Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Просто не разбирам как може да има толкова слабоумни да ти плащат за тъпотиите , които постваш и че Беят ти се връзва да ти отговаря....:-)
Та не знам какво си чел, но у нас цифрите са брутално недвусмислени = няма почти никакви починали ОТ Ковид....
На дърти години ме накара да отворя ексел... Та начи по таблицата за смъртността долу, понеже няма точна възраст на починалите един по един взимам средната възраст за групата / А ТРЯБВА ДА ВЗИМАМ СТОЙНОСТ КОЯТО Е СЛЕД СРЕДНАТА защото ако разгледам починалите в групата 40-49 1241 човека почти сигурно са починали 241 човека до 45 години 1000 над 45/ За групата 90+ взимам 94.5 години средна възраст.
Получава се СРЕДНА ВЪЗРАСТ НА ПОЧНАЛИТЕ С Ковид 71.71 години
Като вземем данните за средната продължителност на живота за 2019-21 от тук за България
https://dariknews.bg/novini/bylgarii...yzhete-2310922
И ползваме половата разгъвка на Беят на починалите С Ковид се очаква те да са живели 73.36 години.
Обаче ясно е написано че средната продължителност на живота у нас намалява в този период 21-22 е най-ниска/ без болници и с експерименти толкова/ и вкарани в тази средна възраст безпроблемните 2019-20 с ВИСОКА продължителност на живота, а починалите С Ковид са основно през 2021 и 22 БЕЗ БОЛНИЦИ и лечение. И да повторя взел съм СРЕДНАТА възраст от таблицата, а тя е по-висока и винаги повече във втората половина.
Та при най-песимистичният вариант починалите с Ковид са живели с 1.65 години по-малко от средното за страната, а в реалният вариант с всички фактори и цифри са живели ПОВЕЧЕ от починалите без Ковид.... Ковида-бил лекарство за дълголетие.....:-))))
Предполагам иначе без да съм чел нископлатеният линк е съвсем нормално да се живее 16 години по-малко , ако човек е набоден с такава ваксина. Макар и да мисля, че разликата ще е по-голяма....:-))))
ПП. Направих изключение да отговоря на поредната ти абсолютна глупост, но не очаквай дискусия. Не разбирам от интеграли особено когато няма нужда от такива :-) Прехвърляйте се към маймуната, че тук сте изцяло в brown шрифт....:-)
Коментар