Пробвай пак.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеПървият който ми каже, какво нередно и абсурдно има в знамето на Челси получава бира от мен.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеСпоред мен вие ще станете шампиони. Просто имате много огнева мощ, a нас не винаги ще ни печелят мачовете съдиите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнениебилетите пак ще са по 100 паунда за разлика от вашите по 45 лириThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеТи гледай да не излезе нещо от разследването, че да не подобрите рекорда за средна посещаемост на мач в шемпиъншип на Свраките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнениенашата сметка излиза
Сметката ви разбира се излиза, ама титли и купи - ЙОК!
Сега ще вземете Карлинг къп и ще си я сложите на челно място във витрината...че отдавна не е имало попълнения там!
Виж ако след някоя година влезе в сила "финансовия феърплей" може и да имате повече успехи. В противен случай шанса ви е руснака да вземе контролния пакет и да тръгне по стъпките на Абрамович!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеКазвам ти какво ми казва момчета, аз тази година си опуках бюджета за залози и не съм ги следил лично. Но не мисля, че ще ме лъже, защото той е фен на Арсенал. Пък и ако наистина от Интерпол ще разследват мача....
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеИ после защо финансовото положение на Арсенал е най-добро от всички водещи отбори
продадоха ли си апартаментите на хайбъри - продадоха ги
спечелиха ли солидно от тази врътка - спечелиха
купуват ли слабоизвестни играчи - купуват
продават ли после звездите си от скъпо по-скъпо - продават ги
плащат ли ниски заплати на играчите си - плащат смешни заплати за разлика от шити, мангалчестър, тотнъм, челски, лузърпул,
пропуснали ли сме ШЛ - не сме пропуснали от десетина години поне
нашата сметка излиза
Коментар
-
Ако сега не бием Шити, и не устискаме поне Х-ве при гостуванията на Челски, Пуул и Арценал нищо не може да ни направи шампион!
Обаче и вие трябва да биете, а след този голем срам очаквам "младите артилеристи" да си глътнат граматиката и сами да изпуснат титлата!
Просто фактите са че тази година шампиона ще е най-слабия от създаването на Висшата лига!
Дано ние сме този най-слаб шампион!
Коментар
-
Казвам ти какво ми казва момчета, аз тази година си опуках бюджета за залози и не съм ги следил лично. Но не мисля, че ще ме лъже, защото той е фен на Арсенал. Пък и ако наистина от Интерпол ще разследват мача....
Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнениепак пълни глупости пишеш, но щом така и отърва - давай , продължавай....The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
Коментар