Първоначално изпратено от Cherry
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българка с титлата "Най-красиво дупе в света" !
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от JoanПървоначално изпратено от AfterDarkаз пък мразя жените, които искат да използват моите парички за да се чустват принцески ...
Айде при мен е ясно ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joan
Ние с тебе за този ли си хортуваме:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%...Nistelrooy.JPG
Този си е секси отвсякъде и нищо, че е холандец.
Раул е ок, и Фиго не беше съвсем за изхвърляне.
Ти да не работиш нещо в сферата на рекламата - добре се справяш
кой аз .. реклама .. не, просто ми е хоби .. в свободното си време редактирам Котлър .. хаха ..
Малеее, въведох понятието "свободно време" .. на някой да му се е случвало скоро .. хахаха
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от JoanПървоначално изпратено от AfterDarkаз пък мразя жените, които искат да използват моите парички за да се чустват принцески ...
Айде при мен е ясно ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от JoanПървоначално изпратено от chernechОХОХО .. намесихме и темата за "МАЙКИТЕ В ЖИВОТА НА МЛАДОТО СЕМЕЙСТВО" хаха .. това беше добро Чери .. аз лично моята съм я дистанцирал по всякакъв начин от връзките си .. изхождам от идеята, че тя винаги ще търси най-доброто за мен, проблема е че никога няма да го намери .. мхм ..- пък и порастнал
Коментар
-
Първоначално изпратено от chernechПървоначално изпратено от Joan
Секси по време на мач е Ван Нистелройама той си е секси и не само по време на мач
Ако приличаш на него - вярвам ти
Иначе гледката на потни запалянковци с бири (и съответните коремчета вследствие злоупотреба с тази напитка) някак не ми пасва на секс-фантазиите
Колкото до потните запалянковци и аз не съм им фен и затова много рядко ходя на мачове .. мхм .. отврат .. една жена да няма с която да си поговориш хахаха ..
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%...Nistelrooy.JPG
Този си е секси отвсякъде и нищо, че е холандец.
Раул е ок, и Фиго не беше съвсем за изхвърляне.
Ти да не работиш нещо в сферата на рекламата - добре се справяш
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicХодя, как да не ходя! Решил съм да стана най-силния милионер в БГ! какво не ти е ясно, питай!
:-)
няма тема за фитнес в Инвестора, мислех да отворя, но не е много подходящ сайта (и без това само спам има напоследък).
А напоследък верно толкова спам има наоколо, че не ми се мисли .. гледам никове с по десет поста, дават стратегически инвестиционни мнения и направо не знам кво се случва .. ама поне си имаме тук една тема за спасение, така че си свиркаме и тва е .. мхм ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joan
Сега пък аз ще почна да слагам "+1"
Особено за последното - т'ва мъжете май наистина (ок, де, НЯКОИ мъженикога не порастват, само си сменят играчките
За ерата на непрестанното дразнене - една приятелка много хубаво го беше изразила "не мога да го понасям! само гледа и диша"
САМО ЩЕ СПОМЕНА, ПРЕДИ СЕКУНДИ ЕДНА КОЛЕЖКА ПОЛУЧИ ОГРОМЕН БУКЕТ РОЗИ .. НАДПИСАН С ТАЙНО ЛЮБОВНО ПОЖЕЛАНИЕ ..
ХВАЛА НА ТАКВИЗ МЪЖЕ ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от chernechОХОХО .. намесихме и темата за "МАЙКИТЕ В ЖИВОТА НА МЛАДОТО СЕМЕЙСТВО" хаха .. това беше добро Чери .. аз лично моята съм я дистанцирал по всякакъв начин от връзките си .. изхождам от идеята, че тя винаги ще търси най-доброто за мен, проблема е че никога няма да го намери .. мхм ..- пък и порастнал
Коментар
-
Ходя, как да не ходя! Решил съм да стана най-силния милионер в БГ! какво не ти е ясно, питай!
:-)
няма тема за фитнес в Инвестора, мислех да отворя, но не е много подходящ сайта (и без това само спам има напоследък).BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от CherryГледам, събрали сте се на мъжка приказка, та рекох да се намеся.
Оценката на мъжките отрицателни качества започва, когато се натрупат достатъчно отрицателни емоции и някак си нещата сами излизат от контрол. И да не искаш, все отрицателното виждаш.. Тогава настъпва ерата на едно неспирно дразнене от другия - все ще намериш за какво да се закачиш. И нещата не просто опират до навика, те отиват много по-далече. Стигне ли се до там - раздялата е неминуема, а е и най-правилното решение.
Не мога да се съглася с нито едно твърдение за срока на годност на чувствата. Много е индивидуално, зависи от хората, от случките, от толкова много неща. Най-вече зависи от това колко сол сте изяли заедно и при какви обстоятелства. Аз специално всеки ден откривам по нещо ново в моя човек и му се радвам. Не че не е имало и дни, в които ми е бил черен
. Но като цяло светлото чувство преобладава, а са минали три години
.
За недостатъците - в нашата къща засега не открвивам сериозни, но наблюденията ми са, че доста голяма част от мъжете не смеят да взимат самостоятелни решения. Не разбирам аз това, как мъж на 30+ ще живее с родителите си, или, ако вече е женен ще се допитва до тях за семейния си живот. Това винаги ме е изумявало, а такива случаи има доста. Ако се сетя за още някой недостатък, пак ще пиша.
Особено за последното - т'ва мъжете май наистина (ок, де, НЯКОИ мъженикога не порастват, само си сменят играчките
За ерата на непрестанното дразнене - една приятелка много хубаво го беше изразила "не мога да го понасям! само гледа и диша"
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicоф, чернеч, темата за целулита е в графата фитнес!
Но с 2 думи - мъжкият полов хормон - тестостерон, предполага натрупването на мастна тъкан в областа на корема (от там, скъпа Джоан, и шкембетата), докато естрогенът, предполага натрупването по бедрата (и гърдите, но там е ОК:-) Да не говорим, че мъжете имаме 1/3 повече мускулна маса от жените (особено по копитата) и за туй там изгаряме повече мазнини!
Разбира се, добре поддържаната жена не се муси на фитнес залата и намалява мастната тъкан до минимум! :-)
Чери, ако те слуша човек, мъжа при всички случаи е бита карта?! :-)
Точно за фитнес не знам дали с мен да се говори, ама като се има предвид че съм обиколил всички зали по Софията и съм видял всеки вид човешко превъплъщение, както и желанието до какви промени води .. не разбирам хората, които все още се оправдават с думите .. ама то си е ген .. хаха .. смешно ..
Колкото до естрогена и тестостерона .. натрупването на мастна тъкан зависи от начина на заседналост, а не че те сами по себе си разпределят мастните натрупвания .. като се вземе предвид, че все пак при двата индивида, различните мастни натрупвания са със коренно различни цели нали ..
И това с мускулната маса не е гаранция, защото един шопар, достига до 100-120 кила без проблеми, докато една шопарка е с 20-30% надолу нали .. средностатистически разбира се ..
Психо .. нищо лично .. ти ходиш ли редовно на фит ..
Коментар
Коментар