Те хубаво вървят, ама много големи усти са отворили... все едно са отстранили Юве, Милан и Барса досега...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Само ЛЕВСКИ - София !
Collapse
Заключена.
X
X
-
Що ги преживявате толкоз много тез неща бе Jim, безсмислено е - то си е ясно че Левски ще станат шампиони тази година, но това не е никак интересно (един път е Левски, един път е ЦСКА, и т.н. - няма емоции - пълна скука, вие им пълните джобовете на разни палячовци като Наско Сираков) Ами по-интересното ще е да биете Шалке (при това един път може да не ви е достатъчно), макар, че Шалке изобщо не е от класата на отборите в ШЛ. А поне в това Левски има късмет, сега да ги видим дали ще могат да се възползват от птиченцето дето кацвало веднъж на крехкото рамо..
А моя химикал вече си задраска X2, дано да не е прав обаче...
Коментар
-
Първоначално изпратено от enzoAquarius
Кво да кажем тогава за твоя ник а? Ще имаш нужда особено след четвъртък, мисля си че по форумите я няма учителката по литература и всеки може да си пише както си иска, но явно съм сгрешил[/b]
Виждам обаче, че си пооправил правописа в последния постинг. Значи си учиш редовно уроците. Браво! Вашите да не са те наказали да не ходиш на мач?Ние винаги губим, печелят само селяните!
Коментар
-
Енчо... ?
пак ли се появи това полуграмотно създание ?
надявах се, че са те "хванали" че работиш с компютър и са ти забранили...
момко, чий го търсиш в ТАЗИ тема?
нали си създадохте тема за тимчето чиито "привърженик" си зовеш
чертай си там със себеподобните си ...
както Те бях посъветвал по-рано
- НЕ СЕ НАПЪВАЙ ИЗЛИШНО
времето и енергията, която хабиш да се мъчиш да търсиш буквичките по клавишите можеше да я впрегнеш в нещо градивно...
книжка отвори
поне картинките погледай
пък утре си пусни телевизора (от червеното копче горе)
виж ПЪЛНИЯ стадион ...
пък си викай каквото багажа в главицата Ти позволява
Успех Ти пожелавам..ЗАЩО ДА ВЪРВИШ ТАМ КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ЛЕТИШ ?
Коментар
-
Aquarius
Кво да кажем тогава за твоя ник а? Ще имаш нужда особено след четвъртък, мисля си че по форумите я няма учителката по литература и всеки може да си пише както си иска, но явно съм сгрешил. И кой къде си го слага не е твоя работа, важното е на стадиона да се пее познатия и обичан от цяла бяла, а не мангалска България рефрен. Нали знаеш кой е, не? хайде сега повтаряй след мен силно колкото ти глас държи, дай воля на духът вътре в теб, по-силно не те чувам К.. ЗА СЕЛСКИ ОЛЕОЛЕОЛЕ, е как е олекна ли ти не се л чувстваш прероден, добре е нали? не ми отговаряй знам и аз се чувствам така, аре със здраве и не се напъвай да ми отговаряш и и скучен си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 22Колко посредствен трябва да е един отбор, за да отпадне от провинциален тим за купата на България и феновете на който да се радват комплексарски единствено на неуспехите на вечния съперник?
Отговор - колкото отборчето от Подуене. ABE TИ НАИСТИНА СИ СКАРАН С МИСЛЕНЕТО,КАКЪВ СЪПЕРНИК КАКЪВ ОТБОР.ЗА ЗЛОБАТА И РАДОСТА ОТ НЕУСПЕХИТЕ НА СЪПЕРНИКА ПОГЛЕДНИ ПОГЛЕДНИ ПОГЛЕДНИ СОБСТВЕНИТЕ ИЗЛИЯНИЯ В СВИНСКИЯТ САИТ.ВЕРВАИ МИ НАИСТИНА МИ Е ЖАЛ
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
Коментар