IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Много стимулиращо би било, ако връзката е Никол Кидман, мисля.
    Да, да я набоцка човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
      Търся някого да намери връзката между Графена, 5G-то и "Степфордските съпруги".

Много стимулиращо би било, ако връзката е Никол Кидман, мисля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение

Но как само вие сте чувствителни, Другите са дебили варвари простаци, убитаци.
        Патреотарска демокрация за кълбо натрошено сирене...
        И ти ли си набоцкан?

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Не е доловил и добрината в приказките...Сякаш с ваксината върви и имунизация срещу човешката чувствителност
          Но как само вие сте чувствителни, Другите са дебили варвари простаци, убитаци.
          Патреотарска демокрация за кълбо натрошено сирене...

Коментар

Не е доловил и добрината в приказките...Сякаш с ваксината върви и имунизация срещу човешката чувствителност
            Не мога да разбера дали тази очевидна агресия у ваксинираните е плод на индоктринирането или е вследствие на някакви други практики.

Коментар

• Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение

Ще питам, ще пробвам.

Ще дам рапорт тук.

Събота-неделя требва да сме се видели с моя приятел и да съм го питал.
              Ехе!
              Току-що се видяхме на спирката с приятеля.

Аз:
              – Още ли си в ковид-отделението?
              Той:
              – Да.

– Още ли приемате доброволци?
              – Да.

– Може ли да питаш там дали биха ме взели доброволец за събота-неделя?
              – Ма те и пари им плащат.
              – Не искам парите им, правя си експеримент, че няма да се разболея.
              – А можеш ли да виждаш мъртви, да ги откарваш в моргата? Можеш ли да бършеш лайна?
              – Да. Но не съм ваксиниран и не планирам да.
              – Най-вероятно няма да те вземат – заради това.
              – Ти, все пак, попитай!
              – Добре!

Ще чакам отговора.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Не си разбрал за какво говори, нали?

Коментар

Днес, Урсула фон дер Лайен вече говори за налагане на задължителна ваксинация в страните от целия ЕС.

Толкова издържаха европейските ценности...няколко десетилетия...

А, свободата, Санчо?
                  Свободата е на върха, на 5G-клетката.

Нов вид наносензор обещава да превърне комуникацията със силата на ума в реалност. NeuroSWARM3 функционира чрез позлатени наносензори, които са с размерите на една вирусна частица и могат да пътуват през кръвния поток и да преминат кръвно-мозъчната бариера.

https://it.dir.bg/tehnologii/svetat-...tat-mislite-vi

Тези мили ботчета, дали ще могат да въздействат, и на вземането на решения, директно? Или само индиректно? Чрез подходящата реклама,в подходящото време, на подходящото място, например.
                  А дали, ще станат, и те задължителни? Като ваксините.

П.П. Заради нашето здраве и добруване, разбира се.
                  Last edited by SKP; 01.12.2021, 20:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Изглежда задължителната ваксинация за ЕС идва с по-бърза скорост от публикуваното ...
                    Тези освен медицината, преобърнаха и физиката.

Коментар

• Изглежда задължителната ваксинация за ЕС идва с по-бърза скорост от публикуваното ...

Коментар

• И паралелно върви по масовите медии в европейски страни трениране на слуха и привикване на съзнанието с мисълта за финансови глоби, последвани от затвор за неваксинирани. Засега не се коментира, а след затвора какво?

Явно, последните спокойни десетилетия в Европа много ни разглезиха и приехме, че Свободата е даденост. Забравихме да я пазим

Коментар

• Днес, Урсула фон дер Лайен вече говори за налагане на задължителна ваксинация в страните от целия ЕС.

Толкова издържаха европейските ценности...няколко десетилетия...

А, свободата, Санчо?

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение

Аз също смятам, че това което сме направили, а именно младите и здрави да се срещаме с вируса е доста по-разумният и научен подход от експеримента с генна терапия, който рекламираш.
                            Нищо не рекламирам. 10 пъти казах, който иска да не се ваксинира, но да направи така, че да не се влачим 2, 3 или 5 години като се крием по землянки и паланки. Да намери начин да се зарази и да се изследва за антитела редовно. Колко често, няма аз да определям. Само ако се объркаме кой е млад и здрав, да тежи на съвестта на неваксинираните.
                            Същото да важи с изследванията и контрола и на ваксинираните докато не се установи със сигурност дали те са по-сериозния разпространител на заразата. Не сега някой да се боцне и една година със серификат и после да се чудим що ваксиниран стига до болница. Както казах, аз в момента съм в подобна ситуация на неясна ваксинационна защита.

Коментар

• Търся някого да намери връзката между Графена, 5G-то и "Степфордските съпруги".

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                                Сбирка на анонимни, дружелюбни и любвеобвилни анти-ковид-ваксъри!

Пак е по-добра защита за здравето от вашите парцали на устите и хранителни добавки!

Коментар

Working...
                                X