Първоначално изпратено от mikomikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеТърся някого да намери връзката между Графена, 5G-то и "Степфордските съпруги".
Много стимулиращо би било, ако връзката е Никол Кидман, мисля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
Но как само вие сте чувствителни, Другите са дебили варвари простаци, убитаци.
Патреотарска демокрация за кълбо натрошено сирене...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Не е доловил и добрината в приказките...Сякаш с ваксината върви и имунизация срещу човешката чувствителност
Патреотарска демокрация за кълбо натрошено сирене...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Не е доловил и добрината в приказките...Сякаш с ваксината върви и имунизация срещу човешката чувствителност
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение
Ще питам, ще пробвам.
Ще дам рапорт тук.
Събота-неделя требва да сме се видели с моя приятел и да съм го питал.
Току-що се видяхме на спирката с приятеля.
Аз:
– Още ли си в ковид-отделението?
Той:
– Да.
– Още ли приемате доброволци?
– Да.
– Може ли да питаш там дали биха ме взели доброволец за събота-неделя?
– Ма те и пари им плащат.
– Не искам парите им, правя си експеримент, че няма да се разболея.
– А можеш ли да виждаш мъртви, да ги откарваш в моргата? Можеш ли да бършеш лайна?
– Да. Но не съм ваксиниран и не планирам да.
– Най-вероятно няма да те вземат – заради това.
– Ти, все пак, попитай!
– Добре!
Ще чакам отговора.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Не си разбрал за какво говори, нали?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеДнес, Урсула фон дер Лайен вече говори за налагане на задължителна ваксинация в страните от целия ЕС.
Толкова издържаха европейските ценности...няколко десетилетия...
А, свободата, Санчо?
Нов вид наносензор обещава да превърне комуникацията със силата на ума в реалност. NeuroSWARM3 функционира чрез позлатени наносензори, които са с размерите на една вирусна частица и могат да пътуват през кръвния поток и да преминат кръвно-мозъчната бариера.
https://it.dir.bg/tehnologii/svetat-...tat-mislite-vi
Тези мили ботчета, дали ще могат да въздействат, и на вземането на решения, директно? Или само индиректно? Чрез подходящата реклама,в подходящото време, на подходящото място, например.
А дали, ще станат, и те задължителни? Като ваксините.
П.П. Заради нашето здраве и добруване, разбира се.Last edited by SKP; 01.12.2021, 20:09.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Изглежда задължителната ваксинация за ЕС идва с по-бърза скорост от публикуваното ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
И паралелно върви по масовите медии в европейски страни трениране на слуха и привикване на съзнанието с мисълта за финансови глоби, последвани от затвор за неваксинирани. Засега не се коментира, а след затвора какво?
Явно, последните спокойни десетилетия в Европа много ни разглезиха и приехме, че Свободата е даденост. Забравихме да я пазим
- 13 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
Аз също смятам, че това което сме направили, а именно младите и здрави да се срещаме с вируса е доста по-разумният и научен подход от експеримента с генна терапия, който рекламираш.
Същото да важи с изследванията и контрола и на ваксинираните докато не се установи със сигурност дали те са по-сериозния разпространител на заразата. Не сега някой да се боцне и една година със серификат и после да се чудим що ваксиниран стига до болница. Както казах, аз в момента съм в подобна ситуация на неясна ваксинационна защита.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеСбирка на анонимни, дружелюбни и любвеобвилни анти-ковид-ваксъри!
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар