If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2008-08-22&article=245077
"....По това време Кокала се жени за голямата си любов - Бояна. Тя е внучка на една от личностите на деня по онова време ген. Боян Българанов. Кумове са Томас Лафчис и Жени Живкова, която е съученичка и най-добра приятелка на булката......"
Чшшшшшш алооооо.Как така "отбора на народа" ще се води от от зет на комунистически генерал,бе ей?
И аз лятото се вцепених от парите дадени при покупката на Нова тв, и пакета Ринг-ТВ2, нещо си смятах по даннните публикувани в капитал и ми се сториха доста, ама доста дългосрочни и двете сделки но сигурно добре са проучили рекламния пазар, а може би знаят и нещо друго
ако стане тази продажба на Бербатов, не можете да мръднете Лупи и с топ освен ако наистина индиеца не продаде отбора на някой който да го разкара но според мен онзи с украинец, положението е от трън та на ......./каквото искаш си напиши/
хахаха комунистически зет пич болшевишкият ботуш братко, е ужасно нещо... той мина през цяла Бълагария, а ти говориш за един Кокалвсеки сам си е решавал, е и не сам и по принуда /сигурно при него не е така/ около мен що няма комуняги, в рода ми пиниза е, че във всички страни под съветско ръководсвто в един момент са създадени със заповед тези клубове аз и до ден днешен не разбирам защо, тъй като много просто е да вземеш нещо готово, както са правили с нивите и предприятията може би за да докажат на света колко е силен и здрав социалистическия нов дух
п.с. има един супер як плюс от това че няма да са по канала вече мачовете - ужасните, ама мега ужасните коментатори!!!!!
Aбе не знам за коментаторите.Крум Савов е толкова смешен като води мач, че е по-добре да става конферансие на чалга концерти
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2008-08-22&article=245077
"....По това време Кокала се жени за голямата си любов - Бояна. Тя е внучка на една от личностите на деня по онова време ген. Боян Българанов. Кумове са Томас Лафчис и Жени Живкова, която е съученичка и най-добра приятелка на булката......"
Чшшшшшш алооооо.Как така "отбора на народа" ще се води от от зет на комунистически генерал,бе ей?
И аз лятото се вцепених от парите дадени при покупката на Нова тв, и пакета Ринг-ТВ2, нещо си смятах по даннните публикувани в капитал и ми се сториха доста, ама доста дългосрочни и двете сделки но сигурно добре са проучили рекламния пазар, а може би знаят и нещо друго
ако стане тази продажба на Бербатов, не можете да мръднете Лупи и с топ освен ако наистина индиеца не продаде отбора на някой който да го разкара но според мен онзи с украинец, положението е от трън та на ......./каквото искаш си напиши/
хахаха комунистически зет пич болшевишкият ботуш братко, е ужасно нещо... той мина през цяла Бълагария, а ти говориш за един Кокалвсеки сам си е решавал, е и не сам и по принуда /сигурно при него не е така/ около мен що няма комуняги, в рода ми пиниза е, че във всички страни под съветско ръководсвто в един момент са създадени със заповед тези клубове аз и до ден днешен не разбирам защо, тъй като много просто е да вземеш нещо готово, както са правили с нивите и предприятията може би за да докажат на света колко е силен и здрав социалистическия нов дух
п.с. има един супер як плюс от това че няма да са по канала вече мачовете - ужасните, ама мега ужасните коментатори!!!!!
http://paper.standartnews.com/bg/art...article=245077
Поне беше крайно време да се направи организация за предаването на всички мачове. Така се прави. Всеки да си гледа любимия отбор и каквото му е интересно, а не по Канал 1 да ми избират някакви тъпотии и комбинирани предавания.
А парите все пак са 5 години. А и не съм проверявал точно, ама тия американци имат бая телевизии в ЦИЕ и сигурно имат опит как се излъчват мачове в другите страни.
Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
И как ще си върне тая телевизия парите не ми е ясно.Кой ще ти гледа 7 мача от "А"група като по същото време има мачове от Шипа?Макар че сигурно са си направили сметката.
пичове 51 милиона от тв права какво мислите какви са сценарийте според вас
Батков ще върне парите на Чорни - чисти сметки добри приятели, вечни интереси Лупи - връща дълговете към кремиковци, държавата и изплаща заплатите и остава шеф за дълги дълги години - кофти,наистина кофти Гришата спретва як отбор, парите от левия в десния джоб, супер за него Локо сф се размърдва при Ботев - чичо Митко се бетонира - кофти очаквам Черно море след построяването на стадиона да дръпнат, все пак ТИМ Лечков - завинаги в А група
искам само bstr да спрат да рекламират в това първенство, и пак както преди години да дават дивидент
а и да не забравя - искам бира със водка и кюфте за мезе
Коментар