IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Само ЛЕВСКИ - София !

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Те хубаво вървят, ама много големи усти са отворили... все едно са отстранили Юве, Милан и Барса досега...
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Енцо, те може да са говеда, но са си наши, български говеда и затова трябва да им стискаме палци. А и не може да им се отрече, че макар и с плахи стъпки вървят по отъпканите от нас евро пътеки :-)

Коментар

• аз съм рисков играч и коефициенти от рода на 2, 3 не ме блазнят,
        Яд ме е, че не заложих на Локото, а там коеф. си струваше ...
        Между другото познах и X -са на черно море (в редоеното време) и сега съм си доволен И ще се отдам на една спокойна футболна вечер!

Коментар

• Абе ГОВЕДА имате мач с Шалке а само ние(ЦСКА) сме ви в устата.Ееее големи комплекси голямо нещо. Споко предстоят ви 3 поредни срама, така че.......

Коментар

• Що ги преживявате толкоз много тез неща бе Jim, безсмислено е - то си е ясно че Левски ще станат шампиони тази година, но това не е никак интересно (един път е Левски, един път е ЦСКА, и т.н. - няма емоции - пълна скука, вие им пълните джобовете на разни палячовци като Наско Сираков) Ами по-интересното ще е да биете Шалке (при това един път може да не ви е достатъчно), макар, че Шалке изобщо не е от класата на отборите в ШЛ. А поне в това Левски има късмет, сега да ги видим дали ще могат да се възползват от птиченцето дето кацвало веднъж на крехкото рамо..
            А моя химикал вече си задраска X2, дано да не е прав обаче...

Коментар

• И ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА ПОГЛЕДАТЕ МАЛКО ЕВРОПЕЙСКИ ФУТБОЛ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ДОВЕЧЕРА, МОЖЕ ПЪК ДА ВИ Е ОТ ПОЛЗА!!!
              ПЪК НЕКА ДА ПОБЕДИ ФУТБОЛЪТ!
              ЦЕЛ НОМЕР 1 НА ЛЕВСКИ Е ДА ИГРАЕ КРАСИВО И ЗА КЕФ НА ТЪЛПАТА!

Коментар

• То и футболистчетата на червеното отборче, май се поуплашиха яко и почнаха да се контузват и докато вървят по улицата ))
                Да не говорим за трансферната политика на това отборче - пълен крах, то не бяха генерали, то не бяха Великани - голям смях ...

Коментар

• И да паднем и да бием купона ще е пълен!!! Той не е свършвал от 8 месеца насам, а на жалките червени създания ще кажа - дерзайте - смешковци, станахте за посмешище на държавата ))
                  ЛЕВСКИ Е ВЕЛИК!
                  САМО ЛЕВСКИ

Коментар

• Стадион "В.Левски" 20:00ч.
                    ЛЕВСКИ - ШАЛКЕ 04

Стадион "В.Левски" 21:45ч.
                    ЛЕВСКИ - ШАЛКЕ 0:4

:-) :-) :-)

Коментар

• Момчурляци от Герена, че биете ли Шалке, че моя химикал иска да задрасква X2. Че има ли айн, цу цвайн, цу дрън или нема да има. То, че нема откъде да знаете - нема, ами направо да го караме по Монте Карло методът. И за да не стане като онова море - черното - да стискаме палци...

Коментар

• Първоначално изпратено от enzo
                        Aquarius

Кво да кажем тогава за твоя ник а? Ще имаш нужда особено след четвъртък, мисля си че по форумите я няма учителката по литература и всеки може да си пише както си иска, но явно съм сгрешил[/b]
                        Енчо, не бързай, не става въпрос за учителката по литература. Тя, литературата, се учи в гимназията, а ти трябва първо основното да завършиш. Всяко нещо с времето си. Говорим само за учителка по български език, нищо повече.
                        Виждам обаче, че си пооправил правописа в последния постинг. Значи си учиш редовно уроците. Браво! Вашите да не са те наказали да не ходиш на мач?
                        Ние винаги губим, печелят само селяните!

Коментар

• Енчо... ?

пак ли се появи това полуграмотно създание ?
                          надявах се, че са те "хванали" че работиш с компютър и са ти забранили...
                          момко, чий го търсиш в ТАЗИ тема?
                          нали си създадохте тема за тимчето чиито "привърженик" си зовеш
                          чертай си там със себеподобните си ...
                          както Те бях посъветвал по-рано
                          - НЕ СЕ НАПЪВАЙ ИЗЛИШНО
                          времето и енергията, която хабиш да се мъчиш да търсиш буквичките по клавишите можеше да я впрегнеш в нещо градивно...
                          книжка отвори
                          поне картинките погледай
                          пък утре си пусни телевизора (от червеното копче горе)
                          виж ПЪЛНИЯ стадион ...
                          пък си викай каквото багажа в главицата Ти позволява
                          Успех Ти пожелавам..
                          ЗАЩО ДА ВЪРВИШ ТАМ КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ЛЕТИШ ?

Коментар

• Aquarius

Кво да кажем тогава за твоя ник а? Ще имаш нужда особено след четвъртък, мисля си че по форумите я няма учителката по литература и всеки може да си пише както си иска, но явно съм сгрешил. И кой къде си го слага не е твоя работа, важното е на стадиона да се пее познатия и обичан от цяла бяла, а не мангалска България рефрен. Нали знаеш кой е, не? хайде сега повтаряй след мен силно колкото ти глас държи, дай воля на духът вътре в теб, по-силно не те чувам К.. ЗА СЕЛСКИ ОЛЕОЛЕОЛЕ, е как е олекна ли ти не се л чувстваш прероден, добре е нали? не ми отговаряй знам и аз се чувствам така, аре със здраве и не се напъвай да ми отговаряш и и скучен си.

Коментар

• Първоначално изпратено от 22
                              Колко посредствен трябва да е един отбор, за да отпадне от провинциален тим за купата на България и феновете на който да се радват комплексарски единствено на неуспехите на вечния съперник?

Отговор - колкото отборчето от Подуене. ABE TИ НАИСТИНА СИ СКАРАН С МИСЛЕНЕТО,КАКЪВ СЪПЕРНИК КАКЪВ ОТБОР.ЗА ЗЛОБАТА И РАДОСТА ОТ НЕУСПЕХИТЕ НА СЪПЕРНИКА ПОГЛЕДНИ ПОГЛЕДНИ ПОГЛЕДНИ СОБСТВЕНИТЕ ИЗЛИЯНИЯ В СВИНСКИЯТ САИТ.ВЕРВАИ МИ НАИСТИНА МИ Е ЖАЛ

За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Колко посредствен трябва да е един отбор, за да отпадне от провинциален тим за купата на България и феновете на който да се радват комплексарски единствено на неуспехите на вечния съперник?

Отговор - колкото отборчето от Подуене.

Коментар

Working...
                                X