Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Моя близка с все по-засилващи се болки в краката,тя ги усещаше в мускулите....
Първо мнение - невролог - всичко е от кръста....Е да ,ама хапчета,мазилки ,терапии - не минава,а се усилва...
Отиваме при травматолог - футболна болест,дъра-бъра сто чадъра....
Скенер-докторката направила скенера твърди,че всичко идва от тазобедрените стави...Да,ама невроложката,добър невролог,продължава да настоява,че всичко е от кръста....
Отиваме на частна практка ,някакъв доктор,ама ползващ и нетрадиционна медицина.Още като спрях пред къщата,някакво вътрешно чувство ми подсказа,че или е голям специалист,или е дърт мошеник...Лепна две лепенки с някакви мазила,без много да се интересува от досегашни диагнози,досегашно лечение и т.н.Ако чувства още болки ,пак да дойдела....Естествено нищо не помогнаха,ама паричките си ги взе...Повече не стъпихме при него...Стана ясно,че пляска лепенки в несвяст и на който помогнат,на който не,голям праз Да го нарека мошеник?!Не знам!На много хора, с други болежки е помогнал и облекчил.Нещо като полу-мошеник...

Давай ,ще ходим на физиотерапевт...Влиза моята близка и след 7-8 минути излиза.Викам се- ей ,тоя за 7 минути,70 лева,на минута по 10 лв.Бива!
Обаче ,какво се оказа...Само от движенията-сядане,ставане, лягане,физиотерапевтът и казал - Ти не си за мен,не мога да ти помогна....Моята диагноза е - иди си смени ставите и след това ела да те раздвижвам....Взел и половин такса и е изпратил по живо,по здраво...
От там при специалист хирург,назначаване на две поредни операции,две успешни операции между двете вълни....
Нали ти споменах,че малко спартанци си падаме....Моята близка,която и без това си беше слаба,направо беше замясала на вейка....Лицето и беше почерняло от почти непрекъснати болки,безсъние и без мрънкане ходене и на работа...Е, след двете операции и самостоятелно от нея си проведена физиотерапия,само за 6 месеца си възвърна теглото,руменината по бузите,а бе, нов човек - пу,пу,пу - да не я урочасам....
Да обвинявам невроложката,че си настояваше на грешната си диагноза,незнайно защо - не искам,помогнала е на много хора...
Да обвинявам полу-мошеника,ами и той е помогнал на много хора,макар че за мен той е най-нечистоплътен
Какво да кажа за физиотерапевта- само суперлативи
Какво да кажа за колектива направил двете операции-суперлативи....На всичкото отгоре за единия имплантант се беше объркал доктора и ни беше взел със 100лв. по-малко...Как ли не се опитвах да му ги дам,не ги взе,всичко било фактурирано вече,не знам си какво...Торбата с уискито я прие с удоволствие...Ама аз и десет торби да му бях подарил ,все ми се струват малко,като знам с работата си какъв ефект постигна....И да ,сигурно си вземат и процент от цената на имплантантите...Колкото и да взимат ,на мен все ми се струва ,че е малко...
Защо ти ги пиша всички тия неща....Това е един простичък частен случай....Как, по дяволите да сложа всички под един знаменател??!!!
И как да ги нарека хирурзите,които оперираха близката ми -бели мафиози?!Та нали ако ги нямаше тия "бели мафиози", моята близка щеше да е обречена на обездвижване,брутални непрекъснати болки,агония- дори не искам и да си го представям....И нали не искаш да ми кажеш,че моята близка е единствената в света, на която докторите са помогнали,на всички други само са вредили?!Живота е много разнообразен,ама много....Не слагайте всичко в някакви измислени тесни рамки....
Коментар