IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ново сборище, ново сборище :-)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• като стане ясно къде и кога (с дискусията във форума), ще има съобщение e-mail-ите

Коментар

• На мейл ли да чакаме съобщение, или тук?
      на никого нищо не препоръчвам

Коментар

• Жалко...на язовира имаме страшна кръчма и хотелче...щеше да е хубаво,да...

Коментар

• Ърм-м-м-м... не знам дали ще ми се мотае.... ВНМ е прав.... ;-)
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Еееее,Императоре,хайде в Казанлък,така и аз ще мога да присъствам,а ще се нагърбя и с организацията - резервации,заведения и т.н....

Коментар

• Евалата, ВНМ, смърт на крадливите сърби !!!!!

Коментар

• Средата на хубавата ни родина е София и затова е и столица - еднакво далеч от Охрид и Черно море, от Солун и северна Добруджа!

Коментар

• Аз щото е по средата на хубавата ни родина, да... :-)
                  Пък и може да пообиколим предприятията в този, радващ се на могъща индустрия град...

Коментар

• Ми може и в Казанлък, не пречи. Събота и неделя с една нощувка би било екстра, но все ми се струва че няма да има толкова желаещи за такава екскурзийка.

Коментар

• Що пък в Пловдив?
                      Тогаз по-добре в Казанлък.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                        Това е тужно, че няма да дойдеш... :-( наистина - струва си да се помисли за някаква технологическа връзка по време на сборището....
                        Не е нужно технологична връзка. Разбираме се ден и правим среща в Пловдив примерно.

Коментар

• Това е тужно, че няма да дойдеш... :-( наистина - струва си да се помисли за някаква технологическа връзка по време на сборището....

Коментар

• Императоре лошо че аз не съм от София и няма да мога да дойда. Иначе щеше да е добре да пием по няколко бири и да си побъбрим за борсата

Но ние които неможем да доидем ще се радваме ако направите пак снимки и ги качите за да ги видим

Коментар

• Видях в списъкът има ме, но на мейлът нищо нямам, уви...
                              И пише, че на групата член съм, бутон за присъединяване няма логично....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                                Ти, Марияне включил си ме веч ли? Благодаря ти, да... :-)
                                Ти получи ли съобщение от форума - аз пратих, но лично аз не получих.
                                Странно
                                може би не работи
                                моля те кажи, получи ли?

Питането за включване в груапта
                                Във групата се включваш като си логнат във форума и отидеш на адреса
                                http://forum.investor.bg/groupcp.php?g=939

Там има бутон "Присъединете се към групата"
                                кликаш на него
                                Looser те одобрява и си вътре

Коментар

Working...
                                X