If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А преди ваксините как предотвратяваха "крашването" на системата ?? при 20% неваксинирани не би могла да "крашне" Имаме пример с нашата, която не "крашва" при 80% неваксинирани
Напротив ! Доколкото чувам плановите операции в България, в този момент са преустановени. Това е показател за проблем в здравната система в страната. Днес, се лекуват главно болни от корона вирус и да не дава Бог, човек да получи инфаркт, инсулт или да се разболее от нещо друго.
Абе на никой ли не му прави впечатление че в Албиона от 1,562,039 болни има само 57 умрЯли,
Е ми те ако са здрави като канари ще са повече. Или са сменили пак методиката без да кажат на Барби, Само той може да обясни този парадокс иначе всичкото таблици отиват на кино.
В УК юни имаха около 6 000 умрели от грип и подобните му. Общо взето тогава казаха, че са се наболи доволно и ковида изчезна, но пък дошъл грипа. За следващите месеци - инфо няма. https://www.ons.gov.uk/aboutus/trans...athsinjune2021
И защо да сме се преборили ? Ние сме лидер в тази класация от много години. Още преди да има ковид.
все се надявах да има разни папуаси по-конспиратори от нас но уви няма.
едно леко четиво, което поне за мен дава добра клинична картина на българското суеверие или по-скоро недоверие.
в тази криза влязохме като пълни идиоти (визирам здравни органи, власт и въобще всички като общество)
то не бяха противоречиви мнения от титуловани специалисти.. пълна боза.
еми резултатът е ясен и видм.
когато идеш при специалист на преглед да речем професор и той ти каже ' брат прави това и това , пий тези силни лекарства, че си еб..ло майката и риск има' - го правиш. Обаче ако идеш при втори професор за контролно мнение и той ти каже : " абе не ги слушай, живей си живота и не се трови. ще минеш без грижи през това" = хората така сме устроени, че вярваме на втория
тук малоумника Борисов остави от една страна генерал Годжи (излезе прав човекът че ще се мре яко) , но от друга даде пълна свобода на Чорбанов и Мангъров, които овършаха медиите... еми всичко е закономерно
не оправадвам и служебното - сакън да не развалят хатъра на бизнеса се мотаха докато болниците се препълниха. зеления сертификат колкото и непопулярен да е трябваше да е от 01.09 и да се предупредили на 01.08, но пуста политика и ходене на пръсти около недоверчивото стадо избиратели.
Основната ваксинация от две дози ,но ако е необходимо ще си сложа и трета без проблем Не виждам нищо страшно от ваксинацията, аз съм се ваксинирала срещу много болести за да изпитвам някакъв фанатичен ужас от тази ваксинация
А, кой изпитва "фанатичен ужас" - мъжът ти ли?
(другото са твои фантазии..., но не, че съм против фантазиите от всяко естество ..)
Така, синът ми е четвърти клас в най-обикновено квартално училище. Нито в Лозенец, нито в Обеля. Баш среден квартал. Целият випуск няма да учат присъствено, защото няма нито един клас с >50% съгласни да им тестват децата. Майка ми е учителка в друго училище и там е почти същата картинка. Отварям интернет сайта segabg.com и чета В София повечето родители избраха тестовете за COVID-19
Само въпрос на време е да излезнат със заглави от типа: 80% от българите ваксинирани. Или направо - Неваксинирани бебета умират в страшни мъки
Донякъде бих разбрал форумците, ако правят разни мизерии за пари. Обаче за всичко си има граница, предел, лимит, червена линия и т.н. Обаче това, че вече се посяга на деца, прави нещата критични и премахва абсолютно всякаквиизвинения и оправдания. Това не са ви някакви пергиши на по 16 години, за които ме напушва смях, когато някой рече "децата". Става въпрос наистина за ДЕЦА.
Ние минахме онлайн, но в класа 14 от 19 деца са съгласни за тестовете..... Причината е че на родителите не им пука и няма кой да гледа децата иначе. Трябват отпуски.... Така ще се случи и когато направят задължителна ваксинацията за децата догодина....Моите деца тогава ще станат частни ученици вероятно. Макар и в момента плюещият тест да не е драма освен че е неточен, а ваксината мътна догодина 90% от хората ще си набодат децата след като те самите са били принудени.
Интересно е как покрай шума за децата ПРИНУДИХА учителите да се ваксинират / искат им сертификат вече/. Никой в медиите не коментира темата :-). Нашата учителка е твърд ''антиваксър'' и мина вируса миналата година. Предполагам/надявам се да си е извадила фалшив сертификат. Трябва да научи децата ми на истински важните неща в живота с правилен пример !
За да не се разболеят всички и да крашне здравната система защото там хората, мислят ,че тя е създадена за много болести ,а не само да лекува корона вирус.
А преди ваксините как предотвратяваха "крашването" на системата ?? при 20% неваксинирани не би могла да "крашне" Имаме пример с нашата, която не "крашва" при 80% неваксинирани
Ми те и тука ходят на училище...Знам че щом по западния телевизор са те убедили в това което пишеш няма бронебойни патрони открити срещу тая вяра....Ти колко дози сложи две или три?И кога следващата?
Основната ваксинация от две дози ,но ако е необходимо ще си сложа и трета без проблем Не виждам нищо страшно от ваксинацията, аз съм се ваксинирала срещу много болести за да изпитвам някакъв фанатичен ужас от тази ваксинация
Това не е вярно ! На запад смъртността се намали драстично, здравната система е в добра кондиция, децата ходят на училище и бизнесите работят. Хората, се ваксинираха в голям процент което помогна това да се случи. Днес, се забранява само на неваксинирани да ползват някой неща. Никой не се хвали, а това с говното и целофана ми напомня на един виц от преди 10.11.1989 г
Вица : Отива един партиен секретар на Запад и когато се върнал го питат : – Е, как е там ? Отговора му за да е политически коректен бил :
– Пахнет, пахнет ,ах как пахнет
Ми те и тука ходят на училище...Знам че щом по западния телевизор са те убедили в това което пишеш няма бронебойни патрони открити срещу тая вяра....Ти колко дози сложи две или три?И кога следващата?
Що сега има по МАЛКО общо починали при 330 от ковид а миналата година 220.
Дали не пишат всичко из болниците починало от ковид.
Щото просто не е вярно. През този ноември има ПОВЕЧЕ умрели спрямо ноември миналата година. През октомври пак беше така, през септември пак, през август също. Истинската смъртност от КОВИД е по-голяма от обявената, льотчика се опитва да скрие истинската трагедия.
Защо се забраняват само на неваксинирани някои неща !?!? Как мислиш ти
За да не се разболеят всички и да крашне здравната система защото там хората, мислят ,че тя е създадена за много болести ,а не само да лекува корона вирус.
Това не е вярно ! На запад смъртността се намали драстично, здравната система е в добра кондиция, децата ходят на училище и бизнесите работят. Хората, се ваксинираха в голям процент което помогна това да се случи. Днес, се забранява само на неваксинирани да ползват някой неща. Никой не се хвали, а това с говното и целофана ми напомня на един виц от преди 10.11.1989 г
Вица : Отива един партиен секретар на Запад и когато се върнал го питат : – Е, как е там ? Отговора му за да е политически коректен бил :
– Пахнет, пахнет ,ах как пахнет
Защо се забраняват само на неваксинирани някои неща !?!? Как мислиш ти
Всичко хубаво, ама що се мъчиш, щом толкова не харесваш нищо българско. Хващаш куфарчето и при западната хултура и няма гайди да ти свирят на главата.
Аз и колегите сме изключително поласкани, че продължаваш да пишеш на български, че даже използваш кирилица, но недей се мъчи заради нас. Не си струва за едни Ганьовци, дето дори в един гей парад не искат да се включат. Бе направо си мъченик.
Тъй, де ..., ама ако стигне до Шотландия пак гайди. Маниии!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар