Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Въпросът е неправилен.
Имунизирана ли е Португалия. Пак смях в залата. "Ми не".
За имунизация и имунизирани никой не говори.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеПортугалия е най-масово "ваксинираната" страна в еврогейския съюз. Сега в Португалия има пик на случаи. След нова године в Португалия ще правят пълно затваряне.
Въпрос. Ваксинирана ли е Португалия.
Имунизирана ли е Португалия. Пак смях в залата. "Ми не".
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеПортугалия е най-масово "ваксинираната" страна в еврогейския съюз. Сега в Португалия има пик на случаи. След нова године в Португалия ще правят пълно затваряне.
- 4 Харесвания
Коментар
-
И... смях в залата!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеАко си антиваксър без игла как ще стане ?
Не може се меши расата. Набоцкай съни, тя ходи ненабоцкана
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
Нищо не рекламирам. 10 пъти казах, който иска да не се ваксинира, но да направи така, че да не се влачим 2, 3 или 5 години като се крием по землянки и паланки. Да намери начин да се зарази и да се изследва за антитела редовно. Колко често, няма аз да определям. Само ако се объркаме кой е млад и здрав, да тежи на съвестта на неваксинираните.
Същото да важи с изследванията и контрола и на ваксинираните докато не се установи със сигурност дали те са по-сериозния разпространител на заразата. Не сега някой да се боцне и една година със серификат и после да се чудим що ваксиниран стига до болница. Както казах, аз в момента съм в подобна ситуация на неясна ваксинационна защита.Дори и ваксърите признават, че ваксините не предпазват от заразяване.
Мисли, бе Гошко. Ма Гошко, не мисли.
П. П. Що не мисли Гошко. Щото е зомбирано от рекламите и нета, същество?
Като болшинството, на Запад. А те от от 70-те, години на миналия век, насам. Баш след Удсток.Last edited by SKP; 01.12.2021, 21:08.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Ама антиваксърите сте опасно племе - да не се загрижи ЕК и СЗО за здравето и живота ви, ей!
Казано е - може да се мре от мръсен въздух, кофти здравеопазване и пластмасова храна, от Ковид - не.
И, разбира се, най-опасно е да заразиш със страшния вирус ваксинираните за него.
Кое не разбрахте, плоскоземци, невярващи в Правилната Наука???
Май много ви оставиха с действащи пейки в парка ми се струва ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Ще ми се да ти вярвам, ама съдейкки по другите ти писания, просто не ми достига лековерност. Съчинено, съшито, бели конци.
Мнението ти за мен като цяло не ме интересува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Да, да я набоцка човек.
Не може се меши расата. Набоцкай съни, тя ходи ненабоцкана
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеМайката и бащата ,кихнали два пъти ама не дигнали дори температура. Младата жена, почина и драмата е страшна
Ето, какво правят ваксините !!!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
Любопитството е стремеж към познание или... ? И ти ли се ненабоцкан ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
И ти ли си набоцкан?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
П.П. Заради нашето здраве и добруване, разбира се.
Казано е - може да се мре от мръсен въздух, кофти здравеопазване и пластмасова храна, от Ковид - не.
И, разбира се, най-опасно е да заразиш със страшния вирус ваксинираните за него.
Кое не разбрахте, плоскоземци, невярващи в Правилната Наука???
Май много ви оставиха с действащи пейки в парка ми се струва ...
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар