IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Абсолютно си прав. Венгер, ако се осъзнае и вземе Гивън (от Сити) и Стивън Тейлър (Нюкасъл) ще станат шампиони. Добре че е в това отношение слаб. Гивън ще го вземе почти без пари, Тейлър е свободен агент в края на сезона.
    що бе нали си имаме недоразумението Клиши или пък мега вратар като Фабиански , Алмуня и темп подобни . тия 3мцата само като се сетя колко мача осраха и титли загубиха .... а мосюто продължава да ги търпи . ако беше друг тренер отдавна нямаше дори да са в отбора .

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
      реванш няма да има тъй като Арсенал си играят по един и същи начин и Венгер си прави едни и същи грешки всеки път . който не си взема поука е обречен на провал!
      Имах предвид Байерн и Интер. Ти нали беше от баварските фенове или съм се объркал!

Арсенал - Барса няма какво да ги коментираме. Като залог може да се даде общо Арсенал+3.5 хендикап.

Коментар

• Аз съм доволна
        Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Абсолютно си прав. Венгер, ако се осъзнае и вземе Гивън (от Сити) и Стивън Тейлър (Нюкасъл) ще станат шампиони. Добре че е в това отношение слаб. Гивън ще го вземе почти без пари, Тейлър е свободен агент в края на сезона.

Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
          Арсенал са зле този сезон . шансовете им са илюзорни според мен . без вратар , без добра защита .... никви шансове . Венгер продължава да живее в негов си измислен свят.
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Вие трябва да сте доволни. Получавате шанс за реванш при първата възможна елиминация!
            реванш няма да има тъй като Арсенал си играят по един и същи начин и Венгер си прави едни и същи грешки всеки път . който не си взема поука е обречен на провал!

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
              Арсенал са зле този сезон . шансовете им са илюзорни според мен . без вратар , без добра защита .... никви шансове . Венгер продължава да живее в негов си измислен свят.
              Вие трябва да сте доволни. Получавате шанс за реванш при първата възможна елиминация!

Коментар

• Трябва да те радва този жребий. Като ви отстранят ще може да се фокусирате върху първенството, където имате добри шансове.

QUOTE=p0lki;1177257]познах само една двойка ***ЧЕЛСИ - Копенхаген***

за съжаление двата любими ми отбора АРСЕНАЛ - БАРСЕЛОНА са отново един срещу друг и то на толкова ранна фаза на надпреварата [/QUOTE]

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                  познах само една двойка ***ЧЕЛСИ - Копенхаген***

за съжаление двата любими ми отбора АРСЕНАЛ - БАРСЕЛОНА са отново един срещу друг и то на толкова ранна фаза на надпреварата

Коментар

• познах само една двойка ***ЧЕЛСИ - Копенхаген***

за съжаление двата любими ми отбора АРСЕНАЛ - БАРСЕЛОНА са отново един срещу друг и то на толкова ранна фаза на надпреварата

Коментар

Добър жребий за нас.

Милите Арсенал. Не им грухти.
                      Нали Ван Перси си ги поиска - получи си ги! Да им покажат как се играе красив футбол, че са забравили напоследък!

Коментар

• Добър жребий за нас.

Милите Арсенал. Не им грухти.

Коментар

• За нас - Марсилия - приемлив да не кажа добър жребий!!!
                          Челсито пък удариха джакпота - Копенхаген!

Коментар

• Брей...повторение на финала и Арсенал-Барса - финала от преди няколко години!

Коментар

Честно казано мен само от Интер ме е шубе и то заради играчите им, а не заради онова дебело испанско недоразумение Рафаел Бенитез.

Мисля, че може да бием всеки в тази група без проблем.
                              спокойно дори и с най-добрите играчи тренер като Бенитес може да се осере целият отбор.
                              справка -Интер 3 год, . поред шампиони , сега за 1 полусезона са на 7-8 мо място с най-добрите играчи в Италия

Коментар

• Тотнъм - Милан!

Коментар

Working...
                                X