If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз предлагам на първо време да се съберем някъде по-близо (т.е. в София), да се опознаем, да си побъбрим, а пък по-натам може да си организираме една екскурзийка.
Ще се вмъкна и аз с едно предложение, най-вече за любителите на извънградски сбирки, особено на планинарски...срещи
Във Витоша/от страна на Златни мостове или Алеко/ има прекрасни условия за малка почивка,приятна среща и разпускане сред природата.За планинарите може да се организира едно изкачване на Черни връх->то е като песен за любителите...а другите на биричка
Като време, може да се ораганизира от петък следобяд или събота сутрин
Не съм чел всички постове, но предполагам още не е избрано местенцето. Миналата година послучай друго напиване бяхме на "Бултрак". З-4 км. от колелото на Албена, посока Добрич. Интилигентно селище! Цените поносими. Сутрин от леглото в басейна. Ако има бандюги от Варна, Шумен или Добрич нека проучат. След 05.06. съм свободен, и идвам за една -две седмици! Но за мен в момента е невъзможно да проуча и организирам. Прекалено странични ангажименти ми се изсипаха на главата. А има вероятност, щото вече сме в сезона, всичко да е резервирано, и да има свободни места чак септември. Но аз съм навитак на всичко което измислите! Пратете ЛС, че не четя всички постове назад. Бай-бай!
Абе,можем да се съберем и в Слънчев бряг,например,там има едно много приятно заведение със супернормални цени - Джани - ще мога и затам да съдействам за маса за всички,но не знам как ще стане със спането,не мога да гарантирам за всички.
Предния път бяхме в Don Domat и не искаха да събират маси заради нас.
Просто са ужасни.
Трябва да сме в заведение където предварително сме си осигурили свобода на действие, защото не се знае колко човека ще сме и предварително не можем да запазим достатъчно място.
Далечното пътуване не е най-добрия вариант, за хора с малки деца и натоварено ежедневие, иначе нямам нищо против да отида до Мъглиж (малко след Копринка), там ме чакат доста череши
Аз предлагам София - ресторант на ул. Гурко където бяхме и предпоследната среща
Деня да не е петък, а сряда или четвъртък, началния час може да е 18:00 и кои когато стигне да пристига.
Петък всеки пътува на някъде и не удобен ден
За един Уикенд бих дошъл само ако зная предварително кои ще са там (тоест че някой въобще ще дойде).
Плановете ми включват пътуване към прохладно място (1000 м. надморска височина и минерален басейн), и алтернативата да изкарам самотен уикенд при язовир Копринка с общо 5 часа път отиване и връщане не ме блазни.
За тази среща предлагам да наемем туристическа агенция и да ни организира пътуването, като вземе капаро от всеки, така всички ще дойдат.
Жалко...на язовира имаме страшна кръчма и хотелче...щеше да е хубаво,да...
Хубаво е модератора да помисли за индулгенция за ангажираните с семейство...;-)Може да е дипляна за инвеститори с персонална покана...;-)?А може и да носи добри приходи за сайта?;-)) Поне в нещо да ни провърви,a?
Там има бутон "Присъединете се към групата"
кликвате върху него
Looser, като модератор на групата получава e-mail че сте заявили членство, влизa на адрес http://forum.investor.bg/groupcp.php?g=939 и Ви одобрява, при което вие получавате e-mail известие че сте одобрени
Коментар