IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Не само не се е разпаднал, но се появяват и нови доказателства, че е изкуствен обект, а не комета.Най-близо до Земята ще е на 19-и декември. Да се надяваме да си продължи по пътя,а да не се отклони насам.Междувременно и друг подобен обект е навлязъл в Слънчевата система.
    Да бе. Сигурно.

Коментар

• Ако въобще може да се вярва на информацията с която ни заливат и дезинформират. Информация няма вече, има дезинформация и особенно чрез интернет.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Не само не се е разпаднал, но се появяват и нови доказателства, че е изкуствен обект, а не комета.Най-близо до Земята ще е на 19-и декември. Да се надяваме да си продължи по пътя,а да не се отклони насам.Междувременно и друг подобен обект е навлязъл в Слънчевата система.
        да не го видя на твоя телескоп. Я прати снимки
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
          Още ли нищите таз глупост. Вече казаха че се е разпаднал на 20-на парчоляци.
          Сигурно са бойни кораби и ще ни нападат от вси страни

Коментар

• Още ли нищите таз глупост. Вече казаха че се е разпаднал на 20-на парчоляци.
            Сигурно са бойни кораби и ще ни нападат от вси страни
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=ZAOpDxH1p9Q
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
                Атласа сега с каква разделителна способност го снимаме, още ли е 1 пиксел 30 км?
                Какво значение има, той може да удари планетата и никой нищо няма да може да направи, ще го гледат. С космически кораб с метанови двигатели далеч не може да се стигне, трябва термоядрени а те не са ги развивали, да се промени траекторията трябва да се издуха и отмести с частици - ускорителя на Богомолов също е бил замразен - военни технологии. В космоса има много от дребните биологични организми, намираха такива по космическите кораби, има и вируси съответно които са чужди на имунната система на човека дотолкова че тя реагира бурно и причинява инфекция, със сигурност има такива способни да ликвидират 99% от човечеството докато се изгради имунитет. Всеки космически кораб, спускаем апарат трябва преди да кацне още в орбита когато влезе да се третира и почисти, ти да си чул някой да се кани да го прави ? И пак ще се случи да дойде вирус, не може да се имунизира човечеството с ваксини с бодене с игли и спринцовки, не може да свърши работа медицински персонал със спринцовки и игли. Като дойде метеоритен дъжд от разрушена планета на която е имало форма на биологичен живот и вируси, ще падат на планетата седмично или месечно по един такъв вирус. И няма такъв филм - Нас голям метеорит няма да ни удари ! Със сигурност планетата ще бъде ударена много пъти от големи метеорити, това е сигурното.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Атласа сега с каква разделителна способност го снимаме, още ли е 1 пиксел 30 км?

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    Мисля че сме експеримент, пореден. Лаболаторията е по ценна от нас. Ако експеримента заплашва да я повреди, провеждащите експеримента ще се оттърват от нас. Не може да се справим с някакви нови за нас неща, да не се избием с тях.
                    Много мрачно бе. А ти...Зсщо мислиш че, И В МОМЕНТА, не следваме сценария на Експеримента? Как можем да сме сигурни че, ТОЗИ Експеримент не включва тотален хиперстрес на вида Хомо но, в сравнително обезопасена (за Екдпетиментаторите, които са в друг край на Галактиката) среда?
                    - Само питам.
                    Last edited by Pyramid; 09.11.2025, 09:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Аз виждам че, вадишмнякакви "заключения" от публикации в ютуб/ТикТок.
                      Мисля че сме експеримент, пореден. Лаболаторията е по ценна от нас. Ако експеримента заплашва да я повреди, провеждащите експеримента ще се оттърват от нас. Не може да се справим с някакви нови за нас неща, да не се избием с тях.
                      D.Y.F-091066

Коментар

Pyramid, да не съм само аз, всички тези астрономи ли не разбират ?
                        Аз виждам че, вадишмнякакви "заключения" от публикации в ютуб/ТикТок.
                        И ТИ ли, Бруте?!

Коментар

• Pyramid, да не съм само аз, всички тези астрономи ли не разбират ?
                          D.Y.F-091066

Коментар

Изкуственно задвижван обект, ускорен до много по голяма скорост, няма такива, умело изчислено къде ще премине. При такава скорост като премине до друг обект - планета и тя му променя траекторията. Има много други меторити, астероиди, но никой не се движи толкова бързо, ускорен е по някакъв начин за да пристигне по бързо.
                            Кажи си, че от небесна механика не разбираш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Попитах в неявен вид, не ме разбра, затуй в явен да питам: ПО КАКВО ТОЧНО "СИ ЛИЧИ"?
                              Изкуственно задвижван обект, ускорен до много по голяма скорост, няма такива, умело изчислено къде ще премине. При такава скорост като премине до друг обект - планета и тя му променя траекторията. Има много други меторити, астероиди, но никой не се движи толкова бързо, ускорен е по някакъв начин за да пристигне по бързо.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                                вече бях да ти пращам енимъл полис
                                та, това куче, го заграждахме с малката по плажа
                                но то много умело ни избягваше засадите
                                викаш, добре, че не сме успели да го хванем
                                Вълчицата прилича на мен, а предишната коли - на съпругата ми (на снимката)

Колито обичаше да прави кръгчета около нас (събираше си стадото)
                                Но вълчицата не е за деца - толкова се радваше на внучетата
                                и ги прегръщаше така, че ги събаряше веднага

Коментар

Working...
                                X