IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българка с титлата "Най-красиво дупе в света" !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Cherry
    Как така редактираш Котлър??
    опааа, да не се изпуснах нещо .. стига бе, бъзикам се .. кой е Котлър?? хахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark
      Целулитът е много по-секси от биреното коремче ... особено когато добие вид на кора от портокал ... множествени трапчинки и бричове ...
      Аз по-скоро го възприех като душевни, а не физически недостатъци - това, което обсъждаме.

Коментар

• Как така редактираш Котлър??

Коментар

Първоначално изпратено от Joan
          Първоначално изпратено от AfterDark
          аз пък мразя жените, които искат да използват моите парички за да се чустват принцески ...
          Ставаме двама
          Теб защо те дразнят?

Айде при мен е ясно ...
          Момичето мрази тъпи скумрии просто .. разбирам я отлично ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Joan

Ние с тебе за този ли си хортуваме:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%...Nistelrooy.JPG

Този си е секси отвсякъде и нищо, че е холандец.

Раул е ок, и Фиго не беше съвсем за изхвърляне.

Ти да не работиш нещо в сферата на рекламата - добре се справяш
            хаха .. гледам определено работиш бързо в нета .. същия да .. а ако кажеш и че Реал ти е любимият отбор, съвпаденията съмнително ще нарастнат .. а Фиго все още не е за изхвърляне, да и той ме кефи много ..
            кой аз .. реклама .. не, просто ми е хоби .. в свободното си време редактирам Котлър .. хаха ..
            Малеее, въведох понятието "свободно време" .. на някой да му се е случвало скоро .. хахаха

Коментар

Първоначално изпратено от AfterDark
              аз пък мразя жените, които искат да използват моите парички за да се чустват принцески ...
              Ставаме двама
              Теб защо те дразнят?

Айде при мен е ясно ...

Коментар

Ставаме двама

Коментар

Първоначално изпратено от chernech
                  ОХОХО .. намесихме и темата за "МАЙКИТЕ В ЖИВОТА НА МЛАДОТО СЕМЕЙСТВО" хаха .. това беше добро Чери .. аз лично моята съм я дистанцирал по всякакъв начин от връзките си .. изхождам от идеята, че тя винаги ще търси най-доброто за мен, проблема е че никога няма да го намери .. мхм ..
                  Това се казва умен мъж - пък и порастнал
                  Този определено е порастнал, за съжаление .. но благодарско все пак ..

Коментар

• Първоначално изпратено от chernech
                    Първоначално изпратено от Joan

Секси по време на мач е Ван Нистелрой ама той си е секси и не само по време на мач Ако приличаш на него - вярвам ти

Иначе гледката на потни запалянковци с бири (и съответните коремчета вследствие злоупотреба с тази напитка) някак не ми пасва на секс-фантазиите
                    Абе, ако говорим за онзи Нистелрой, който е 75 кила с криви крака, пършива коса, нос дето се вика, че му е забранено да плува по гръб, че прилича на акула, не знам колко е секси /това в рамките на шегата, разбира се, любим футболист ми е/, не съм сигурен за секси, но виж Раул е съвсем различен, южняшко тенче и готин поглед, ей за тва говорим /аз съм той само че в обезкосмения му вариант/ хахаха .. реклама ..
                    Колкото до потните запалянковци и аз не съм им фен и затова много рядко ходя на мачове .. мхм .. отврат .. една жена да няма с която да си поговориш хахаха ..
                    Ние с тебе за този ли си хортуваме:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%...Nistelrooy.JPG

Този си е секси отвсякъде и нищо, че е холандец.

Раул е ок, и Фиго не беше съвсем за изхвърляне.

Ти да не работиш нещо в сферата на рекламата - добре се справяш

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                      Ходя, как да не ходя! Решил съм да стана най-силния милионер в БГ! какво не ти е ясно, питай!
                      :-)
                      няма тема за фитнес в Инвестора, мислех да отворя, но не е много подходящ сайта (и без това само спам има напоследък).
                      Най-силния сред милионерите а .. съжалявам, ще си втори .. ха

А напоследък верно толкова спам има наоколо, че не ми се мисли .. гледам никове с по десет поста, дават стратегически инвестиционни мнения и направо не знам кво се случва .. ама поне си имаме тук една тема за спасение, така че си свиркаме и тва е .. мхм ..

Коментар

Сега пък аз ще почна да слагам "+1"

Особено за последното - т'ва мъжете май наистина (ок, де, НЯКОИ мъже никога не порастват, само си сменят играчките

За ерата на непрестанното дразнене - една приятелка много хубаво го беше изразила "не мога да го понасям! само гледа и диша"
                        ХАХАХА .. СЛЕД ТЕЗ ДУМИ, ИЗПАДАМ В БУРЕН ЕКСТАЗ ..

САМО ЩЕ СПОМЕНА, ПРЕДИ СЕКУНДИ ЕДНА КОЛЕЖКА ПОЛУЧИ ОГРОМЕН БУКЕТ РОЗИ .. НАДПИСАН С ТАЙНО ЛЮБОВНО ПОЖЕЛАНИЕ ..
                        ХВАЛА НА ТАКВИЗ МЪЖЕ ..

Коментар

• Първоначално изпратено от chernech
                          ОХОХО .. намесихме и темата за "МАЙКИТЕ В ЖИВОТА НА МЛАДОТО СЕМЕЙСТВО" хаха .. това беше добро Чери .. аз лично моята съм я дистанцирал по всякакъв начин от връзките си .. изхождам от идеята, че тя винаги ще търси най-доброто за мен, проблема е че никога няма да го намери .. мхм ..
                          Това се казва умен мъж - пък и порастнал

Коментар

• Ходя, как да не ходя! Решил съм да стана най-силния милионер в БГ! какво не ти е ясно, питай!
                            :-)
                            няма тема за фитнес в Инвестора, мислех да отворя, но не е много подходящ сайта (и без това само спам има напоследък).
                            BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Cherry
                              Гледам, събрали сте се на мъжка приказка, та рекох да се намеся.

Оценката на мъжките отрицателни качества започва, когато се натрупат достатъчно отрицателни емоции и някак си нещата сами излизат от контрол. И да не искаш, все отрицателното виждаш. . Тогава настъпва ерата на едно неспирно дразнене от другия - все ще намериш за какво да се закачиш. И нещата не просто опират до навика, те отиват много по-далече. Стигне ли се до там - раздялата е неминуема, а е и най-правилното решение.

Не мога да се съглася с нито едно твърдение за срока на годност на чувствата. Много е индивидуално, зависи от хората, от случките, от толкова много неща. Най-вече зависи от това колко сол сте изяли заедно и при какви обстоятелства. Аз специално всеки ден откривам по нещо ново в моя човек и му се радвам . Не че не е имало и дни, в които ми е бил черен . Но като цяло светлото чувство преобладава, а са минали три години .

За недостатъците - в нашата къща засега не открвивам сериозни, но наблюденията ми са, че доста голяма част от мъжете не смеят да взимат самостоятелни решения. Не разбирам аз това, как мъж на 30+ ще живее с родителите си, или, ако вече е женен ще се допитва до тях за семейния си живот. Това винаги ме е изумявало, а такива случаи има доста. Ако се сетя за още някой недостатък, пак ще пиша .
                              Сега пък аз ще почна да слагам "+1"

Особено за последното - т'ва мъжете май наистина (ок, де, НЯКОИ мъже никога не порастват, само си сменят играчките

За ерата на непрестанното дразнене - една приятелка много хубаво го беше изразила "не мога да го понасям! само гледа и диша"

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                                оф, чернеч, темата за целулита е в графата фитнес!
                                Но с 2 думи - мъжкият полов хормон - тестостерон, предполага натрупването на мастна тъкан в областа на корема (от там, скъпа Джоан, и шкембетата), докато естрогенът, предполага натрупването по бедрата (и гърдите, но там е ОК:-) Да не говорим, че мъжете имаме 1/3 повече мускулна маса от жените (особено по копитата) и за туй там изгаряме повече мазнини!

Разбира се, добре поддържаната жена не се муси на фитнес залата и намалява мастната тъкан до минимум! :-)

Чери, ако те слуша човек, мъжа при всички случаи е бита карта?! :-)
                                Има тема за фитнеса, така ли .. аз отивам там .. хаха ..
                                Точно за фитнес не знам дали с мен да се говори, ама като се има предвид че съм обиколил всички зали по Софията и съм видял всеки вид човешко превъплъщение, както и желанието до какви промени води .. не разбирам хората, които все още се оправдават с думите .. ама то си е ген .. хаха .. смешно ..
                                Колкото до естрогена и тестостерона .. натрупването на мастна тъкан зависи от начина на заседналост, а не че те сами по себе си разпределят мастните натрупвания .. като се вземе предвид, че все пак при двата индивида, различните мастни натрупвания са със коренно различни цели нали ..
                                И това с мускулната маса не е гаранция, защото един шопар, достига до 100-120 кила без проблеми, докато една шопарка е с 20-30% надолу нали .. средностатистически разбира се ..
                                Психо .. нищо лично .. ти ходиш ли редовно на фит ..

Коментар

Working...
                                X