Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Напоследък се чудя, какво е това да мисли човек позитивно. Той говори за смъртта, аз чеша ряпата за Смисъла... Щото онова "42" е повече алегорично, докато тук се пита за Истинския Смисъл. Освен това, трябва ли - особено, ако наистина предстои да срещаш Създателя, човек да те щади и да ти пуска прах в очите с лъжи от куртоазия?
В последно време той се беше закрепил. Но все се притеснява. Млад е и трябва да се пребори с болестта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеМисли позитивно.
Медицината е напреднала и ще оздравееш.
Не трябваше да се занимаваш с тежки тренировки във фитнеса, предвид че на младини не си тренирал много. То не е за всеки и билдърите си съсипват здравето с химия.Last edited by Pyramid; 27.05.2025, 12:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеНяколко пъти бях близо до смъртта, но тоя път явно ще си ме вземе.Не очаквах толкова злобни и подигравателни коментари, но в такива моменти човек разкрива истинската си същност.
Такъв ми бил късмета и на децата ми.
Медицината е напреднала и ще оздравееш.
Не трябваше да се занимаваш с тежки тренировки във фитнеса, предвид че на младини не си тренирал много. То не е за всеки и билдърите си съсипват здравето с химия.
Коментар
-
Ето ги предефинициите: https://alphapedia.ru/w/2019_redefin..._SI_base_units
Скорость света в свободном пространстве (вакууме) – скорость распространения любых электромагнитных волн, в том числе и световых
Среда Скорость света, км/с
Вакуум 299792,5
Воздух 299704
Лед 228782
Вода 225341
Молоко 222000
Бензин 214300
Стекло 200000
Кедровое масло 197174
Кварц 194613
Соль 194300
Сахар 192300
Сероуглерод 184000
Рубин 170386
Алмаз 123845
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнениеИмаше по-прецизно измерване на скоростта на светлината 299 792 462.5 ±1.1 м/с но вече я били фиксирали, понеже метърът
бе определен през 1983г. като 1/299 792 458 от скоростта на светлината, тоест вече е константно фиксирана дори да расте с времето, ако наистина вселената се разширява.Last edited by Pyramid; 26.05.2025, 15:43.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеНяколко пъти бях близо до смъртта, но тоя път явно ще си ме вземе.Не очаквах толкова злобни и подигравателни коментари, но в такива моменти човек разкрива истинската си същност.
Такъв ми бил късмета и на децата ми.
Като заговорих за Силата, имам предвид не един старец, седнал на облак. НЕ СА така примитивни нещата. На мен ми отне около 30 години, за да осъзная след няколко случая лично с мен Факта че, някой е подредил света именно по ТОЗИ начин и, от воинстващ атеист, да приема по-комплексната картина за света.Last edited by Pyramid; 27.05.2025, 08:42.
Коментар
-
изчисли каква е вероятността координатите на пирамидата да са точно тука с толкова малка грешка
бе определен през 1983г. като 1/299 792 458 от скоростта на светлината, тоест вече е константно фиксирана дори да расте с времето, ако наистина вселената се разширява. Това е все едно да дефинирате дължината на автомобила като разстоянието което изминава за 1/30 сек.Last edited by Кисимов; 26.05.2025, 16:55.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Май само не се сещаш да си зададеш въпроса какво е метър и какво секунда. Има ли други единици за измерване на разстояние и време? А на позиция? Колко са били релевантни по времето на пирамидите и колко днес? Кварталната нумероложка питай вместо ИИ. И тя ще се сети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеНе очаквах толкова злобни и подигравателни коментари.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Та ето ви доказателството, което търсят Миро и другите вярващи в извънземни.
Коментар
-
Направих си труда да проверя твърдението в снимката. Да, вярно е с известни уговорки. Според ИИ координатите на пирамидата не са баш такива, а малко по-различни с отместване около 8-9 метра. Грешката е нищожна и може да се дължи на движението на континентите или на географския северен полюс през тези 4500 години.
Накарах ИИ да изчисли каква е вероятността координатите на пирамидата да са точно тука с толкова малка грешка от 8-9 метра, и отговорът е 1 на 100 милиона. Тоест имаме вероятност 99.999999% пирамидата умишлено да е построена на точно тази географска ширина. Тоест някой с големи познания (може би извънземни) умишлено е определил мястото на пирамидата, за да отправи някакво послание към бъдещите поколения (към нас).
Та ето ви доказателството, което търсят Миро и другите вярващи в извънземни.Last edited by Mateev; 26.05.2025, 10:28.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеКакто виждам, пирамидалните са по-болни от наивните фотографи на извънземни
Коментар
Коментар