If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Та се питам:"Е ли Боби недалновиден или да".Нали има следващи квалификации?Нали трньора трябва да има време да си изгради отбор?
Не е предадена коректно новината.Сутринта Боби каза,че няма смисъл от чужденец ако не е дългосрочно,а чужденците се дърпали от дългосрочен договор.Тук мога да подкрепя Боби,иначе все едно слушах Доган за политика
Боби: Преговарях с Топмьолер и Грант
20 ян. 2009 08:48
Президентът на БФС Борислав Михайлов призна, че е преговарял с Клаус Топмьолер и Аврам Грант за да водят националния ни отбор.
"Разговарях на няколко пъти с Клаус Топмьолер и Аврам Грант, но не стигнахме до споразумение", сподели Боби в ефира на бТВ.
"Като се има предвид, че нямаме огромни шансове за класиране на Мондиал 2010, няма смисъл да рискуваме с чужденец."
"Финансовите изисквания на чуждестранните специалисти са доста големи, като ние все още не сме дорасли достатъчно, за да можем да ги удовлетворим."
Та се питам:"Е ли Боби недалновиден или да".Нали има следващи квалификации?Нали трньора трябва да има време да си изгради отбор?
Във всяко нещо трябва да откриваме добрата новина. С това бантустанско мислене поне си гарантираме, че скоро няма да играем на голям форум, следователно - нъцки за Испания, Чехия, Швеция, Сърбия и всеки друг, който разчита, че може да вкара повече от 5 гола в един мач на немотивиран отбор от звезделини. Наспорил е Господ с некадърни управници у нас.
P.s Присъединявам се към поздравите за много здраве и късмет на Хаки-то. И повече радост с любимия отбор - повече в ШЛ, по-умерено в Шипа :P
Хаки, и от мен най-добри пожелания за здраве, късмет, повече зелени сесии и т.н. Приеми едната точка като добро начало на пролетното изригване.:-)
Само дано Стефчо оцелее...
Хубав ден!
Нов договор за Рафа и Стефчо невинен и отбора тръгва
Нещо ми убягва ситуацията с Рафа.. С две думи, до сега не е имал контрол върху трансферите??? Нещо тъпо ми се вижда...
Просто Рик Пари е спирал няколко от трнаферите.Преди време казал че Видич бил скъп а видяхме за какъв защитник срава дума.Дани Алвеш също.През лятото сговни ситуацията с Гарет Бари.
Боби: Преговарях с Топмьолер и Грант
20 ян. 2009 08:48
Президентът на БФС Борислав Михайлов призна, че е преговарял с Клаус Топмьолер и Аврам Грант за да водят националния ни отбор.
"Разговарях на няколко пъти с Клаус Топмьолер и Аврам Грант, но не стигнахме до споразумение", сподели Боби в ефира на бТВ.
"Като се има предвид, че нямаме огромни шансове за класиране на Мондиал 2010, няма смисъл да рискуваме с чужденец."
"Финансовите изисквания на чуждестранните специалисти са доста големи, като ние все още не сме дорасли достатъчно, за да можем да ги удовлетворим."
Хаки, и от мен най-добри пожелания за здраве, късмет, повече зелени сесии и т.н. Приеми едната точка като добро начало на пролетното изригване.:-)
Хубав ден!
Нещо ми убягва ситуацията с Рафа.. С две думи, до сега не е имал контрол върху трансферите??? Нещо тъпо ми се вижда...
Хубав ден!
Коментар