...!!!
Да го продадем и да му се счупят и двата крака!
Продажна гад мръсна!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеГолям Арсенал днес!!! И голяма публика - показа го особено след гола на Едуардо... Go Gunners!!!
Бъдете здрави!
-----------------------------
Колчо, голям късмет изкарахте вчера!
Не трябва толкова рано да си хабите "патроните"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеДа но парите не са най-важното в случая. Ако сте гледали интервюто на САФ щяхте да видите, колко разочарован и тъжен беше. Такова предателство не може да се забрави. Доста по-зле е от Тевес.
Интересното е че Ман Сити нямат 10ти номер в момента..... много ми е интересно за каква заплата ще отиде да играе при тях.
Чакат ни интересни неща.
Аз обаче се съмнявам да отиде в Шити, щото може някой фен да го застреля на улицата в Манчестър!
По-добре за него да отиде в балета (въпреки че те казаха че не се интересуват), а балета да ни прати Кака в замяна!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеТия арабели, ако не перат пари, са некви мега идиоти откъм финансово мислене....Life won't wait for you.
Коментар
Коментар