If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
П.С. Само към Хаки един въпрос: Още ли смяташ, че Рейна и Масчерано са играчи от световна класа ?
Ми аз не гледах мача, а заради хубавото време навън се разходих до "Българска Армия" и сега като виждам как е завършил мача мисля, че не съм сгрешил :P Малко по-сериозно сега: честита победа на феновете на дяволите и, с оглед на изхода на другото дерби, честита титла!!! Ние остава да си гледаме ШЛ...
Не си сгрешил.Много лошо ни биха .С тая игра от два-три месеца насам ще е грехота да не станат шампиони.Поздрави за МЮ и се надявам да им го върнеме в Москва
Ами те мачовете от ШЛ не се играят във време подходящо за разходки, но ще го имам предвид... А може просто да гледам Милан Те с кой щяха да играят :P
Милан играят в Неделя с Аталанта, но ти препоръчвам да не ги гледаш, ще се депресираш за вашето отборче
Пак в Неделя, 4 Май играят с/у Интер, подходящо време да се разходиш пак
П.С. Само към Хаки един въпрос: Още ли смяташ, че Рейна и Масчерано са играчи от световна класа ?
Ми аз не гледах мача, а заради хубавото време навън се разходих до "Българска Армия" и сега като виждам как е завършил мача мисля, че не съм сгрешил :P Малко по-сериозно сега: честита победа на феновете на дяволите и, с оглед на изхода на другото дерби, честита титла!!! Ние остава да си гледаме ШЛ...
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от plus
Man Utd si zaslugiha pobedata s mnogo po-dobra igra i disciplina.
Te sa v mnogo dobra forma v momenta i ako ne storjt njkoj glupost zaslugeno shte si vzemat titlata.
Fen sum na Liverpool,no istinata si e istina
Respect za dumite! Za purvi put vijdam fen na lpool koito da si kazva istinata. Az s moite prqqteli fenove na lpool ne moga da sporq. Prosto kogato igraqt Lpool i Man UTD vinagi se hvashtam na bas 100 lv na gol. Dneska se hvanah s dve momcheta koito mi platiha smetkata i mi dadoha 600 kinta za tova che gledah macha hahahahahahahah IN RAFA WE TRUST! :P
Man Utd si zaslugiha pobedata s mnogo po-dobra igra i disciplina.
Te sa v mnogo dobra forma v momenta i ako ne storjt njkoj glupost zaslugeno shte si vzemat titlata.
Fen sum na Liverpool,no istinata si e istina
Kimi si e Kimi-tazi godina obache shte bude oshte po-interesna .Sega poveche shte se izjvjvat istinskite piloti.
Никола, този път загубих чисто морално и ментално!Добре, че не гледах! Въпреки, че ми мина през акъла да заложа на твоя отбор! Ужас! Предпочетох да изпия три ракии и да не гледам! Даже Пич купих от ПИБ, за да сме в един отбор!
Коментар