IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И Ганчо няма да свърши работа.Много сме трагични в защита.Дано вратарите ни имат ден, когато има мачове.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Зарадвахме на две Разбербатващи тръшвания и на нищо друго май.

Ганчо Ибрахимов -
      национал, национал !!!
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
        Що бе Греъм кое ми е пуберското - че Гоце ви беше патрон ли, че пак ще се обещават гръмки неща и нишо няма да се изпълни или че тази Олимпиада е най-слабата, от повече от 40 години?? Много е лесно да обиждаш когато си анонимна мишка, нали Греъм (или може би Грахам, какво е грахам си потърси сам из уикито). На теб вероятно съм ти батко във всяко едно отношение, но нищо ти си пиши. А комплекси нямам - засега имам само 3 апартамента, като станат комплекс лично ще ти съобщя
        И въпросче за накрая (към трезвомислещите цесекари, ако не си от тях, може да не отговаряш) - догодина Левски ще чества 95 години от създаването си, дали Първаноглу ще бъде пак патрон на честванията, а? Нали е президент на всички живеещи в България (нарочно не пиша българи, шото очаквам червения хунвейбин с гръмкото заглавие Император да се произнесе, че ние сме хъхрящи), та като така не е ли редно да уважи и другия голям отбор в БГ?
        Радвахме се за медал а на тебе все ЦСКА ти е в устата.Като говориме за патрони, защо не спомена как половината правителство на Костов, начело с всичките вицета и крадеца Софиянски вдигаха купи?Като говорите уецкарчетата за комунизъм защо все забравяте за Агент Николай?Като говорите , че Томов е крадец (не че не е де) защо не споменете за заменките на земя, които Борат направи?И с колко е ощетена държавата?
        Life won't wait for you.

Коментар

• пичове, с риск да съм се объркал, но да попитам - тези нашите разгадахте ли им тактиката, тичаха ли, нещо преса, ние не играхме ли срещу Босна...сигурно искам повече дори и в една приятелска среща, но егати нали сега е 21-и век и на едно копче разстояние е другия мач..или аз съм луд или чужденците се хабят да тичат, да имат тактики
          вагнер за мен е супер дупка от години дори и в клубния си отбор...главата надолу, ръцете разперени, ние ще се избием по форумите, а те в софия, пачанга с другите бразилци от армията
          с риск да провокирам някой от вас, но ще цитирам сираков, той станал коментатор за 7 дни, можете да му намерите целия коментар от понеделник, но е прав за това че тук няма тренери, които да внесат новите неща в бг-то и аз ще го допълня че тук са ВСИЧКИ СА ЗВЕЗДИ
          дано поне да хванем италианците в някаква дупка поне
          е честита победа

Коментар

• Да ;-)
            Все пак честито!

Коментар

• Най-хубавото е резултата,всичко останало е срам-познатата безидейност и сънливост в защита и ги бихме,само защото играха нападателно и оставиха пространства за Мартин и Бербо!

Коментар

• толкова слаби крайни защитници като днес никога не сме имали!

П.С. а вратаря на Австрийците си вкара уникален автогол, направо скри топката на Дел Пиеро ))))
                Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• 1:2 ... ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_
                    Първоначално изпратено от _1912_
                    ХАЙДЕ НАШ'ТЕ
                    леко разбербатване и

0-1
                    0-2
                    НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

ХАЙДЕ НАШ'ТЕ
                      леко разбербатване и

0-1

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                        Първоначално изпратено от _1912_
                        ХАЙДЕ НАШ'ТЕ
                        хайде! ))

Унгария - Черна гора 3:3 кр.рез.
                        Норвегия - Ирландия 0:1 60'

мале тия удариха греда в 1 мин.
                        много сме зле отзад
                        Гледах унгарците , а черногорци ги попиляха

Норвегия 1-1 и тях ги гледам

много сме зле отзад - явно перуката малко кинти им дава - детински грешки

Коментар

ХАЙДЕ НАШ'ТЕ
                          хайде! ))

Унгария - Черна гора 3:3 кр.рез.
                          Норвегия - Ирландия 0:1 60'

мале тия удариха греда в 1 мин.
                          много сме зле отзад
                          Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• ХАЙДЕ НАШ'ТЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                              Първоначално изпратено от Грую Груев
                              браво на Терзиев - бронз. Това момче направо кърти - 3 мача му гледах и трите бяха туш (за съжаление единия беше в наша вреда). Май само борбата поддържа някакво ниво, явно без кинти абсолютно нищо не става, но поне имаме 5 медалиста - достатъчно за патрона на честванията на 60 годишнината на цициту, Гошко Първаноглу (или Гоце както му е партизанското име) да опъне килимчето и да се изтипоса най-отпред. След това пак ще си говорим за субсидии за спорта и всичко пак ще си остане на хартия.
                              Браво на момчетата и момичето от борбата, както и на Руми и естествено Данчо- дълбок поклон пред тях, всички останали обаче доста, доста разочароваха, или пък може би просто бяха представителна извадка на държавата ни - 4-5 супер таланта и 7 милиона тарикати на дребно
                              Грую не избивай пуберските си комплекси.
                              Що бе Греъм кое ми е пуберското - че Гоце ви беше патрон ли, че пак ще се обещават гръмки неща и нишо няма да се изпълни или че тази Олимпиада е най-слабата, от повече от 40 години?? Много е лесно да обиждаш когато си анонимна мишка, нали Греъм (или може би Грахам, какво е грахам си потърси сам из уикито). На теб вероятно съм ти батко във всяко едно отношение, но нищо ти си пиши. А комплекси нямам - засега имам само 3 апартамента, като станат комплекс лично ще ти съобщя
                              И въпросче за накрая (към трезвомислещите цесекари, ако не си от тях, може да не отговаряш) - догодина Левски ще чества 95 години от създаването си, дали Първаноглу ще бъде пак патрон на честванията, а? Нали е президент на всички живеещи в България (нарочно не пиша българи, шото очаквам червения хунвейбин с гръмкото заглавие Император да се произнесе, че ние сме хъхрящи), та като така не е ли редно да уважи и другия голям отбор в БГ?
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от purcy
                                Първоначално изпратено от B.Graham
                                Първоначално изпратено от purcy
                                Първоначално изпратено от B.Graham
                                Днес ще има едно голямо нищо.Дано не съм прав но има обективни причини да стане така.
                                уф man, то по-голямо нищо от това има ли, дано да е по-малко нищо въпреки, че нищото си е нищо, голямо/малко все нищо и да те питам според теб ние не може ли да поискаме - от съдийте до президента на република, да ни пратят някакви временно управляващи до достигането на определи икономически показатели...мамка му кво стана не е истина...във футбола съдийте сега вадят записи за уредени мачове, за фондовете знаем навсякъде, лудница просто..егати все ние имаме задължения, не може ли да задължим ЕС да ни управлява
                                Имах предвид като цяло мача.Не само наш'те.А това със съдиите и записите ....... може цял албум да издадат.Стиви О ще го продуцира а Борат Ганьо ще го финансира.Лупи обче не трябва да го допускат до студиото за да не открадне записите.
                                пич, имах един приятел шеф на една музикална компания, пича беше близък до гришата и какви разговори ми е разказвал м/у гришата и проточанов, в онези години когато нафата ни биеше с 3 и 4-ки, затова колко ще му струва второто полувреме на гришата да бие от 0:0 така, че могат да ги поканят и тях за специално участие като бонус тракове
                                Тия записи ще са за колекционерските бройки
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X