Първоначално изпратено от Хараламп
Разгледай мнение
Упдате.
Бил е на командно дишане или още казано принудителна вентилация на дишането, умрял е от тромб при тази процедура. Беше това, на което казват апоплектичен тип. Медицинско лице с висше медицинско.
Имал е по негово споделяне класическата история на боледуване. Около седмица или малко повече се е чувствал зле, тежко му, няма апетит, не пей ми се не смей ми се, но не е отишъл в болница и си излизаше навън, виждал съм го в кръчмите два три пъти седмицата преди да умре, беше сумрачен и кисел на вид.
И сега да говорим практично извън теории. Какво да правя аз, щом като в близкото ми обкръжение някой умрял от ковид ли, и аз съм бил на два метра от него докато е бил вече със силно развит вирус в него и го е издишвал?
Нищо няма да правя, защото няма какво. може би ако вдигна температура, но се съмнявам, да се следя гъделичкайки нарцисизма си.
Няма какво да правя. И няма да се притеснавам и умирам предварително от страх. Ще умра от друго, от страх не е ситуацията, това не е полезен страх.
Е имам един плюс в това отношение, използвам дезинфекциращия спирт не външно а вътрешно всеки ден.
Пропих се от тази пандемия, мамка му!
Шега, пропих се много по-рано, явно имам неосъзната способност за телесно далековиждане то ест теле визия.
ПП. За всеки случай приемам предложения за епитафия на гроба ми, ако умра от ковида. Ако ви е интересто ще пусна анкета за нея.

Коментар