IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Бялата мафия няма сметка да ни умори.Бялата мафия има сметка да сме живи по дълго време и да ни продава ненужни лекарства от раждането до смъртта.А ако не искаме да ни плаши и принуждава.Да наричаш конспиратори и параноици хора които отказват да си слагат неизпитани ваксини е меко казано глупост.А да се подпишеш че производителя на ваксината не носи отговорност и да се ваксинираш с нещо чиято полезност и ефективност е меко казано съмнително е връхтъ на разума.80% от населението и с ваксина и без ваксина никога няма да се разболеят.За тая група разбира се се отчита че ваксината си е свършила работата.Друга група и с ваксина и без ваксина ще се разболеят и ще бъдат излекувани...За тая група се отчита че благодарение на ваксината са изкарали ковида и са оживели.Третата група умират и разбира се тука се отчита че умрели от друго заболяване.
    Айде, две думи по въпроса за бялата мафия...Първо - не съм чул досега ,някой насила да е закаран при доктор и насила да му бутат хапове в устата....Ако не вярва на съвременната медицина ,човек е свободен да ходи при шамани ,врачки и прочие,и да пие отвари ,или там ,каквото му се пие...Това първо....Второ...Да обобщава човек цялото лекарско съсловие,като "бяла мафия",е меко казано тъпо...Моята рода не обичаме да ходим много по лекари...Но все пак понякога се налага...С един малък пример ще ти обрисувам сблъсъка с разнообразието на медицинската гилдия от миналата година...
    Моя близка с все по-засилващи се болки в краката,тя ги усещаше в мускулите....
    Първо мнение - невролог - всичко е от кръста....Е да ,ама хапчета,мазилки ,терапии - не минава,а се усилва...
    Отиваме при травматолог - футболна болест,дъра-бъра сто чадъра....
    Скенер-докторката направила скенера твърди,че всичко идва от тазобедрените стави...Да,ама невроложката,добър невролог,продължава да настоява,че всичко е от кръста....
    Отиваме на частна практка ,някакъв доктор,ама ползващ и нетрадиционна медицина.Още като спрях пред къщата,някакво вътрешно чувство ми подсказа,че или е голям специалист,или е дърт мошеник...Лепна две лепенки с някакви мазила,без много да се интересува от досегашни диагнози,досегашно лечение и т.н.Ако чувства още болки ,пак да дойдела....Естествено нищо не помогнаха,ама паричките си ги взе...Повече не стъпихме при него...Стана ясно,че пляска лепенки в несвяст и на който помогнат,на който не,голям праз Да го нарека мошеник?!Не знам!На много хора, с други болежки е помогнал и облекчил.Нещо като полу-мошеник...
    Давай ,ще ходим на физиотерапевт...Влиза моята близка и след 7-8 минути излиза.Викам се- ей ,тоя за 7 минути,70 лева,на минута по 10 лв.Бива!
    Обаче ,какво се оказа...Само от движенията-сядане,ставане, лягане,физиотерапевтът и казал - Ти не си за мен,не мога да ти помогна....Моята диагноза е - иди си смени ставите и след това ела да те раздвижвам....Взел и половин такса и е изпратил по живо,по здраво...
    От там при специалист хирург,назначаване на две поредни операции,две успешни операции между двете вълни....
    Нали ти споменах,че малко спартанци си падаме....Моята близка,която и без това си беше слаба,направо беше замясала на вейка....Лицето и беше почерняло от почти непрекъснати болки,безсъние и без мрънкане ходене и на работа...Е, след двете операции и самостоятелно от нея си проведена физиотерапия,само за 6 месеца си възвърна теглото,руменината по бузите,а бе, нов човек - пу,пу,пу - да не я урочасам....
    Да обвинявам невроложката,че си настояваше на грешната си диагноза,незнайно защо - не искам,помогнала е на много хора...
    Да обвинявам полу-мошеника,ами и той е помогнал на много хора,макар че за мен той е най-нечистоплътен
    Какво да кажа за физиотерапевта- само суперлативи
    Какво да кажа за колектива направил двете операции-суперлативи....На всичкото отгоре за единия имплантант се беше объркал доктора и ни беше взел със 100лв. по-малко...Как ли не се опитвах да му ги дам,не ги взе,всичко било фактурирано вече,не знам си какво...Торбата с уискито я прие с удоволствие...Ама аз и десет торби да му бях подарил ,все ми се струват малко,като знам с работата си какъв ефект постигна....И да ,сигурно си вземат и процент от цената на имплантантите...Колкото и да взимат ,на мен все ми се струва ,че е малко...
    Защо ти ги пиша всички тия неща....Това е един простичък частен случай....Как, по дяволите да сложа всички под един знаменател??!!!
    И как да ги нарека хирурзите,които оперираха близката ми -бели мафиози?!Та нали ако ги нямаше тия "бели мафиози", моята близка щеше да е обречена на обездвижване,брутални непрекъснати болки,агония- дори не искам и да си го представям....И нали не искаш да ми кажеш,че моята близка е единствената в света, на която докторите са помогнали,на всички други само са вредили?!Живота е много разнообразен,ама много....Не слагайте всичко в някакви измислени тесни рамки....

Коментар

• Едно много интересно видео:

https://m.youtube.com/watch?v=ihjNDf...ature=youtu.be

Коментар

• Коментар

• Учители масово отказват да се ваксинират заради страх от странични ефекти

https://www.dnes.bg/koronavirus/2021...-efekti.501598

Абе тез учители що толкоз "прости". Цял запад се факсинира, те не искат
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Тука искам да допълня че:

-Яде химична и особедно в БГ отровна храна,включително 20годишни меса.И това го прави ВСЕКИДНЕВНО ,ЦЯЛ ЖИВОТ
            -Пие отровна вода.Като в половин БГ тя е с високо съдържание на уран
            -Най-мръсен въздух в ЕУ /в градовете с над 100к/
            -стрес,ниски заплати и т.н........НО.....искали да го отровят с ваксина

Ми той ако живее в СФ, и излезе на терасата за 5мин да подиша "чист въздух" ,само за тези 5мин ще си нанесе вреда на здравето ,стократно пъти по- голяма от най-модерната ваксина за всички времена !!! В белите му дробове ще влезе половин меделеева таблица
            1. Батка, ти откъде пишеш? От Луната?
            2. След като всички, включително и ти, смятаме, че ваксата е вредна, защо трябва да я приемаме?

Last edited by X_Y; 25.08.2021, 17:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
              Тука искам да допълня че:

-Яде химична и особедно в БГ отровна храна,включително 20годишни меса.И това го прави ВСЕКИДНЕВНО ,ЦЯЛ ЖИВОТ
              -Пие отровна вода.Като в половин БГ тя е с високо съдържание на уран
              -Най-мръсен въздух в ЕУ /в градовете с над 100к/
              -стрес,ниски заплати и т.н........НО.....искали да го отровят с ваксина

Ми той ако живее в СФ, и излезе на терасата за 5мин да подиша "чист въздух" ,само за тези 5мин ще си нанесе вреда на здравето ,стократно пъти по- голяма от най-модерната ваксина за всички времена !!! В белите му дробове ще влезе половин меделеева таблица

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                Да бе, във всичките класации сте първи - и по ум, и по бедност
                Чудя се само защо "глупавите" от държавите от първата група
                не са започнали да имигрират в българия
                Това предстои !

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Пророците казват 2025г, бай пеше 2022г. Ей го къде е
                  Чакаме прибирането на българите до 2025г. (защото после нямало да може) и русата жена, дето щяла да ни оправи. В краен случай и Киро Траволтата върши работа - жените ще пищят и ще мятат сутиени по него на излизане от Дондуков 1.

Но колкото и да не вярваш във врачки, врачоци и гадатели, като всички твърдят едно и също, се позамисляш ...

Коментар

Вчера показах отговора на твоя въпрос

...
                    "It is not a secret that this is also part of a hybrid war led by the Kremlin," she added, referring to the role of Russian troll factories in spreading disinformation -- in a country which has long enjoyed close cultural links to Russia.
                    ...
                    https://www.france24.com/en/live-new...covid-jab-race[/B]
                    Колко удобно винаги да си изтриват ръцете с руснаците !
                    Дезинформация от Фондация Friedrich Naumann за блога ми и инжекционните отрови

Лъжите на отбор „борци срещу тоталитаризма“, съучастващи на инициативите на най-тоталитарната държава в Европа, елитарния Имперски колеж и Фондацията на Били-знаете-КОЙ (WHO)...

Макар и със закъснение, ми попадна статия в сайта на Фондация „Фридрих Нойман“. Тя ме засяга принципно заради вътрешната ми непоносимост към всякакви „независими“ факт-чекъри. Но още повече ме засяга, когато сайтът ми е поименно споменат от „либерални“ ново-нормални фашисти, а всичко написано са лъжи и клевети.

В България дезинформацията за ваксините се разпространява главно в социалните медии, особено във Facebook, където антиваксърски групи съществуват от години. Някои нови новинарски сайтове също разпространяват такива твърдения, но те са предимно маргинални източници, като Skandalno.net, Pogled.info и Otizvora.com, които не разчитат на читатели, а на действия в платформата на Facebook. Дезинформацията за ваксините достига голяма част от българите в социалните медии, като подкопава една от най-надеждните стратегии за края на текущата криза.
                    Лъжите на нойманчетата.........

https://www.otizvora.com/2021/08/139...onnite-otrovi/

пп. Тези мантри дали не им ги спускат от един център ?!

Коментар

Да бе, във всичките класации сте първи - и по ум, и по бедност
                      Чудя се само защо "глупавите" от държавите от първата група
                      не са започнали да имигрират в българия
                      Пророците казват 2025г, бай пеше 2022г. Ей го къде е
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                        Шефът на Pfizer: Вероятно ще се появи нов, устойчив на ваксините вариант на COVID-19

https://nova.bg/news/view/2021/08/25...0%B0-covid-19/

Има вероятност да се появи шам, устойчив на ваксината на Пфайзер, но до момента такъв не е детектиран. Дори и за в бъдеще наистина да се появи такъв щам, от Пфайзер обещават, че ваксина за нещо ще се появи само в рамките на 3 месеца. Това вече е възможно благодарение на развитите технологии и най-вече на натрупаното нонхау.
                        Тепърва излиза информацията колко пробита е защитата на Файзер. Ще има борба на живот и смърт за изчистване на имиджа на компанията.

Според Франс Прес, цитирани от БТА ефективността и на Файзер, и на Модерна срещу Делта е спаднала на 66%. Изглежда с това се опитват да оправдаят критичните случаи с двойно боц в Израел.

Представете си презерватив с 66% ефективност. Да, и аз не бих ....

Коментар

• [Q
                          Last edited by 4i40; 25.08.2021, 16:00.

Коментар

Вчера показах отговора на твоя въпрос
                            Fake news and mistrust leave Bulgaria lagging in Covid jab race
                            Значи фалшивите новини били виновни ,видиш ли?

Ми из Лаос и Бруней да не мислиш ,че има някаква телевизия или вестници.Те половината население нямат даже и ТВ хаха кви фалшиви новини

Не е ли по-скоро нещо свързано с матряла ? и IQ-то на хората в двата вида общества ,гета и развити ?

Коментар

• https://www.haaretz.com/israel-news/...ses-1.10146662

В Израел обявиха паритет между тежките случаи на Ковид между ваксинирани и неваксинирани.

Първо ваксината пазеше от заболяване. Не пази.
                              После пазеше от предаване. Не пази.
                              Напоследък се задоволихме с информацията, че поне пази от хоспитализация и тежко изкарване. Нъцки.

Пак отбелязвам, че става дума за ваксинации основно с Файзер. В UK и Индия изглежда, че АЗ си върши по-добре работата с предпазването на тежко боледуване.

Коментар

• Шефът на Pfizer: Вероятно ще се появи нов, устойчив на ваксините вариант на COVID-19

https://nova.bg/news/view/2021/08/25...0%B0-covid-19/

Има вероятност да се появи шам, устойчив на ваксината на Пфайзер, но до момента такъв не е детектиран. Дори и за в бъдеще наистина да се появи такъв щам, от Пфайзер обещават, че ваксина за нещо ще се появи само в рамките на 3 месеца. Това вече е възможно благодарение на развитите технологии и най-вече на натрупаното кnown how.
                                Last edited by Mateev; 25.08.2021, 15:55.

Коментар

Working...
                                X