Първоначално изпратено от BobyB
Разгледай мнение
Откъде намираш всеки ден остроумна картинка ? Кой ги прави тези картинки ? Нали не мислиш че сами са се появили ? Откъде намираш всеки ден по 2-3 мнения в подкрепа на ваксините от фейса ? И не си пуснал нито 1 мнение в обратната посока или пък картинка / сигурно има такива също макар и аз като несъгласен със ситуацията да не съм видял нито една/ / Кога намираш време да отсяваш 85% антиваксърски мнения и да намерил тези които ги ''разбиват'' . За 3-ма от темата съм сигурен на 95%, че имат интерес от ваксините - пряк или непряк не знам и не ме интересува, но е видно. За теб по-скоро мисля, че си наивен и те използват безплатно без да се усетиш....
Това горното е мнение на професора или на теб ? Все тая ако подчертаното беше истина , а то не е. Ваксинирането по целият свят е насила, у нас също - било е насила за поне 2/3 и от ваксинираните - например за да отидат в Гърция на почивка или да пътуват където и да е. Ето племенника ще пътува за Лас Вегас Ноември и ще се ваксинира.... Това е насила защото той иначе не би го направил.
Вече в Щатите се пише за задължително ваксиниране.... Така че е ясно какво иде и тук със закъснение....
Относно смешната опорка от горният пост само да припомня , че данните от Израел показват достатъчно ясно колко разпространяват и се заразяват ваксинираните, също от Малта, Гибралтар, Исландия и други места с огромно мнозинство ваксинирани. Та да нормална ваксина не би позволила разболяване или разпространение, но за съжаление тези не са от нормалните ваксини....
Коментар