Del
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеМиро, спри да се излагаш. Нали вече доказахме, че огромен космически кораб с дължина например 1 километър може да бъде видян от Джеймс Уеб само ако е кацнал на Луната. Дори и тогава този кораб ще се вижда само като няколко пиксела, по които не може да се определи кораб ли е или например някаква оптичекса излюзия.
А ако е на разстояние, 3-4 пъти по-далеко от Луната, той ще се вижда като един единствен пиксел, по който не може да се определи кораб ли е или поредния голям камък (астероид).
А ако е на разстояние например колкото е Марс, нищо няма да се види, дори и един единствен пиксел. Повтарям - НИЩО НЯМА ДА СЕ ВИДИ !!!
Та такива са съвременните възможности на най-добрия телескоп - 0.07 ъглови минути за 1 пиксел.
Колкото до планетата Проксима Б - тя въобще не се вижда, дори и като 1 пиксел. Повтарям - ТЯ ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ВИЖДА !!! Предполага се че я има по това, че когато преминава пред слънцето, леко му пада яркостта. Та тя планетата не можем да я видим, а ти за светлини по нея ми говоришАстроном ли си или астрофизик?Имаш ли си понятие телескопа Джеймс Уеб с какви способности е?Отчита инфрачервени,ултравиолетови ,гама и още един куп излъчвания.Тая информация е съобщена в Конгреса на САЩ. Не е някаква конспирация,просто не е публично съобщена,щото ще има масова паника.
Какво ще се случи ако се разгласи цялата информация относно извънземните-когато Орсън Уелс по радиото е пресъздал романа"Война на световете "като истински случай е имала масова истерия и паника.А сега нещата са много по-сериозни.
Има специални екипи от учени които разчитат данните от телескопа.Европейски екип е разчел данните за обитаемите планети, а американско-канадски за приближаващи кораб/и .Last edited by mirodes; 12.01.2025, 11:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Май за сефте я виждам тая нова българска дума. Звучи ми като екзотично цвете
Барем бръкни в уикипедията и спри да се излагаш.
https://ru.m.wikipedia.org/wiki/%D0%...BD%D0%B8%D1%8FLast edited by Selena2024; 12.01.2025, 11:02.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Миро, спри да се излагаш. Нали вече доказахме, че огромен космически кораб с дължина например 1 километър може да бъде видян от Джеймс Уеб само ако е кацнал на Луната. Дори и тогава този кораб ще се вижда само като няколко пиксела, по които не може да се определи кораб ли е или например някаква оптичекса излюзия.
А ако е на разстояние, 3-4 пъти по-далеко от Луната, той ще се вижда като един единствен пиксел, по който не може да се определи кораб ли е или поредния голям камък (астероид).
А ако е на разстояние например колкото е Марс, нищо няма да се види, дори и един единствен пиксел. Повтарям - НИЩО НЯМА ДА СЕ ВИДИ !!!
Та такива са съвременните възможности на най-добрия телескоп - 0.07 ъглови минути за 1 пиксел.
Колкото до планетата Проксима Б - тя въобще не се вижда, дори и като 1 пиксел. Повтарям - ТЯ ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ВИЖДА !!! Предполага се че я има по това, че когато преминава пред слънцето, леко му пада яркостта. Та тя планетата не можем да я видим, а ти за светлини по нея ми говоришLast edited by Mateev; 12.01.2025, 10:57.
- 1 like
Коментар
-
Това най-лесно може да се провери дали е вярно !
Остави липсата на научни знания отностно планети,космически пътувания,телескопи и какво може да си види с тях и какво не.....мозък има ли на идея изобщо как се спира въздушния трафик над Америка???
Като "доказателство" наркомана е представил следното видео
https://www.tiktok.com/@skynews/vide...ZN-8sUhnE4NCYY
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Като изключим дразнещата мизогиния
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
...за всички тия неща съм прав.
Заснети са многократно космически кораби на Земята и в Космоса. Включително такива и на Луната.
Ето един такъв.
https://vm.tiktok.com/ZNeKmGdhT/
Към Земята пътува огромен космически кораб или флотилия от кораби(няма как да се разбере дали е един кораб или повече заради огромното разстояние),който се очаква до няколко години да е тук.
Не само на Проксима Б, но още на 5 планети са забелязани изкуствени светлини от телескопа Джеймс Уеб,същият телескоп е забелязал и космическият кораб, който се движи към Земята. Това,че ти нямаш интелектуалния капацитет да осъзнаеш тия неща,си е твой проблем.
На Коледа американската компания"Америкън Еърлайнс"е отменила всичките си полети.
Колкото до извънземната инвазия това е само предположение и аз ще съм най-щастливият човек ако греша, щото в противен случай това би означавало край на човечеството.
А доказателства за присъствието на извънземни има хиляди. Всички тия НЛО нито са природни явления, нито са създадени от човека.
Колкото до"глабалното затопляне 'няма никакви доказателства, че съществува подобно нещо,че човекът е виновен за изменението на температурата на Земята или че е нещо негативно, ако температурата се повиши.
A в църквата в село Добърско има нарисувана картина,на която е изобразен странен обект,който много прилича на заснето НЛО в последните седмици. Не само там, ами има и много други картини или фрески от миналото,на които са нарисувани обекти, които приличат на заснетите в последно време.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
За кое по-точно?
За спотайващия се вражески извънземен кораб в Слънчевата система?
За пътуващия от Проксима Б кораб или флотилия ? (тук и той е малко объркан и несигурен колко са точно)
За космическия кораб навестил църквата в Добърско?
За глобалното "застудяване" (други негови болни бълнувания)
За изкуствените светлини на Прокисма Б,които нямаме технологията да видим?
За подготвяната извънземната извазия и поробване на човечеството?
За затвоереното по Коледа американско въздушно пространство?
Вероятно пропускам още много.
За кое по-точно е прав? Кога изобщо е бил прав за нещо,та сега да е?
А извънземни,че има има,това е ясно и на децата.Че са идвали на Земята,може би,но за момента НЯМА нито едно доказателство за това.
Заснети са многократно космически кораби на Земята и в Космоса. Включително такива и на Луната.
Ето един такъв.
https://vm.tiktok.com/ZNeKmGdhT/
Към Земята пътува огромен космически кораб или флотилия от кораби(няма как да се разбере дали е един кораб или повече заради огромното разстояние),който се очаква до няколко години да е тук.
Не само на Проксима Б, но още на 5 планети са забелязани изкуствени светлини от телескопа Джеймс Уеб,същият телескоп е забелязал и космическият кораб, който се движи към Земята. Това,че ти нямаш интелектуалния капацитет да осъзнаеш тия неща,си е твой проблем.
На Коледа американската компания"Америкън Еърлайнс"е отменила всичките си полети.
Колкото до извънземната инвазия това е само предположение и аз ще съм най-щастливият човек ако греша, щото в противен случай това би означавало край на човечеството.
А доказателства за присъствието на извънземни има хиляди. Всички тия НЛО нито са природни явления, нито са създадени от човека.
Колкото до"глабалното затопляне 'няма никакви доказателства, че съществува подобно нещо,че човекът е виновен за изменението на температурата на Земята или че е нещо негативно, ако температурата се повиши.
A в църквата в село Добърско има нарисувана картина,на която е изобразен странен обект,който много прилича на заснето НЛО в последните седмици. Не само там, ами има и много други картини или фрески от миналото,на които са нарисувани обекти, които приличат на заснетите в последно време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеХора, трябва да спрем с подигравките ! Бай Мирчо може би е прав !
За спотайващия се вражески извънземен кораб в Слънчевата система?
За пътуващия от Проксима Б кораб или флотилия ? (тук и той е малко объркан и несигурен колко са точно)
За космическия кораб навестил църквата в Добърско?
За глобалното "застудяване" (други негови болни бълнувания)
За изкуствените светлини на Прокисма Б,които нямаме технологията да видим?
За подготвяната извънземната извазия и поробване на човечеството?
За затвореното по Коледа американско въздушно пространство?
Вероятно пропускам още много.
За кое по-точно е прав? Кога изобщо е бил прав за нещо,та сега да е?
А извънземни,че има има,това е ясно и на децата.Че са идвали на Земята,може би,но за момента НЯМА нито едно доказателство за това.Last edited by danetha; 12.01.2025, 09:11.
- 2 Харесвания
Коментар
-
barbaron, и на патагонски да го питаш без значение версията е все един и същ резултата. Не може да се учи от въпростите на незнаещите хора, а информацията която е стойностна в интернет е като игла в купа сено. Единственото положително на ИИ е че се развива езиков модел, тези софтуери не са способни на нищо повече. Превежда според мен от български на английски и обратно просто перфектно. Не знам какви езикови проблеми му откриваш..Какво значение има езика на който ще го питаш.Last edited by supertrader; 10.01.2025, 23:13.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеИзпреварил си ме. Ако намеря един много интересен материал на едни съвременни откачалки ще го постна тук.
https://m.parallelreality-bg.com/pub...ukvalen-smisul
https://m.parallelreality-bg.com/pub...-na-ilyuminati
И тези, които продават книги там
Добре печелят от баламурниците
Откачалки са тези, които ги четат и им вярват
Last edited by X_Y; 11.01.2025, 10:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024
Това пък за ретината аз не го знам. Но в крайна сметка бай е отломка нищожна от великата цивилизация на просветени атланти, а и те са като евреите - традицията се спазва яко.
Материали в нета давай ако имаш.Last edited by X_Y; 11.01.2025, 10:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Като изключим дразнещата мизогиния и комплексарщина на някои от авторите има рационално зърно. Те са група търсещи умове.
И не, не мисля - специално за тези два материала. Попадал ли ти беше този сайт преди?Last edited by aleks262; 10.01.2025, 18:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Мислиш ли, че тия говорят някакви щуротии?
И не, не мисля - специално за тези два материала. Попадал ли ти беше този сайт преди?
- 1 like
Коментар
Коментар