IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

То всичко е Божа работа.

В последно време той се беше закрепил. Но все се притеснява. Млад е и трябва да се пребори с болестта.
    Идея нямам за каква болест говориш но, ако порасне, ще си направи Услуга. Определено.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Напоследък се чудя, какво е това да мисли човек позитивно. Той говори за смъртта, аз чеша ряпата за Смисъла... Щото онова "42" е повече алегорично, докато тук се пита за Истинския Смисъл. Освен това, трябва ли - особено, ако наистина предстои да срещаш Създателя, човек да те щади и да ти пуска прах в очите с лъжи от куртоазия?
      То всичко е Божа работа.

В последно време той се беше закрепил. Но все се притеснява. Млад е и трябва да се пребори с болестта.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
        Мисли позитивно.

Медицината е напреднала и ще оздравееш.

Не трябваше да се занимаваш с тежки тренировки във фитнеса, предвид че на младини не си тренирал много. То не е за всеки и билдърите си съсипват здравето с химия.
        Напоследък се чудя, какво е това да мисли човек позитивно. Той говори за смъртта, аз чеша ряпата за Смисъла... Щото онова "42" е повече алегорично, докато тук се пита за Истинския Смисъл. Освен това, трябва ли - особено, ако наистина предстои да срещаш Създателя, човек да те щади и да ти пуска прах в очите с лъжи от куртоазия?
        Last edited by Pyramid; 27.05.2025, 12:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
          Няколко пъти бях близо до смъртта, но тоя път явно ще си ме вземе.Не очаквах толкова злобни и подигравателни коментари, но в такива моменти човек разкрива истинската си същност.
          Такъв ми бил късмета и на децата ми.
          Мисли позитивно.

Медицината е напреднала и ще оздравееш.

Не трябваше да се занимаваш с тежки тренировки във фитнеса, предвид че на младини не си тренирал много. То не е за всеки и билдърите си съсипват здравето с химия.

Коментар

• Ето ги предефинициите: https://alphapedia.ru/w/2019_redefin..._SI_base_units
            Скорость света в свободном пространстве (вакууме) – скорость распространения любых электромагнитных волн, в том числе и световых
            Среда Скорость света, км/с
            Вакуум 299792,5
            Воздух 299704
            Лед 228782
            Вода 225341
            Молоко 222000
            Бензин 214300
            Стекло 200000
            Кедровое масло 197174
            Кварц 194613
            Соль 194300
            Сахар 192300
            Сероуглерод 184000
            Рубин 170386
            Алмаз 123845

Коментар

• Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнение
              Имаше по-прецизно измерване на скоростта на светлината 299 792 462.5 ±1.1 м/с но вече я били фиксирали, понеже метърът
              бе определен през 1983г. като 1/299 792 458 от скоростта на светлината, тоест вече е константно фиксирана дори да расте с времето, ако наистина вселената се разширява.
              Не помня точното число но, не беше ли определен чрез броя на дължините на вълната на някакъв изотоп при преминаване между две точно определени енергийни нива?
              Last edited by Pyramid; 26.05.2025, 15:43.

Коментар

Няколко пъти бях близо до смъртта, но тоя път явно ще си ме вземе.Не очаквах толкова злобни и подигравателни коментари, но в такива моменти човек разкрива истинската си същност.
                Предлагам да се стегнеш. И ИСКРЕНО да се извиниш. Някакси имам.чувството че, ще ти олекне. Защо? Ами защото сам знаеш, че не си прав, сам злобееш и обиждаш но, когато НЕ лицемерим а споделяме откровено какво мислим, веднага "злоба" ти се привижда. Ами пусто да остане, НЕ ПРИЕМАМ "ВЕНТИЛЕН" ефект (сам, да виниш едностранно, без да отговаряш) спрямо когото и да е, па бил това и ти. Затова, като ти казвам, че Господ те наказва, ТОЧНО ТОВА и мисля: Дава ти знак, че не си прав и Възможност да се поправиш.

Като заговорих за Силата, имам предвид не един старец, седнал на облак. НЕ СА така примитивни нещата. На мен ми отне около 30 години, за да осъзная след няколко случая лично с мен Факта че, някой е подредил света именно по ТОЗИ начин и, от воинстващ атеист, да приема по-комплексната картина за света.
                Last edited by Pyramid; 27.05.2025, 08:42.

Коментар

• изчисли каква е вероятността координатите на пирамидата да са точно тука с толкова малка грешка
                  Имаше по-прецизно измерване на скоростта на светлината 299 792 462.5 ±1.1 м/с но вече я били фиксирали, понеже дефиницията за метъра се промени като:
                  бе определен през 1983г. като 1/299 792 458 от скоростта на светлината, тоест вече е константно фиксирана дори да расте с времето, ако наистина вселената се разширява. Това е все едно да дефинирате дължината на автомобила като разстоянието което изминава за 1/30 сек.
                  Last edited by Кисимов; 26.05.2025, 16:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Май само не се сещаш да си зададеш въпроса какво е метър и какво секунда. Има ли други единици за измерване на разстояние и време? А на позиция? Колко са били релевантни по времето на пирамидите и колко днес? Кварталната нумероложка питай вместо ИИ. И тя ще се сети.
                    Така е - вероятността един извънземен да знае какви ще са нашите мерни единици в бъдещето е нулева, но един пътник във времето много добре ще ги знае какви са.

Коментар

Не очаквах толкова злобни и подигравателни коментари.
                      Дори дърт циник като мене е изненадан от злобата, при все ниските ми очаквания.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Та ето ви доказателството, което търсят Миро и другите вярващи в извънземни.
                        Май само не се сещаш да си зададеш въпроса какво е метър и какво секунда. Има ли други единици за измерване на разстояние и време? А на позиция? Колко са били релевантни по времето на пирамидите и колко днес? Кварталната нумероложка питай вместо ИИ. И тя ще се сети.

Коментар

• Няколко пъти бях близо до смъртта, но тоя път явно ще си ме вземе.Не очаквах толкова злобни и подигравателни коментари, но в такива моменти човек разкрива истинската си същност.

Коментар

• Направих си труда да проверя твърдението в снимката. Да, вярно е с известни уговорки. Според ИИ координатите на пирамидата не са баш такива, а малко по-различни с отместване около 8-9 метра. Грешката е нищожна и може да се дължи на движението на континентите или на географския северен полюс през тези 4500 години.

Накарах ИИ да изчисли каква е вероятността координатите на пирамидата да са точно тука с толкова малка грешка от 8-9 метра, и отговорът е 1 на 100 милиона. Тоест имаме вероятност 99.999999% пирамидата умишлено да е построена на точно тази географска ширина. Тоест някой с големи познания (може би извънземни) умишлено е определил мястото на пирамидата, за да отправи някакво послание към бъдещите поколения (към нас).

Та ето ви доказателството, което търсят Миро и другите вярващи в извънземни.
                            Last edited by Mateev; 26.05.2025, 10:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              Както виждам, пирамидалните са по-болни от наивните фотографи на извънземни
                              Сега пък такива ли те гледат от огледалото?

Коментар

• Както виждаме, нужда от психиатър има само Pyramid!!!
                                Last edited by barbaron; 26.05.2025, 11:04.

Коментар

Working...
                                X