IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българка с титлата "Най-красиво дупе в света" !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Рsycoholic, по въпроса с парите не си ме разбрал правилно. Ако мъжът няма пари ще има мацка, но по-различен калибър . За всеки влак си има пътници. Тук не ставаше въпрос за парите на мъжа, а за тези на жената. Вероятността жена, която печели добре да се събере с мъж, който печели по-малко от нея не е голяма. Ако се случи - във връзката настъпват катаклизми. Защото, ако една жена е свикнала да разчита изцяло на себе си, то тя неминуемо ще търси мъж, който е по-силен от нея и по-добре справящ се с различните ситуации.

Коментар

• Първоначално изпратено от Cherry
      Аааа, chernech, в грешка си, мъжете имат целулит, но в по-малки количества
      Оф, говори ми .. вчера щях да изкормя две сто-килограмови момченца, които един час ХОДЕХА, да повтарям ХОДЕХА по пътеките, вместо да отидат до магазина за банани примерно и аз трябваше да ги чакам, за да потичам 15 минути на воля .. и ми е най-смешно, като точно тез мазни шопари, започнат да заглеждат некви фини мацки, дето сигурно на едно ядене са им отишли .. хаха ..
      ВИВА ЛА ЦЕЛУЛИТ .. но при жените изглежда по-гадно де .. защото те имат специфичното разширение на ханша и това само задълбочава проблема ..

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark
        Първоначално изпратено от psycoholic
        оф, чернеч, темата за целулита е в графата фитнес!
        Но с 2 думи - мъжкият полов хормон - тестостерон, предполага натрупването на мастна тъкан в областа на корема (от там, скъпа Джоан, и шкембетата), докато естрогенът, предполага натрупването по бедрата (и гърдите, но там е ОК:-) Да не говорим, че мъжете имаме 1/3 повече мускулна маса от жените (особено по копитата) и за туй там изгаряме повече мазнини!

Разбира се, добре поддържаната жена не се муси на фитнес залата и намалява мастната тъкан до минимум! :-)

Чери, ако те слуша човек, мъжа при всички случаи е бита карта?! :-)
        Жените с по-високи нива на тестостерон имат по-високо либидо и по-малко целулит ...

8)

а мъжете с повече естроген трупат мастна тъкан по бедрата и гърдите:-)
        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Ами ако няма пари - няма мацка!
          Ако има пари - няма пари, но има мацка:-)
          BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
            оф, чернеч, темата за целулита е в графата фитнес!
            Но с 2 думи - мъжкият полов хормон - тестостерон, предполага натрупването на мастна тъкан в областа на корема (от там, скъпа Джоан, и шкембетата), докато естрогенът, предполага натрупването по бедрата (и гърдите, но там е ОК:-) Да не говорим, че мъжете имаме 1/3 повече мускулна маса от жените (особено по копитата) и за туй там изгаряме повече мазнини!

Разбира се, добре поддържаната жена не се муси на фитнес залата и намалява мастната тъкан до минимум! :-)

Жените с по-високи нива на тестостерон имат по-високо либидо и по-малко целулит ...

8)

Коментар

• Мне, как пък го установи това?

Просто беше зададена тема за обсъждане на мъжките недостатъци. Иначе аз мъжете много ги уважавам

Коментар

• оф, чернеч, темата за целулита е в графата фитнес!

Коментар

• Аааа, chernech, в грешка си, мъжете имат целулит, но в по-малки количества

Коментар

• Джоан, жена, която изкарва достатъчно пари задължително се оглежда за мъж, който изкарва повече от нея. Вярвай ми! Защото иначе се губи онова усещане, че мъжът е по-силният и се стига до още по-големи недоразумения. В класическият случай, когато жената има нормално светоусещане, ако тя печели повече от мъжа, вероятността да му се качи на главата е огромна. Аз поне не мога да уважавам мъж, който би ми позволил това. Искам да съм равнопоставен партньор, не да размахвам точилката . Ако трябва да се взимат решения - да ги обсъждаме заедно, не да налагам волята си. Та, когато намериш мъж, който има повече пари от теб, рано или късно започваш да ги харчиш, неизбежно е . Може да ти е кофти в началото, но после свикваш .

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                      Първоначално изпратено от Joan
                      Първоначално изпратено от chernech
                      Според мен идеята е да ги подмамим да кажат какво действително не им харесва! Да има полза и за нас! В един друг форум, между другото, четох, една жена беше коментирала, че се кефи да гледа мъжа си потен с бира в ръка да вика на футболен мач - било първично и прочие! Така че, мили дами не ни пробутвайте най-плоските стереотипи:-)
                      На мен пък са ми казвали че съм бил доста секси по време на мач, потен с очукани колене и особено в моментите, в които скачам да наритам нечий задник от отсрещния отбор .. хаха .. природа а ..
                      Но нека жените да си кажат.
                      Секси по време на мач е Ван Нистелрой ама той си е секси и не само по време на мач Ако приличаш на него - вярвам ти

Иначе гледката на потни запалянковци с бири (и съответните коремчета вследствие злоупотреба с тази напитка) някак не ми пасва на секс-фантазиите
                      Joan, трябва ли, вие жените, всичко да свеждате до секс? Ами то мъжете имаме и духовни потребности и нужда да бъдем обичани заради това, което представляваме отвътре! :-)
                      ЧОВЕЧЕ .. НЕ ОТКЛОНЯВАЙ ТЕМАТА .. ХАХАХА

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark

Целулитът е много по-секси от биреното коремче ... особено когато добие вид на кора от портокал ... множествени трапчинки и бричове ...
                        И така стигнахме до култовия въпрос, защо мъжете нямат целулит???

Коментар

• Първоначално изпратено от Joan

Секси по време на мач е Ван Нистелрой ама той си е секси и не само по време на мач Ако приличаш на него - вярвам ти

Иначе гледката на потни запалянковци с бири (и съответните коремчета вследствие злоупотреба с тази напитка) някак не ми пасва на секс-фантазиите
                          Абе, ако говорим за онзи Нистелрой, който е 75 кила с криви крака, пършива коса, нос дето се вика, че му е забранено да плува по гръб, че прилича на акула, не знам колко е секси /това в рамките на шегата, разбира се, любим футболист ми е/, не съм сигурен за секси, но виж Раул е съвсем различен, южняшко тенче и готин поглед, ей за тва говорим /аз съм той само че в обезкосмения му вариант/ хахаха .. реклама ..
                          Колкото до потните запалянковци и аз не съм им фен и затова много рядко ходя на мачове .. мхм .. отврат .. една жена да няма с която да си поговориш хахаха ..

Коментар

Според мен идеята е да ги подмамим да кажат какво действително не им харесва! Да има полза и за нас! В един друг форум, между другото, четох, една жена беше коментирала, че се кефи да гледа мъжа си потен с бира в ръка да вика на футболен мач - било първично и прочие! Така че, мили дами не ни пробутвайте най-плоските стереотипи:-)
                            На мен пък са ми казвали че съм бил доста секси по време на мач, потен с очукани колене и особено в моментите, в които скачам да наритам нечий задник от отсрещния отбор .. хаха .. природа а ..
                            Но нека жените да си кажат.

Joan, трябва ли, вие жените, всичко да свеждате до секс? Ами то мъжете имаме и духовни потребности и нужда да бъдем обичани заради това, което представляваме отвътре! :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от kons
                              а това с монокините лятото направо се омазахвате (вие жените) по плажовете....ми на мене чесно след 2 часа ми става тъпо да ми се завират в погледа всякакви гърди...и спира да ми е еротично...то като на тепсия - никви усилия не полагаш...така "ловеца" в мъжа пуска коремче, затластява, губи интерес и изобщо не гони плячката
                              има го и елемента на навика, определено .. но истинския ловец си личи в постоянството, а не в моментните изригвания .. ха

Коментар

Зависи с какво е прекалил, мила ми венето .. хахаха ..

Аз май си падам повече по тениските, пуловерът пречи да се вихриш .. освен ако не се опъваш на дивана, разбира се .. ха
                                Абе по-скоро си падате по прашки и монокини , ама хайде - нека са тениски.....
                                хахаха .. на моето тяло имах предвид, но както винаги тук се навъртят елементи с "мръсни съзнания" .. хахаха
                                Аз бих добавил към тези и пантовки с пухчета .. малииииии

Коментар

Working...
                                X