IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Отново повтарям, защото ти не четеш какво ти пишат другите. Купи си един дрон, ако трябва аз ще ти подаря един, и върви отблизо да разгледаш тези твои светещи точки.

Не разбираш ли - твоите точки са неидентифицирани, защото не си си направил труда да ги идентифицираш. Що за следовател си не знам. Същото е и с хилядите твои "доказателства" в интернет - ами неидентифицирани са, защото никой не си е направил труда да ги идентифицира.
    И защо трябва да доказвам,че това са НЛО на извънземни?Каква полза ще имам от това?Казвам какво виждам, пък дали някой няма да повярва изобщо не ми пука.
    И нямам никакво намерение да ги провокирам с дрон.Трябва да съм голям глупак да се навирам при тях. Особено като видях как едно НЛО вдигна пума във въздуха. Има и заснети случаи на крави,отвлечени от НЛО.
    Last edited by mirodes; 16.01.2025, 16:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

И защо някой би правил това в продължение на месеци и то на различни места?Щото съм виждал и по 7-8 такива НЛО.
      Във всяко човешко действие трябва да има мотив.А няма никакъв смисъл някой да прави подобно нещо.
      Ами точно това мислех да правя,ама откакто видях че НЛО отвлича пума се отказах. Трябва да съм
      луд да ги провокирам. Гледам ги отдалеч и дотам.
      Отново повтарям, защото ти не четеш какво ти пишат другите. Купи си един дрон, ако трябва аз ще ти подаря един, и върви отблизо да разгледаш тези твои светещи точки.

Не разбираш ли - твоите точки са неидентифицирани, защото не си си направил труда да ги идентифицираш. Що за следовател си не знам. Същото е и с хилядите твои "доказателства" в интернет - ами неидентифицирани са, защото никой не си е направил труда да ги идентифицира.

Коментар

Със сигурност не е било на такава височина и е ясно,че е било холограма.Или някакъв балон.
        Не бе. От земята светеше със зелен лазер, който е минавал през Хаинбоаз по тъмно, знае това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
          Има едно малко градче на няколко км.от В.Тър ово и Г.О., казва се Килифарево. Та, с години, някакво зелено "НЛО" светеше НА ЕДНО И СЪЩО МЯСТО.

...С РЕКЛАМНА ЦЕЛ. ЛАЗЕР НАД ЗАВЕДЕНИЕ И АВТОПАРКИНГ ЗА ТИР-ове. ПРИВЛИЧА КЛИЕНТИ.
          Със сигурност не е било на такава височина и е ясно,че е било холограма.Или някакъв балон.

Коментар

И защо някой би правил това в продължение на месеци и то на различни места?Щото съм виждал и по 7-8 такива НЛО.
            Във всяко човешко действие трябва да има мотив.А няма никакъв смисъл някой да прави подобно нещо.
            Има едно малко градче на няколко км.от В.Тър ово и Г.О., казва се Килифарево. Та, с години, някакво зелено "НЛО" светеше НА ЕДНО И СЪЩО МЯСТО.

...С РЕКЛАМНА ЦЕЛ. ЛАЗЕР НАД ЗАВЕДЕНИЕ И АВТОПАРКИНГ ЗА ТИР-ове. ПРИВЛИЧА КЛИЕНТИ.

Коментар

Ако това е заданието, може да се направи дрон да виси на едно място 2-3 денонощия. Просто трябва да е с бензинови двигатели и да носи на борда си достатъчно количество гориво.

А ако е за шоуто - мога да ти стъкна друг трик - излитам с дрон и той ти свети половин час. Излитам с втори, позиционирам го до първия, и за десета от секундата превключвам осветлението, след което кацам с изтощения дрон и пак излитам и пак правя превключване. И понеже е тъмно, ти ще се чудиш що за обект виси в една точка цялата нощ и дори ти свети, за да го забележиш по-лесно.

Аз не знам що за човек цял месец гледа някаква светеща точка и разлайва кучетата по форумите, вместо просто да отиде и да провери що за точка е това. Вземи най-евтиния дрон, върви под светещата точка, и след това с дрона се приближи на 1 метър разстояние от нея, за да провериш що за чудо виси там във въздуха и свети.
              Ей сега ще ти обясни, че си се объркал, че Пентагонът нищо ТАКОВА не бил казвал... А, за Дядо Коледа мълчи, нали.

Коментар

Ако това е заданието, може да се направи дрон да виси на едно място 2-3 денонощия. Просто трябва да е с бензинови двигатели и да носи на борда си достатъчно количество гориво.

А ако е за шоуто - мога да ти стъкна друг трик - излитам с дрон и той ти свети половин час. Излитам с втори, позиционирам го до първия, и за десета от секундата превключвам осветлението, след което кацам с изтощения дрон и пак излитам и пак правя превключване. И понеже е тъмно, ти ще се чудиш що за обект виси в една точка цялата нощ и дори ти свети, за да го забележиш по-лесно.
                Ами точно това мислех да правя,ама откакто видях че НЛО отвлича пума се отказах. Трябва да съм
                луд да ги провокирам. Гледам ги отдалеч и дотам.
                Last edited by mirodes; 16.01.2025, 15:42.

Коментар

Ако пред мене кацне НЛО, пак няма да повярвам в неговата извънземност.

Не разбираш ли, че човечеството е в състояние да построи всякакви летателни апарати.

Дори и някое същество или апарат да демонстрира телепортация, телекинеза, антигравитация и прочее такива чудеса, пак това не е доказателство за някаква извънземност.
                  https://vm.tiktok.com/ZNeKnuQVq/
                  Има официално изслушване в Конгреса на служители,които са се занимавали с НЛО. И те казват,че това са истински случаи,а не постановки. Твърдят,че според тях издържат до натоварване от 3000 Же при положение, че самолетите могат да издържат най-много до 17 Же.

Коментар

Стигам до тоя извод по метода на изключването. Щото нито са природни явления, нито летателни апарати, създадени от човека. Ти нали си специалист по дронове-може ли дрон да виси на едно място по 10 часа и да е с размери на автомобил.И защо някой би пускал дронове всяка нощ за последният месец?Няма никаква логика в това.

А ако е за шоуто - мога да ти стъкна друг трик - излитам с дрон и той ти свети половин час. Излитам с втори, позиционирам го до първия, и за десета от секундата превключвам осветлението, след което кацам с изтощения дрон, зареждам го, и пак излитам и пак правя превключване. И понеже е тъмно, ти ще се чудиш що за обект виси в една точка цялата нощ и дори ти свети, за да го забележиш по-лесно.

Аз не знам що за човек цял месец гледа някаква светеща точка и разлайва кучетата по форумите, вместо просто да отиде и да провери що за точка е това. Вземи най-евтиния дрон, върви под светещата точка, и след това с дрона се приближи на 1 метър разстояние от нея, за да провериш що за чудо виси там във въздуха и свети.

Разбираш ли - неидентифицирано е, защото не си си направил труда да го идентифицираш. Така е и със хилядите твои "доказателства" из интернет - неидентифицирани са, защото никой не си прави труда да ги идентифицира, въпреки че в наше време това се прави много лесно.

Искаш ли да ти подаря един дрон, ако нямаш пари да си купиш?
                    Last edited by Mateev; 16.01.2025, 15:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Какви "знания" бълнуваш, момче? Аз ти казах вече, НАД. МЕН САМИЯ, премина НЛО. Ама какво общо има Проксима-Б? Може да са били от другаде. Гледал ли си, питам, "ОФИЦИАЛНОТО ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА РАДАРИТЕ НА NORAD' на шейната ата на Дядо Коледа? И защо добрият старец да не е истински,.след като даже присгига в кажи-речи всеки християнски дом по Коледа? Питам, още, щото съм гаден, КАКВО ТОЧНО може да ВИДИ JWST ?

И после, обиждали те били. Да, бе. Даваш множество доказателства за глупост, ама те били "обиждали".
                      Проксима Б я споменах във връзка с получен сигнал оттам, открити светлини на нея и пътуващи космически кораби от нея към Земята. Не съм казал ,че тия НЛО са оттам. Още повече видно е,че има поне два вида извънземни-едните високи с дълги ръце и другите по-ниски,сиви,с големи очи.

Коментар

Стигам до тоя извод по метода на изключването. Щото нито са природни явления, нито летателни апарати, създадени от човека. Ти нали си специалист по дронове-може ли дрон да виси на едно място по 10 часа и да е с размери на автомобил.И защо някой би пускал дронове всяка нощ за последният месец?Няма никаква логика в това.
                        Даже управлявани от хора на борда апарати, по-леки от въздуха (дирижабли) могат де висят с денонощия на едно място. И да изглеждат еди-как-си. Перките само коригират отместването от вятъра.

Коментар

....Ти явно си непоправим случай и дори и пред теб да кацне НЛО ще кажеш,че такова животно няма.
                          Ако пред мене кацне НЛО, пак няма да повярвам в неговата извънземност.

Не разбираш ли, че човечеството е в състояние да построи всякакви летателни апарати.

Дори и някое същество или апарат да демонстрира телепортация, телекинеза, антигравитация и прочее такива чудеса, пак това не е доказателство за някаква извънземност.

Коментар

Всичко щеше да е вярно и да си прав, ако не беше думичката в червено, която добави в текста ни в клин ни в ръкав.

Коментар

Викаш постановка е за събиране на лайкове. Има естествено и постановки, само дето случаят не е такъв. Вярвай в каквото си щеш ,аз вярвам на очите си и мога да различа постановка от истински случай.
                              Не си ходил на цирк, да гледаш илюзионист, значи. Някои, СЪВСЕМ НАИСТИНА, саже главите си махат. Напр. Мистер Сенко...

Коментар

Не се и съмнявам, че не харесваш предавания,в които се показват знания.
                                Какви миражи или холограми при положение, че ЯСНО се вижда някакъв летателен апарат?Има много случаи на заснети НЛО през деня.
                                апарат.Ти явно си непоправим случай и дори и пред теб да кацне НЛО ще кажеш,че такова животно няма.
                                Какви "знания" бълнуваш, момче? Аз ти казах вече, НАД. МЕН САМИЯ, премина НЛО. Ама какво общо има Проксима-Б? Може да са били от другаде. Гледал ли си, питам, "ОФИЦИАЛНОТО ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА РАДАРИТЕ НА NORAD' на шейната ата на Дядо Коледа? И защо добрият старец да не е истински,.след като даже присгига в кажи-речи всеки християнски дом по Коледа? Питам, още, щото съм гаден, КАКВО ТОЧНО може да ВИДИ JWST ?

И после, обиждали те били. Да, бе. Даваш множество доказателства за глупост, ама те били "обиждали".

Коментар

Working...
                                X