IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Всеки път пропускаш да сложиш същата графика за починалите на милион. За разнообразие можеш да добавиш и тази на българите, борци за "естествен имунитет".
    Няма нужда.
    Когато намалеят заразените, смъртността неизбежно ще си отиде на мястото.
    Просто като фасул.
    Ти кажи кво ше правят западняците с тоя милион и нещо нови заразени всяка седмица? Дали няма да се увеличи смъртността там, а?
    Пак проста логика прилагам, съжалявам за изводите, но те се налагат.
    Last edited by Kildirim_Bei; 17.11.2021, 11:05.
    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

То преди него май ще излезе това на Мерк, което разбърниква генетиката на вируса и го унищожава. Твърди се че не влияе на ДНК, ама де да знае човек, нали антиваксърчета?
      Абе варени картофи, гореща вода и молитви му е майката.
      Хората, които наричаш така са 80% от населението на страната, напълно ваксинирани със ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ВАКСИНИ.
      зА КАРТОФИ И ВОДА тук ли му е мястото?
      М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
        Една графика на френски, специално за Барбарона [ATTACH=CONFIG]n3830182[/ATTACH]

На графиката се вижда ДНЕВНОТО нарастване на новозаразените в Австрия, Холандия, Германия, Европа (средно), Франция и Канада (пълзящо средно [moving average] за брой заразени на милион на 7-дневна база).
        Вижда се, че ние сме близо до средното за Европа - 430 среднодневно нарастване и намалява през последните 2 седмици. Но средното за Европа е около 400, защото в Източна Европа има намаляване на случаите, докато на запад, при 70-80% ваксинирани, си е жива касапница.

От космоса се вижда, че ваксината, дето й ставаш абонат доживот, върши същата работа колкото редовното ядене на кромид-лук, чесън и люти чушки + употреба в умерени количества на качествени алкохолни напитки (навици, присъщи на българина)

Ако имаме ново редовно правителство до 2 седмици, препоръчително е да се наложи забрана за влизане в страната на граждани от страни с нарастване на случаите над средното за Европа за целия месец декември, независимо от зелени, оранжеви и други сертификати. На транзитнопреминаващите през страната да се осигури коридор САМО по магистралите, без никакво спиране, освен по бензиностанциите (за нарушения да има яки глоби+конфискация на превозното средство и товара в него). На летищата да има осигурени транзитни коридори, никакво дюти-фри + строги мерки - температура и квото там трябва.
        Съжалявам, че някои сънародници няма да могат да се върнат за Коледа, но те са си там на по-хубаво - ще пропуснат една Коледа тук, подаръците да изпратят по куриер, а ако искат да пратят пари на родата, има стотина начина да го направят.
        Всеки път пропускаш да сложиш същата графика за починалите на милион. За разнообразие можеш да добавиш и тази на българите, борци за "естествен имунитет".

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          Към хората с притеснения от игли : бихте ли пили от новото вълшебно хапче на Пфайзер?
          То преди него май ще излезе това на Мерк, което разбърниква генетиката на вируса и го унищожава. Твърди се че не влияе на ДНК, ама де да знае човек, нали антиваксърчета?
          Абе варени картофи, гореща вода и молитви му е майката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
            То не е длъжно да спазваш всичко, което ти кажат.
            Все пак и сам можеш да прецениш кога да спреш цикъла, особено ако го преболедуваш веднъж.
            Отделно никога не се е твърдяло, че предпазва от заболяване, а че го кара по-леко!
            Ама вие си циклите като развалени грамофонни плочи.
            Вие правите същото, но пред фактите опорките ви се сгромолясват като къщичка от карти.
            Last edited by Kildirim_Bei; 17.11.2021, 10:36.

Коментар

Втората игла не помогна, третата става ЗАДЪЛЖИТЕЛНА, правят четвърта.... и така до безкрай се очертава.... за съжаление на ваксинираните.
              Когато вече ясно се вижда, че ваксината не предпазва от повторно заразяване, излезе на мода мантрата, че по-леко се карало....
              То не е длъжно да спазваш всичко, което ти кажат.
              Все пак и сам можеш да прецениш кога да спреш цикъла, особено ако го преболедуваш веднъж.
              Отделно никога не се е твърдяло, че предпазва от заболяване, а че го кара по-леко!
              Ама вие си циклите като развалени грамофонни плочи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                А защо мислиш, че ѝ ставаш абонат до живот, Асфалт Падишахче?!
                Втората игла не помогна, третата става ЗАДЪЛЖИТЕЛНА, правят четвърта.... и така до безкрай се очертава.... за съжаление на ваксинираните.
                Когато вече ясно се вижда, че ваксината не предпазва от повторно заразяване, излезе на мода мантрата, че по-леко се карало, нови щамове и не знам кво си. Мутациите на вируса се развиват със скоростта на светлината, което е нелогично, или единствено ваксините или лечението на вируса го ускоряват.

В училище са ме учили на критично мислене, не да повтарям като папагал прочетеното, а аз доста чета (на няколко езика).
                От повече от 30 години училищата произвеждат масово папагалчета и резултата е видим с просто око.
                Вече писах, че съм ваксиниран с всичко по календара, както и детето ми, и всичките ми по-близки познати. Ми как един не чух да се е заразил с тетанус, коклюш, дребна и едра шарка, холера, и квото там още има... 0, зеро, ниенте.

Е, какво да мисля за тая ваксина?
                Мисля, което пиша.

Единствената надежда на ваксинираните е да са ги боцнали с някое плацебо, а не с РНК-модифициращи агенти и кво ли още не, което ще видим кво прави след 5-10 години. И да не забравят за редовния календар с ваксинации против ковида.
                Last edited by Kildirim_Bei; 17.11.2021, 10:42.

Коментар

• Към хората с притеснения от игли : бихте ли пили от новото вълшебно хапче на Пфайзер?
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

...ваксината, дето й ставаш абонат доживот...
                    А защо мислиш, че ѝ ставаш абонат до живот...
                    Last edited by RUBLA; 17.11.2021, 10:39. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Една графика на френски, специално за Барбарона
                      Click image for larger version

Name:	new-covid-cases.jpg
Views:	1
Size:	48.1 КБ
ID:	3830182

На графиката се вижда ДНЕВНОТО нарастване на новозаразените в Австрия, Холандия, Германия, Европа (средно), Франция и Канада (пълзящо средно [moving average] за брой заразени на милион на 7-дневна база).
                      Вижда се, че ние сме близо до средното за Европа - 430 среднодневно нарастване и намалява през последните 2 седмици. Но средното за Европа е около 400, защото в Източна Европа има намаляване на случаите, докато на запад, при 70-80% ваксинирани, си е жива касапница.

От космоса се вижда, че ваксината, дето й ставаш абонат доживот, върши същата работа колкото редовното ядене на кромид-лук, чесън и люти чушки + употреба в умерени количества на качествени алкохолни напитки (навици, присъщи на българина)

Ако имаме ново редовно правителство до 2 седмици, препоръчително е да се наложи забрана за влизане в страната на граждани от страни с нарастване на случаите над средното за Европа за целия месец декември, независимо от зелени, оранжеви и други сертификати. На транзитнопреминаващите през страната да се осигури коридор САМО по магистралите, без никакво спиране, освен по бензиностанциите (за нарушения да има яки глоби+конфискация на превозното средство и товара в него). На летищата да има осигурени транзитни коридори, никакво дюти-фри + строги мерки - температура и квото там трябва.
                      Съжалявам, че някои сънародници няма да могат да се върнат за Коледа, но те са си там на по-хубаво - ще пропуснат една Коледа тук, подаръците да изпратят по куриер, а ако искат да пратят пари на родата, има стотина начина да го направят.
                      Last edited by Kildirim_Bei; 17.11.2021, 09:56.

Коментар

• ‘We would be in lockdown without vaccination’, Taoiseach says as new Covid restrictions announced

Taoiseach addresses the nation after sombre Cabinet meeting amid rising Covid-19 cases

The vaccination and booster programme “remain at the core” of the Government’s Covid response, Mr Martin said.

https://www.irishtimes.com/news/irel...nced-1.4730503

Ето каква била причината за истерията из Европа ПРИ 90+ % "ваксинирани" да призоваваш за още ! Много "положителни случаи", които да всяват страх и да се налагат бустер след, бустер...Израелски сценарий на ЕУ терен . Толкова е оскотяло населението ,че чак не е за вярване !

Коментар

• Тези надминаха и Хитлер !
                          Austrian police hunt for The Unvaccinated, who have been confined to their homes and face fines of $1660 for being in public (except when working). And the human rights industry, the EU, US and much of the int’l left are silent, if not quietly approving.
                          https://twitter.com/MaxBlumenthal/st...s-pfizermectin

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Цивилизацията и достиженията не следва да очакват аплодисменти. След като прогресът, общо казано, ни е довел до задънена улица, то той остава доста спорен. Вероятно съществува някаква друга версия на прогреса, която би била по-толерантна към човека, но тя не се е осъществила по ред причини. Не припознавам религии, култове и езотерични движения, просто чета и осмислям света в по-широки хоризонти. Имам си свои версии за нещата дотолко, доколкото ми позволява собственият ми разум. Не ги натрапвам и не съм адепт на никакви култове, религии и учения, освен че съм православен и го намирам за най-близо до светогледа ми. Колкото до закачката ти за храната, изглежда си гол и бос по темата. Дори не знаеш от коя част на спектъра на слънчевата светлина е светлината, която достига до нас и е основна за развитието на целия жив свят - което е в много пряка връзка с храната. Сега ще поровиш и сигурно ще доложиш по някое време - ето ти една задачка, която ако решиш, ще те озари просветление, от което ще издишаш прана през ноздрите като самосвал по прашен коларски път.
                            Не виждам проблем хората да се занимават с техника и да са духовно извисени. Всъщност хората занимаващи се с наука, летящи до Луната и Марс, разработващи лекарства и ваксини и т.н, са обикновено наистина възвисени, мечтатели и не обръщат внимание на другите. Но какво им остава на тъпите или на тези които най-много могат да изиграят едно патриотично хоро или да влязат в някой форум на интернет, като покажат глупостта си, освен да покажат и невероятната си злоба и завист? Онези учени не могли да бъдат духовно извисени, не могли да се радват на живота и постиженията си, всичко правели за пари и то мижави пари - за хиляда лева убивали ежедневно и млади хора, деца дори, продавали душите си на дявола .... Да се чудиш как някой портиер у нас разбира толкова добре душевността на някой учен в Пфайзер.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

С интересните си възгледи интелигентните хора ще ме принудят май да напусна отбора на антиваксърите. Не че ще се ваксинирам ама и в тоя отбор не ме свърта вече. Баси интелигентната среда.
                              То ест твоето мислене зависи от това, какво мислят другите и от това, в кой отбор си?

Коментар

• Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение

но се радвам, че има достатъчно интелигентни хора тук, които споделят своите интересни възгледи.
                                С интересните си възгледи интелигентните хора ще ме принудят май да напусна отбора на антиваксърите. Не че ще се ваксинирам ама и в тоя отбор не ме свърта вече. Баси интелигентната среда.

Коментар

Working...
                                X