IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
    Антиваксърите тотално се отрязват от обществения живот, ако нямат зелен паспорт (европейски сертификат). Ще се допускат само до кварталните магазини и разбира се до градските гробища, но само ако са в ковчег.
    Охо Матеев, нещо нервите не ти издържат и злобееш съвсем открито. Не се притеснявай, независимо от предстоящото решение на служебният кабинет, и на доц. Кунчев и твоите уши ще ги дърпат при бракуването на ваксините. Ще ми припомниш ли колко им беше срока на годност на експерименталките, че забравих?

А да, и до къде според теб ще успеете да ни докарате по тази графика заедно с Пфайзер и техните противо-човешки и анти-медицински методи?

п.п. И ще вадите ли танковете като Пешо Танкиста или само ще пращате военни пешаци срещу българските данъкоплатци за сплашване, както го правят в Австралия?
    Last edited by vgc; 30.08.2021, 21:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Чипове,дискети ,сега и надници ахахха. Малко скъпо ще им излезне на "организаторите" да плащат на ЦЕЛИЯ БЯЛ СВЯТ ,не мислиш ли ?
      Пък и дали имало смисъл Теб и с 10лв ще те купят,убеден съм.
      Напъни си малко повече 3-те гънки следващия път.Аз ти цитирам факти и то смъртностни факти ,той Ганъо с некви селски глупави мурафети ми излиза хаах

Или си мислиш ,че БГ е люлката на човешката цивилизация и тук като има 85% неваксинирани маймуни ,това означава нещо за света.Означава само за нас и означава ,че много хора ще умрат от Ковид.А бройката вече е над 18 000 човека .А със скритата смъртност и няколко пъти по толкова.Не е шега работа.
      За мен е ясно че 10 лева стигат / една мастичка от лидъл като ваксина :-)/. Въпросът е че ползваш шрифтове с които искаш да покажеш някакви неща / крещиш/, които нямат друго доказване освен от позиция на силата.... Ми не фърфи сори....
      Иначе аргументация от рода на целият бял свят е от същата категория. Какво прави света е интересно, но не е равно на доказателство, че е правилното / може да е/..
      Та фактите са ясни - България от много години е в челото по смъртност, има много БОЛНО население, застаряващо / 2 милиона млади относително хора са в чужбина/, здравната система е тотален провал особено извън София и от тук недоверие в нея и самолечение, измами с пътеки и надписване на починали от вируса.... Фактите са безкрайни и подобни класации е неизбежно да ни дават ''лидерското'' място. Бяхме сред лидерите и ПРЕДИ ваксините....
      Колко хора са починали у нас от вируса е спорен въпрос. Да подчертая не подценявам вируса по никакъв начин. Против съм лъжите и жалките опити за манипулация в полза на ваксините, липсата на обективност в данните / починал положителен е от вируса, а починал след ваксина не е от нея, принудата, информираното съгласие, вакс паспортите, непризнаването на преболедували. Двоен аршин навсякъде ГНИЛО !
      Уважавам решението на всеки който се е ваксинирал по собствена воля и очаквам същото отношение към всеки отказал да се ваксинира пък макар и да е глупак с това си решение.... Той може да навреди само на себе си не и на ваксинираните които са защитени нали така.
      Last edited by pesimist4o na kvadrat; 30.08.2021, 21:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Това е втори подобен опит. Имаше миналата седмица статия за радиоводещ.
        Това са гнусни хора, които не подбират средствата в маркетинга си.

Не разбирам какво толкова е станало - при починали 4-5 милиона огромна част от тях са били против ваксините. Някои / не много/ щяха да са живи ако се бяха ваксинирали. Не много защото 95% от тези 4-5 милиона починали са тежко болни или много възрастни и с вирус, ваксина или без тях пак нямаше да са живи дълго време. И подобно нещо трябва да е новина ?! Обаче гледай какъв е случая тук - ИДЕАЛЕН за маркетинг и на книга не може да има по-добра пропаганда - млад / 30г/ , с 3 деца и 4-то на път / кой ще го гледа сега/ !, с ипотека !, жена му нема парЕ и моли за дарения, а глупака виден антиваксър и се лекува САМ ! с ивермектин !!!! - в статията между другото е споменато че той НЕ лекува....случайно ?!?!?!

Не че е изненада, но това са безскрупулни хора, които не се спират пред нищо в името на това да ваксинират всички....След 100-ина години ще пишат че това е най-мрачният период за човечеството..... ако писането е позволено...
        Ама ти мазохист ли си? Що си го причиняваш това - като дойде нещо за факсини и сменям канала кат рекламите. Някой мое ли да напише АИ че да става автоматично
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Кажи колко е надника да видим дали има смисъл ?
          Чипове,дискети ,сега и надници ахахха. Малко скъпо ще им излезне на "организаторите" да плащат на ЦЕЛИЯ БЯЛ СВЯТ ,не мислиш ли ?
          Пък и дали имало смисъл Теб и с 10лв ще те купят,убеден съм.
          Напъни си малко повече 3-те гънки следващия път.Аз ти цитирам факти и то смъртностни факти ,той Ганъо с некви селски глупави мурафети ми излиза хаах

Или си мислиш ,че БГ е люлката на човешката цивилизация и тук като има 85% неваксинирани маймуни ,това означава нещо за света.Означава само за нас и означава ,че много хора ще умрат от Ковид.А бройката вече е над 18 000 човека .А със скритата смъртност и няколко пъти по толкова.Не е шега работа.
          Last edited by petrg5s; 30.08.2021, 21:02.

Коментар

Такава е статистиката ....

Другото твоето се нарича СТЪКМИСТИКА - с чесане зад врата и гледане в тавана ....
            Принципно си прав..., но случая е различен...много различен. И стъкмяването е между 5 и 10 пъти....:-)
            Но поради тази ти правота стигаш до грешни изводи....:-)

Коментар

• Публикация на лекар в групата Научна реалност:
              Равносметка относно Делта варианта и новата вълна след двуседмична командировка в ковид реанимация:
              -В началото на месеца на първото ми дежурство имахме 1 пациент в реанимация, който беше за извеждане, сега имаме 6, като в този период имахме и няколко починали. В инфекциозните отделения имаше 15 души, сега бройките са около 100 разхвърляни между различните звена, като се отварят и нови такива.
              -Засягане предимно на млади хора. Най-възрастната пациентка в реанимация е на около 70 години. Другите са на по 50 години. Имаме и на по 18-28 години. За разлика от предните вълни повечето бяха на по 60-70-80 години. Имаше и млади, но не толкова масово. През амбулатория преминалите също са на тази възраст.
              -Сякаш по-бързо развитие на заболяването. След хоспитализация в рамките на 1-2 дни пациентите вече са за интензивно лечение.
              -Боледуват и вече преболедували. Все още не съм срещнал ваксинирани.
              Нещата този път сякаш се развиват много бързо. Смразяващо кръвта е като видиш млади хора без придружаващи заболявания да са толкова тежко поразени. Предните вълни, които бяха засегнали възрастни пациенти с множество придружаващи заболявания отново беше напрягащо психически, но някак си се успокоявахме, че все пак това са увредени физически хора и за това ги поразява толкова тежко, но сега е съвсем различно. Който не е ваксиниран от групата да го свърши по най-бързия начин. Очертава се да става мазало. Дано греша.

Коментар

Наистина ли вярваш че у нас 400К са го изкарали ?
                Такава е статистиката ....

Другото твоето се нарича СТЪКМИСТИКА - с чесане зад врата и гледане в тавана ....

Коментар

Ха, ха, ха ........
                  Свали си розовите очила и погледни в статистиката. България е страната с най-висока смъртност на глава от населението в целия Евросъюз. Смъртноста беше 4.3% от хората с положителен PCR, но последните 2 седмици нарастна с много.
                  Пак дращиш лъжи.В различните държави вълната е в различна фаза.Всичките ще се изредят да са в първите в един момент от време

Коментар

Ха, ха, ха ........
                    Свали си розовите очила и погледни в статистиката. България е страната с най-висока смъртност на глава от населението в целия Евросъюз. Смъртноста беше 4.3% от хората с положителен PCR, но последните 2 седмици нарастна с много.
                    Наистина ли вярваш че у нас 400К са го изкарали ?

Коментар

Това е добре, но сети ли се да си извадш документ - зелен сертификат за преболедуване в рамките на последните 12 месеца? Ако си го преболедувал по-рано, не се брои. Нали разбра, че срока на годност на сертификатите е само 1 година след ваксинирането/преболедуването?
                      Направих 2 теста отрицателни бяха - бърз и пцр. Мога да го докажа само с антитела / имам на макса/, но не ги признават. На границата ми казаха , че не важали защото не знаели кога съм боледувал и можело да е преди повече от 6 месеца....:-)
                      Забава :-)

Коментар

Предлагат затягане на мерките в цялата страна

https://nova.bg/news/view/2021/08/30...0%D0%BD%D0%B0/

Понеже текста на мерките е много дълъг, ще го обобщя само с две изречения:

Антиваксърите тотално се отрязват от обществения живот, ако нямат зелен паспорт (европейски сертификат). Ще се допускат само до кварталните магазини и разбира се до градските гробища, но само ако са в ковчег.

Един вид никой не задължава антиваксърите да се ваксинират, но официално са обявени за хора трето качество (да не кажа бракувана продукция), от които хора всички трябва да се пазят, и които хора ги изхвърлят като мръсни котета от всяко едно обществено място или мероприятие..
                        В държава с 84% отказващи експерименталните отвари подобни мерки са доста екзотични ...

​​​​​​... браво на Матеев и на другите със сертификат "Покорен гражданин", ама само вие надали ще изкарате оборотите на клубове, дискотеки и музеи ...

... та предстои чудна есен - КовидВаксърите се събират по клубове и дискотеки да се обясняват какви са европейци и как се доверяват на медицината и на науката, а антиКовидВаксърите си харчат парите за пиене и ядене дома ...

... и така до другата пролет, когато след въвеждане на биометричен паспорт, QR достъп до институции, карантинни лагери и забрана за образование на децата наш Матеев ще напише в темата "Не разбирам конспираторите, всичко е в името на общественото добро!"

Коментар

• Last edited by pesimist4o na kvadrat; 30.08.2021, 20:41. Причина: Дори грешка с антитела не може. Не ги признават

Коментар

Писал съм че вече го преболедувах.........
                            Това е добре, но сети ли се да си извадш документ - зелен сертификат за преболедуване в рамките на последните 12 месеца? Ако си го преболедувал по-рано, не се брои. Нали разбра, че срока на годност на сертификатите е само 1 година след ваксинирането/преболедуването?

Коментар

.....
                              НЕОцеляването към момента не е 4% , а около 0.5% макс. Вероятно и по-малко....
                              Ха, ха, ха ........

Коментар

Ако искаш да доживееш да си видиш внуците, имаш само 2 алтернативи:

1. Ваксинираш се
                                2. Разболяваш се и оздравяваш, като първото е 100% сигурно, а второто - в 4% от случаите гушваш букета.
                                Писал съм че вече го преболедувах. Мисля че поне ти се съгласи, че естественият имунитет е достатъчно добър и не спориш по темата. Защо трябва да се ваксинирам тогава ?
                                Внуци бих имал/видял ако децата ми могат да имат деца и са живи след ваксините, които са им приготвили. Към момента това е неизвестно.
                                НЕОцеляването към момента не е 4% , а около 0.5% макс. Вероятно и по-малко....

Коментар

Working...
                                X