IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ‘We would be in lockdown without vaccination’, Taoiseach says as new Covid restrictions announced

Taoiseach addresses the nation after sombre Cabinet meeting amid rising Covid-19 cases

The vaccination and booster programme “remain at the core” of the Government’s Covid response, Mr Martin said.

https://www.irishtimes.com/news/irel...nced-1.4730503

Ето каква била причината за истерията из Европа ПРИ 90+ % "ваксинирани" да призоваваш за още ! Много "положителни случаи", които да всяват страх и да се налагат бустер след, бустер...Израелски сценарий на ЕУ терен . Толкова е оскотяло населението ,че чак не е за вярване !

Коментар

• Тези надминаха и Хитлер !
      Austrian police hunt for The Unvaccinated, who have been confined to their homes and face fines of $1660 for being in public (except when working). And the human rights industry, the EU, US and much of the int’l left are silent, if not quietly approving.
      https://twitter.com/MaxBlumenthal/st...s-pfizermectin

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Цивилизацията и достиженията не следва да очакват аплодисменти. След като прогресът, общо казано, ни е довел до задънена улица, то той остава доста спорен. Вероятно съществува някаква друга версия на прогреса, която би била по-толерантна към човека, но тя не се е осъществила по ред причини. Не припознавам религии, култове и езотерични движения, просто чета и осмислям света в по-широки хоризонти. Имам си свои версии за нещата дотолко, доколкото ми позволява собственият ми разум. Не ги натрапвам и не съм адепт на никакви култове, религии и учения, освен че съм православен и го намирам за най-близо до светогледа ми. Колкото до закачката ти за храната, изглежда си гол и бос по темата. Дори не знаеш от коя част на спектъра на слънчевата светлина е светлината, която достига до нас и е основна за развитието на целия жив свят - което е в много пряка връзка с храната. Сега ще поровиш и сигурно ще доложиш по някое време - ето ти една задачка, която ако решиш, ще те озари просветление, от което ще издишаш прана през ноздрите като самосвал по прашен коларски път.
        Не виждам проблем хората да се занимават с техника и да са духовно извисени. Всъщност хората занимаващи се с наука, летящи до Луната и Марс, разработващи лекарства и ваксини и т.н, са обикновено наистина възвисени, мечтатели и не обръщат внимание на другите. Но какво им остава на тъпите или на тези които най-много могат да изиграят едно патриотично хоро или да влязат в някой форум на интернет, като покажат глупостта си, освен да покажат и невероятната си злоба и завист? Онези учени не могли да бъдат духовно извисени, не могли да се радват на живота и постиженията си, всичко правели за пари и то мижави пари - за хиляда лева убивали ежедневно и млади хора, деца дори, продавали душите си на дявола .... Да се чудиш как някой портиер у нас разбира толкова добре душевността на някой учен в Пфайзер.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

С интересните си възгледи интелигентните хора ще ме принудят май да напусна отбора на антиваксърите. Не че ще се ваксинирам ама и в тоя отбор не ме свърта вече. Баси интелигентната среда.
          То ест твоето мислене зависи от това, какво мислят другите и от това, в кой отбор си?

Коментар

• Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение

но се радвам, че има достатъчно интелигентни хора тук, които споделят своите интересни възгледи.
            С интересните си възгледи интелигентните хора ще ме принудят май да напусна отбора на антиваксърите. Не че ще се ваксинирам ама и в тоя отбор не ме свърта вече. Баси интелигентната среда.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
              Малко забавление за анти-ваксърите

https://coronavirus.bg/bg/statistika/positive-dead
              Това съвсем не е всичко. Трябва да отчетем, както масовите фалшиви сертификати с които станахме известни и зад граница, така и скритата ни смъртност - най-висока в ЕС. А тя освен на Ковид няма на какво да се дължи.
              https://www.monitor.bg/bg/a/view/mra...st-v-es-290182
              https://www.24chasa.bg/novini/article/10376791

А това си е по още 100 умрели от Ковид на ден. Просто никой не им е направил тест преди да се гътнат.

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                Като споменахте за съвпадения... Помните ли, преди няколко години какъв пост пусна Тръмпа. Беше президент и беше доста преди короната(30 май 2017) и написа едно съобщение със странната дума
                "c o v f e f e".

https://en.wikipedia.org/wiki/Covfefe
                Тръмпеца се е надрусал и си е помислил, че е господар на всичко. Илюминатски негови мечти.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Кажи, че ми стана интересно. Коя част на спектъра на светлината. Сериозно.
                  От видимата част на спектъра на Слънцето

Другите части са невидими за окото, не ги чувства.

Изглежда така са се настроили зрителните органи на земните същества, защото тази част на спектъра на слънчевата светлина, достигаща повърхността на Земята, е най-енергетична. Проста логика

Започнало се е, казват, от елементарни светочувствителни петна на мембраната на едноклетъчните, даващи само сигнал "има/няма", за да може чехълчето, например, да се придвижи към или извън осветена област.

Но преди зрението е обонянието, то е по-старо.
                  Last edited by Хараламп; 17.11.2021, 00:54.

Коментар

• Пинокио, нормално е техниката да провокира отчуждение сред болшинството хора, които не я разбират, но са пряко зависими от нея и в един момент от нейни господари започват да се чувстват като роби на техническата въртележка. За да избягат от усещането за робство някои залитат по крайности - вегетарианство, суровоядство, сънгейзинг и много други. Спирам до тук, макар че мога да изброявам до безкрайност - спомена храненето и затова се ограничавам само с част от отклоненията в тази насока. Имаше една книжка, която по доста интересен начин обясняваше и дори намираше брод, който да преодолее разлома между класическия и романтичния разум, но не бих си позволил да ти препоръчам четиво или пък да ти поставям задачки за домашно.

Нептун, добро мнение, повдигаш интересни въпроси, но ще стане доста дълго, а не ми се занимава. По- полезно за мен е да ви чета, отколкото да “дам своя принос”. И все пак явно отношението към техниката има пряка връзка с темата и дава някои насоки за размисъл.

Коментар

• ... когато се дава списък от висши американски чиновници отговарящи за здравеопазването в САЩ и директори на корпорации от сорта на Пфайзер, то това е изцяло по темата за Ковид и насилствената ваксинация.

И така кой стои зад, пред, под и над Ковид пандемията:
                      Last edited by RUBLA; 17.11.2021, 09:44. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Мюнхен отмени провеждането на коледния си базар, който привлича над 2 милиона посетители, заради "изключителното нарастване" на броя на заразените с коронавирус, съобщи днес кметът Дитер Райтер, предаде Франс пес, предаде БТА.
                        Опа... кво стана, та не ваксирахме.

Коментар

Цивилизацията и достиженията не следва да очакват аплодисменти. След като прогресът, общо казано, ни е довел до задънена улица, то той остава доста спорен. Вероятно съществува някаква друга версия на прогреса, която би била по-толерантна към човека, но тя не се е осъществила по ред причини. Не припознавам религии, култове и езотерични движения, просто чета и осмислям света в по-широки хоризонти. Имам си свои версии за нещата дотолко, доколкото ми позволява собственият ми разум. Не ги натрапвам и не съм адепт на никакви култове, религии и учения, освен че съм православен и го намирам за най-близо до светогледа ми. Колкото до закачката ти за храната, изглежда си гол и бос по темата. Дори не знаеш от коя част на спектъра на слънчевата светлина е светлината, която достига до нас и е основна за развитието на целия жив свят - което е в много пряка връзка с храната. Сега ще поровиш и сигурно ще доложиш по някое време - ето ти една задачка, която ако решиш, ще те озари просветление, от което ще издишаш прана през ноздрите като самосвал по прашен коларски път.
                          Qualis vir, talis et oratio.
                          И това да се тълкува със заряда на положителна конотация.
                          Един въпрос ме мъчи - следва ли достиженията на науката и прогреса да се тълкуват като еквивалент на цивилизационно развитие. Дали вече не сме подминали апогея в този аспект и да сме се запътили към тотален морален упадък и ценностен регрес. Независимо от всичкото познание с което разполагаме. Какъв би бил критерия за това? Как да го измерим? Чрез емпатия, съпричастност, смиреност? Чрез желание да правиш добрини вместо злини??? На какъв етап сме в момента и какво следва оттук насетне??? Като младеж бях достатъчно наивен да вярвам, че технологиите са причината освен материално благоденствие, да водят и до личностно духовно извисяване проектиращо се в това да бъдем по-добри като човеци и съответно - общество. През призмата на времето виждам каква заблуда е това. Отклоних се от темата(не че участвам активно в нея), но се радвам, че има достатъчно интелигентни хора тук, които споделят своите интересни възгледи.

Коментар

• Като споменахте за съвпадения... Помните ли, преди няколко години какъв пост пусна Тръмпа. Беше президент и беше доста преди короната(30 май 2017) и написа едно съобщение със странната дума
                            "c o v f e f e".

https://en.wikipedia.org/wiki/Covfefe

Коментар

Кажи, че ми стана интересно. Коя част на спектъра на светлината. Сериозно.

Коментар

• Първоначално изпратено от start Разгледай мнение
                                Пинокио, чак сега те разбрах! Не си глупав човек, не си и фен на неандерталците или формалната логика, а чисто и просто отричаш цивилизацията и достиженията и. В тази връзка - припознаваш ли за своя някоя религия, култ или езотерично учение?

За да осмислиш думите си на практика, препоръчвам да изкараш зимата гол в гората, ядейки сурова храна. Чиста работа и само за пуристи.

Коментар

Working...
                                X