Първоначално изпратено от KMETA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Не, към момента има доста данни че преболедувалите имат доста по-добър имунитет от този придобит чрез ваксина.Жалко, че няколкото фанатично-агресивни ника тук не вземат пример от теб за това как може хем да си за ваксинацията(но не при всички обстоятелства-премерно преболедувал) и хем да защитаваш смислени тези аргументирано с проява на разбиране към мнението на опонента, когато е обосновано
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеТи за Барбароните не се тревожи
https://www.bitfufu.com/accounts/sign_up/phone?inviteCode=RSFHHN
Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Да попитам, защото тези дни не съм следил темата: Матеев и неговият приятел проф. Витанов за утре поне десетина хиляди заболели ли очакват да има ? Просто се чудя дали да отида за хляб до магазина или не, да не би да попадна без да искам в статистиката им, защото така и не разбрах според техният математическият модел за експоненциален растеж в продължение на месеци на новите случаи какво броят и как. Т.е. къде "аджиба" се намираме според долните официални данни за заболеваемостта при само 15% ваксинирани - май за вчера трябваше да са рапортувани поне едни 5,000 човека някъде за да могат да се похвалят с "научният" си подход за сплашване на хората:
Last edited by vgc; 07.09.2021, 13:44.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеЦелта са ваксинационните паспорти, които с времето ще се надграждат, докато станат буквално всичко, а с въвеждането на криптовалутите на централните банки ще станат и наш портфейл.. естествено другите криптощуротии ще ги забранят, а Барбито и Матейко ще копат после камъни
https://www.bitfufu.com/accounts/sign_up/phone?inviteCode=RSFHHN
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Целта са ваксинационните паспорти, които с времето ще се надграждат, докато станат буквално всичко, а с въвеждането на криптовалутите на централните банки ще станат и наш портфейл.. естествено другите криптощуротии ще ги забранят, а Барбито и Матейко ще копат после камъни
Тя се смята псевдоанонимизирана, но в нея се съдържат всички твои данни от обществената ти история, така че е просто много лесно да те идентифицират веднага кой си точно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хараламп Разгледай мнениеВчера бил подписан някакъв Римски пакт наречен Единно здраве, то ест здравето на хората, здравето на животните и здравето на планетата.
Тея продължават да развиват нещата към световен фашизъм под формата на грижа.
Което ми направи впечатление, е че се набляга да не били оставили нито една страна без ваксини и всички да имали еднакво право на ваксини.
Чини ми се обаче, че под тази шапка ще вкарат драстичен натиск над тези страни, които не искат много много да се ваксинират.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Крайно време беше проф Чорбанов да се появи във Форума.....
Харалампи...., всичко което пишеш от 1-2 дни е абсолютно вярно, точно и логично.
Успех !
пп Ваксините действат и активират В имунната система...Има статии, че при част от ваксинираните се изтрива паметта към други вируси в Т клетките...Което е гадно...Дано да не е масово..Last edited by 4i40; 07.09.2021, 12:35.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Преди да се набода си направих тест за антитела и очаквано нямах.
Но това не отхвърля на 100% че не съм се срещал с вируса. Но да кажем има висока вероятност че не съм.
Колкото по-малко усилия са били вложени в мача (добра имунна система, 10:0 за половин минута и прекъсване на срещата с технически нокаут), толкова по-малко са произведените антигени и толкова по-бързо престават да се произвеждат. И тъй като след това ги нямаш, за тях е изгодно да те пишат съмнителен елемент, за да те заставят да се ваксинираш без никаква нужда, а и с вреда.Last edited by Хараламп; 07.09.2021, 12:29.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Вчера бил подписан някакъв Римски пакт наречен Единно здраве, то ест здравето на хората, здравето на животните и здравето на планетата.
Тея продължават да развиват нещата към световен фашизъм под формата на грижа.
Което ми направи впечатление, е че се набляга да не били оставили нито една страна без ваксини и всички да имали еднакво право на ваксини.
Чини ми се обаче, че под тази шапка ще вкарат драстичен натиск над тези страни, които не искат много много да се ваксинират.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хараламп Разгледай мнениеГлей са кво прават РНК ваксините.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
При естественият имунитет е така. При ваксините не знам как е - не съм срещал изследване за клетъчният имунитет при тях, а само за антителата.
Те заставят клетките на тялото да произвеждат един белтък, специфичен само за така наречения спайк, или рог, с който вируса излъгва здравата клетка да влезе в нея и да я накара да произвежда същия този вирус. Имунната система реагира на този специфичен белтък, защото е чужд, учи се да го открива, а той е на рога на вируса, и така да убива вируса.
Този спайк има много други белтъци. Този вирус има много други елементи, освен спайковете, и други тем подобни характеристики. А ваксините учат имунната система само на белтъка от спайка. А в естествена среща с вируса имунната система се запознава много по-широко с батко ти вирус и може да го открива след първата среща по много други начини и да се бори с него по много други начини.
Информацията и плановете за бой, произлезли и от двете срещи, естествената и ваксиналната, се пази в Т-клетките. Само че първата пред втората е като тир Скания пред трабантче.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
При естественият имунитет е така. При ваксините не знам как е - не съм срещал изследване за клетъчният имунитет при тях, а само за антителата.
Но това е по медицинската част, а тук става въпрос за административна. Например като преболедувал имам добър имунитет и антитела, но не ми го признават. административно...В Израел Грийн Пас важи само 6 месеца, според Матеев и приложението у нас сертификатите щели да важат 1 година, но това по-скоро ще бъде Европейско решение, а не наше. Сигурно е само, че няма да е повече от година и всеки ваксиниран попада в групата на неваксинираните със съответните рестрикции / кода ти като се сканира ще изписва примерно че е изтекъл/ докато не си сложи трета, четвърта / в Израел е вече планирана за края на годината/ и н-та доза....
Да напомня, че ваксините за следващите 3 години са вече договорени и осигурени.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хараламп Разгледай мнение
Не знам защо изпускате най-вероятната възможност?
Като казваш Не съм го карал, имаш предвид че не си забелязал симптоми у себе си.
За човек, който не е имал грипободобни симптоми от обявяването на пандемията до сега има само две възможности.
1. Не се е срещал въобще с вируса.
2. Срещал го е веднъж или повече пъти, но имунната система е достатъчно добра, за да не може той да се развие и предизвика симптоми то ест болест. Е може някоя хрема, някое леко грипно неразположение прекарано на крак. Аз имах два пъти силна хрема за ден два през миналия студен сезон, и нищо друго.
Други възможности няма.
Вероятността на първата възможност е изчезващо малка, освен ако живееш вдън гори тилилейски.
Вероятността на втората съответно е 100 - (изчезващо малка) = 99,...%. Това са съобщените още в началото 90% от двукраките, който процент после намалиха на 80%. Сега сме далеч от началото, мина повече от година и половина. Сметай...
Но това не отхвърля на 100% че не съм се срещал с вируса. Но да кажем има висока вероятност че не съм.
Коментар
Коментар