IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Както виждаш никой не ти отнема правата и имаш право на избор дали да се ваксинираш или не. Защо обаче си мислиш, че трябва да бъдат отнемани правата на работодателите или например на другите граждани на страната, които искат да намалят риска си от близка среща с антиваксър?
    Задължил ли си служителите си да се ваксинират за да останат на работа и ако да- всичките ли са ваксинирани или част от тях?

Коментар

Това си го решават самите работодатели. Кадровите решения са си само техни и на никой друг. Един работодател може дори да затвори бизнеса си и да уволни 100% от служителите си, и никой не може да му каже копче.
      Спор няма, но кой ще е този работодател, който ще си съсипе бизнеса?! Може би, ти?

Коментар

Както виждаш никой не ти отнема правата и имаш право на избор дали да се ваксинираш или не. Защо обаче си мислиш, че трябва да бъдат отнемани правата на работодателите или например на другите граждани на страната, които искат да намалят риска си от близка среща с антиваксър?
        Са може ли да разбереш че отказа ми да си сложа ваксина против Ковид не ме прави антиваксър.Лятоска си сложих срещу тетанус щото личната ми докторка ми каза че моят набор е наред тая година..Децата ми са ваксинирани с всички ваксини за Ковид ще си решат сами щото вече са големи.Не искам да се отнемат ничии права както и не искам да се издават разпоредби които противоречат на конституцията и законите.Категорично не желая да гледам безотговорно поведение от ваксинирани които са решили че щом са си сложили ваксина са безсмъртни.Мерките трябва да се спазват от всички без изключение.
        Last edited by X_Y; 06.09.2021, 21:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Аз в държави в които на власт е фашизма не ходя...Навремето и Хитлер се чувстваше силен и започна изтреблението на циганите и евреите ама тая работа свърши зле за него...Фашистите рано или късно ще бъдат ликвидирани...Спрете да се опитвате да се налагате над хората които не са на вашето мнение.Ти не можеш да разбереш че каквото и да направиш не можеш да ми промениш нито мнението нито поведението...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

За доста неща има задължителни ваксини. Не можеш да отидеш в дотса държави ако не се ваксинираш за някои ваксини. Не виждам никакъв проблем да уволняват хора, които отказват да се ваксинират. Аз ако съм ще дам възможност на всеки работодател да прецени дали иска служителите си ваксинирани и ако ги иска, който не иска, да ходи в бюрото по труда. Министерството на образованието определя правилата за учителите използва това и който учител не иска, хайде чао. Ако някой толкова иска да е неваксиниран, или да си направи фирма и да разреши неваксинирани да работят или да си намери някой на неговия акъл да му даде работа
            Аз в държави в които на власт е фашизма не ходя...Навремето и Хитлер се чувстваше силен и започна изтреблението на циганите и евреите ама тая работа свърши зле за него...Фашистите рано или късно ще бъдат ликвидирани...Спрете да се опитвате да се налагате над хората които не са на вашето мнение.Ти не можеш да разбереш че каквото и да направиш не можеш да ми промениш нито мнението нито поведението...
            Last edited by X_Y; 06.09.2021, 20:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
              То работодателите без изисквания относно сертификати и ваксини трудно на ират качествени служители, а какво остава, ако имат изисквания за ваксини
              Това си го решават самите работодатели. Кадровите решения са си само техни и на никой друг. Един работодател може дори да затвори бизнеса си и да уволни 100% от служителите си, и никой не може да му каже копче.

Коментар

А ти академик ли си, че даваш мнение ?
                Не съм и точно това имам предвид - въпреки това мога да имам мнение и същото важи за учителите и това не ги прави неспособни да бъдат учители. Чак ме е яд, че трябва да обясня какво имам предвид в дълбочина.

Коментар

Аз не искам да убеждавам никой за нищо. Просто това е един спроведлив начин работодатели, които не искат неваксинирани служители да се отърват от тях свободно. Личното ми мнение е че до няколко месеца всеки неваксиниран или неизкарал вируса ще се зарази.
                  И какво от това?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie

...
                    Следвам твоите разсъждения относно какво може и какво не може.
                    Last edited by X_Y; 06.09.2021, 20:53.

Коментар

• дел.

Коментар

За доста неща има задължителни ваксини. Не можеш да отидеш в дотса държави ако не се ваксинираш за някои ваксини. Не виждам никакъв проблем да уволняват хора, които отказват да се ваксинират. Аз ако съм ще дам възможност на всеки работодател да прецени дали иска служителите си ваксинирани и ако ги иска, който не иска, да ходи в бюрото по труда. Министерството на образованието определя правилата за учителите използва това и който учител не иска, хайде чао. Ако някой толкова иска да е неваксиниран, или да си направи фирма и да разреши неваксинирани да работят или да си намери някой на неговия акъл да му даде работа
                        То работодателите без изисквания относно сертификати и ваксини трудно на ират качествени служители, а какво остава, ако имат изисквания за ваксини

Коментар

• Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение
                          Според мен /освен ако случайно не си някакъв адакемик в тези области/ ти нямаш качества да даваш мнение по въпроса кой може и не може да бъде учител, както и медицински съвети за вземане/невземане на определен продукт, затова колкото по-малко говориш по тези два въпроса, толкова по-добре ще е за целия форум и - де да знам - може би е редно да те баннат профила, ако го правиш.
                          А ти академик ли си, че даваш мнение ?

Коментар

Редно е да ги уволнят. Не може да бъде учител някой, който вярва на конспиративни теории, не схваща как работи науката и как се правят научни проучвания за безопасност на ваксини. Тези учители просто нямат качества да бъдат учители и колкото по-рано напуснат системата толкова по-добре за бъдещето на България.
                            Според мен /освен ако случайно не си някакъв адакемик в тези области/ ти нямаш качества да даваш мнение по въпроса кой може и не може да бъде учител, както и медицински съвети за вземане/невземане на определен продукт, затова колкото по-малко говориш по тези два въпроса, толкова по-добре ще е за целия форум и - де да знам - може би е редно да те баннат профила, ако го правиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение

А сега кажи или изкарай опровержение защо шефа на файзер не е ваксиниран и пропусна разходка до божи гроб и от 14.08.2021 на всичките им служители официално им е казано - може и да не се ваксате.
                              Сметаш, че като повториш 100 пъти една лъжа ще я направиш истина?

Albert Bourla, the CEO of Pfizer, received his second dose of the COVID-19 vaccine on March 10, 2021. Still, in August 2021, users on social media have referred to an outdated article that states he had to cancel a trip for not being fully vaccinated as if it were new.

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение

Ела да те черпя в кварталната кръчма АЗ плащам. Ще имаш възможност да убеждаваш на място.
                                Аз не искам да убеждавам никой за нищо. Просто това е един спроведлив начин работодатели, които не искат неваксинирани служители да се отърват от тях свободно. Личното ми мнение е че до няколко месеца всеки неваксиниран или неизкарал вируса ще се зарази.
                                Last edited by X_Y; 06.09.2021, 20:43.

Коментар

Working...
                                X