IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• barbaron, и на патагонски да го питаш без значение версията е все един и същ резултата. Не може да се учи от въпростите на незнаещите хора, а информацията която е стойностна в интернет е като игла в купа сено. Единственото положително на ИИ е че се развива езиков модел, тези софтуери не са способни на нищо повече. Превежда според мен от български на английски и обратно просто перфектно. Не знам какви езикови проблеми му откриваш..Какво значение има езика на който ще го питаш.
    Last edited by supertrader; Днес, 00:13.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
      Изпреварил си ме. Ако намеря един много интересен материал на едни съвременни откачалки ще го постна тук.
      https://m.parallelreality-bg.com/pub...ukvalen-smisul
      https://m.parallelreality-bg.com/pub...-na-ilyuminati
      Не са откачалки тези, които са направили този сайт https://m.parallelreality-bg.com/
      И тези, които продават книги там
      Добре печелят от баламурниците

Откачалки са тези, които ги четат и им вярват
      Last edited by X_Y; Днес, 11:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024

Това пък за ретината аз не го знам. Но в крайна сметка бай е отломка нищожна от великата цивилизация на просветени атланти, а и те са като евреите - традицията се спазва яко.

Материали в нета давай ако имаш.
        Нета не го чета. В нета само намирам потвърждения ad hoc. И не се задълбочавам в тях, защото не нетът ми е изворът. Няма нищо по-добро от написаното. Нетът е пълен фейк. За да напишеш една книга на дадена тема, ти се подготвяш с десетки прочетени преди това и резюмираш в една невероятна тематична консистенция. А в нета има някаква си статийка, която е почерпила информация от някаква периферна друга статийка. А и знания се надграждат. Понякога можеш да измъкнеш едва една единствена мисъл от цяла книга, но която те придвижва много напред.
        Last edited by X_Y; Днес, 11:19.

Коментар

Като изключим дразнещата мизогиния и комплексарщина на някои от авторите има рационално зърно. Те са група търсещи умове.

И не, не мисля - специално за тези два материала. Попадал ли ти беше този сайт преди?
          Не, ровя безраборно къде ли не. Но тази теза е доста утвърдена. Нали знаеш за магиите. Има хора, дето те поглеждат и после умираш. Това е за ретината, което не бях чувал, сега го прочетох.
          Last edited by aleks262; Вчера, 19:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Мислиш ли, че тия говорят някакви щуротии?
            Като изключим дразнещата мизогиния и комплексарщина на някои от авторите има рационално зърно. Те са група търсещи умове.

И не, не мисля - специално за тези два материала. Попадал ли ти беше този сайт преди?

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Мъжете имаме такова трето око,но е локализирано в гащите
              Whom how.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Мъжете имаме трето такова око,но е локализирано в гащите
                Да, де, ама като се загащиш, какво виждаш?

Коментар

Ако намеря един много интересен материал на едни съвременни откачалки ще го постна тук.

Мъжете имаме такова трето око,но е локализирано в гащите
                  Last edited by danetha; Вчера, 19:05.

Коментар

Изпреварил си ме. Ако намеря един много интересен материал на едни съвременни откачалки ще го постна тук.

Мислиш ли, че тия говорят някакви щуротии?

Коментар

Със съвременните визуални технически средства можеш да направиш торанагата ти да изглежда метър и двайсет. И сам би се учудил на себе си.
                      Има ХИЛЯДИ случаи на заснети НЛО.Включително има видео,на което изтребители преследват НЛО като това,което отвлича пумата.Холограми на куков ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        mirodes, и какво е правила тази пума на детски футболен стадион ? Ето на този въпрос ако ми отговориш смислено..
                        Хахаха-ЗАБЕЛЯЗАНА е от зрители на футболен стадион, не че е била там. Видно от клипа е,че отдалечена от него.Не мога да кажа на какво разстояние, ама е поне на няколкостотин метра от стадиона.
                        Last edited by mirodes; Вчера, 18:47.

Коментар

Да ти кажа, при интерпретацията на шумерските текстове, тази шишарка е епифизата. Тя изглежда абсолютно по този начин. И оттам идва свързването с Духа на живота или Светия дух, защото връзката на нашия мозък с Вселената на квантово ниво е именно епифизата. Изглежда древните идиоти не са били съвсем примитивни и са знаели неща, за които днес питаме някакъв шибан ИИ, който и той не знае за какво става въпрос, защото е захранен с незнанието на създателите си. ИИ е толкоз умен, колкото и тиквениците, които са го създали. Затова ИИ би бил интелект, ако проявява разум, а той е просто един алгоритъм, който изпълнява нечии прищевки.

Last edited by Selena2024; Вчера, 18:57.

Коментар

• Толкова ли не могат да измислят за нещо полезно да се похарчат тези пари.
                            D.Y.F-091066

Коментар

Със съвременните визуални технически средства можеш да направиш торанагата ти да изглежда метър и двайсет. И сам би се учудил на себе си.
                              Знам че е холограма от дрон, на друго се чудя - как може да има хора които не знаят, в интернет продаваха сменящи се табели за автомобили. С това нещо голям бардак ще стане, но има кой да купува и съответно кой да продава.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                mirodes, и какво е правила тази пума на детски футболен стадион ? Ето на този въпрос ако ми отговориш смислено..

Коментар

Working...
                                X