Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Това си го решават самите работодатели. Кадровите решения са си само техни и на никой друг. Един работодател може дори да затвори бизнеса си и да уволни 100% от служителите си, и никой не може да му каже копче.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Както виждаш никой не ти отнема правата и имаш право на избор дали да се ваксинираш или не. Защо обаче си мислиш, че трябва да бъдат отнемани правата на работодателите или например на другите граждани на страната, които искат да намалят риска си от близка среща с антиваксър?Last edited by X_Y; 06.09.2021, 21:25.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Аз в държави в които на власт е фашизма не ходя...Навремето и Хитлер се чувстваше силен и започна изтреблението на циганите и евреите ама тая работа свърши зле за него...Фашистите рано или късно ще бъдат ликвидирани...Спрете да се опитвате да се налагате над хората които не са на вашето мнение.Ти не можеш да разбереш че каквото и да направиш не можеш да ми промениш нито мнението нито поведението...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
За доста неща има задължителни ваксини. Не можеш да отидеш в дотса държави ако не се ваксинираш за някои ваксини. Не виждам никакъв проблем да уволняват хора, които отказват да се ваксинират. Аз ако съм ще дам възможност на всеки работодател да прецени дали иска служителите си ваксинирани и ако ги иска, който не иска, да ходи в бюрото по труда. Министерството на образованието определя правилата за учителите използва това и който учител не иска, хайде чао. Ако някой толкова иска да е неваксиниран, или да си направи фирма и да разреши неваксинирани да работят или да си намери някой на неговия акъл да му даде работаLast edited by X_Y; 06.09.2021, 20:59.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеТо работодателите без изисквания относно сертификати и ваксини трудно на ират качествени служители, а какво остава, ако имат изисквания за ваксини
Коментар
-
А ти академик ли си, че даваш мнение ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аз не искам да убеждавам никой за нищо. Просто това е един спроведлив начин работодатели, които не искат неваксинирани служители да се отърват от тях свободно. Личното ми мнение е че до няколко месеца всеки неваксиниран или неизкарал вируса ще се зарази.
Коментар
-
За доста неща има задължителни ваксини. Не можеш да отидеш в дотса държави ако не се ваксинираш за някои ваксини. Не виждам никакъв проблем да уволняват хора, които отказват да се ваксинират. Аз ако съм ще дам възможност на всеки работодател да прецени дали иска служителите си ваксинирани и ако ги иска, който не иска, да ходи в бюрото по труда. Министерството на образованието определя правилата за учителите използва това и който учител не иска, хайде чао. Ако някой толкова иска да е неваксиниран, или да си направи фирма и да разреши неваксинирани да работят или да си намери някой на неговия акъл да му даде работа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от perin Разгледай мнениеСпоред мен /освен ако случайно не си някакъв адакемик в тези области/ ти нямаш качества да даваш мнение по въпроса кой може и не може да бъде учител, както и медицински съвети за вземане/невземане на определен продукт, затова колкото по-малко говориш по тези два въпроса, толкова по-добре ще е за целия форум и - де да знам - може би е редно да те баннат профила, ако го правиш.
Коментар
-
Редно е да ги уволнят. Не може да бъде учител някой, който вярва на конспиративни теории, не схваща как работи науката и как се правят научни проучвания за безопасност на ваксини. Тези учители просто нямат качества да бъдат учители и колкото по-рано напуснат системата толкова по-добре за бъдещето на България.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
А сега кажи или изкарай опровержение защо шефа на файзер не е ваксиниран и пропусна разходка до божи гроб и от 14.08.2021 на всичките им служители официално им е казано - може и да не се ваксате.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
Ела да те черпя в кварталната кръчма АЗ плащам. Ще имаш възможност да убеждаваш на място.Last edited by X_Y; 06.09.2021, 20:43.
- 1 like
Коментар
Коментар