IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пробвай пак.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Първият който ми каже, какво нередно и абсурдно има в знамето на Челси получава бира от мен.

челси играят с адидас, а не с умбро?
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първият който ми каже, какво нередно и абсурдно има в знамето на Челси получава бира от мен.

Коментар

• Ей, това артилеристите направо се ос*ахте вече:

Сеск с диария, пропуска контролата с Колумбия

Коментар

Според мен вие ще станете шампиони. Просто имате много огнева мощ, a нас не винаги ще ни печелят мачовете съдиите.
            ФА просто няма да допусне САФ да не вземе последната си рекордна за клуба ви титла ............... от тук нататък следвате съдбата на лузърпул

Коментар

• Според мен вие ще станете шампиони. Просто имате много огнева мощ, a нас не винаги ще ни печелят мачовете съдиите.

Коментар

• вижте мислете кой ще вкарва голове до края, че БЕРБО пак се е разсърдил, рунито хич го няма, а за халфовете ви да не говорим

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                  билетите пак ще са по 100 паунда за разлика от вашите по 45 лири

Коментар

Ти гледай да не излезе нещо от разследването, че да не подобрите рекорда за средна посещаемост на мач в шемпиъншип на Свраките.
                    билетите пак ще са по 100 паунда за разлика от вашите по 45 лири

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                      нашата сметка излиза
                      Еее, човек да не се избъзика малко!

Сметката ви разбира се излиза, ама титли и купи - ЙОК!
                      Сега ще вземете Карлинг къп и ще си я сложите на челно място във витрината...че отдавна не е имало попълнения там!

Виж ако след някоя година влезе в сила "финансовия феърплей" може и да имате повече успехи. В противен случай шанса ви е руснака да вземе контролния пакет и да тръгне по стъпките на Абрамович!

Коментар

• Ти гледай да не излезе нещо от разследването, че да не подобрите рекорда за средна посещаемост на мач в шемпиъншип на Свраките.

Коментар

Казвам ти какво ми казва момчета, аз тази година си опуках бюджета за залози и не съм ги следил лично. Но не мисля, че ще ме лъже, защото той е фен на Арсенал. Пък и ако наистина от Интерпол ще разследват мача....
                          абе това с интерпол са пълни глупости --- и ти ли се върза

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            И после защо финансовото положение на Арсенал е най-добро от всички водещи отбори
                            ако беше някой шматарок , щях да те разбера, но човек с претенции като теб и то с покритие да драска глупости като тинейджър....

продадоха ли си апартаментите на хайбъри - продадоха ги

спечелиха ли солидно от тази врътка - спечелиха

купуват ли слабоизвестни играчи - купуват

продават ли после звездите си от скъпо по-скъпо - продават ги

плащат ли ниски заплати на играчите си - плащат смешни заплати за разлика от шити, мангалчестър, тотнъм, челски, лузърпул,

пропуснали ли сме ШЛ - не сме пропуснали от десетина години поне

нашата сметка излиза

Коментар

• Ако сега не бием Шити, и не устискаме поне Х-ве при гостуванията на Челски, Пуул и Арценал нищо не може да ни направи шампион!
                              Обаче и вие трябва да биете, а след този голем срам очаквам "младите артилеристи" да си глътнат граматиката и сами да изпуснат титлата!

Просто фактите са че тази година шампиона ще е най-слабия от създаването на Висшата лига!
                              Дано ние сме този най-слаб шампион!

Коментар

• Казвам ти какво ми казва момчета, аз тази година си опуках бюджета за залози и не съм ги следил лично. Но не мисля, че ще ме лъже, защото той е фен на Арсенал. Пък и ако наистина от Интерпол ще разследват мача....

Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                                пак пълни глупости пишеш, но щом така и отърва - давай , продължавай....

Коментар

Working...
                                X