IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Председателят на ЕП умря.
    Лека му пръст !
    пп Починал е от силна реакция на имунната система (причинена от ваксината )....

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Неясен е този натиск за ваксинация, след като официално е обявено, че векторните ваксини имат 0% защита срещу Омикрон, а РНК ваксините имат 30% защита. Бустерът вдигал до 75% защитата. Щели да пуснат ваксина срещу Омикрон до няколко месеца. Ако досега не си се ваксинирал и няма как да си сложиш бустер, какъв е смисълът да се ваксинираш, като целият процес до бустер трае 4 месеца и се водиш в още по-рискова зона през това време? Малоумна работа. Да се чуди човек - за люцерна ли става въпрос, за прасета ли или как Мадона гази оборска тор.
      а мен ме мъчи въпроса, кога на хората ще им светне, че са морски свинчета едновременно в биологическа и политическа лаборатория
      една много голяма част няма да се усетят, но аз на другите залагам надежда
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Само като прочетох "уплашени от Омикрон" и ми стана ясно каква е статията.

То обявиха публично, че две дози не пазят от Омикрон, тия блудни синове разкаяни рискуват затвор, за да си ги сложат ...

Ама свят широк де ... след като аз имам ваксинирани с две дози, които съжаляват, че са се хванали на хорото, защото пък да няма такива, които съжаляват, че не са ...
        Неясен е този натиск за ваксинация, след като официално е обявено, че векторните ваксини имат 0% защита срещу Омикрон, а РНК ваксините имат 30% защита. Бустерът вдигал до 75% защитата. Щели да пуснат ваксина срещу Омикрон до няколко месеца. Ако досега не си се ваксинирал и няма как да си сложиш бустер, какъв е смисълът да се ваксинираш, като целият процес до бустер трае 4 месеца и се водиш в още по-рискова зона през това време? Малоумна работа. Да се чуди човек - за люцерна ли става въпрос, за прасета ли или как Мадона гази оборска тор.

Коментар

• Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение
          Барбарон, похвално е, че си забелязал, че Fantasy е мислещ човек .. . Но отчитам и други - старт, балониада, тъпича (които рядко се включват, но си личат, че са умни момчета )....
          В този ред на мисли по-напред в темата приложи интегрално смятане(което много ми хареса и дори те допълних леко) за оценка смъртността по време на различните вълни

На база това, което Фентъзи е преценил, че ще използва за оценка на смъртността, виждам си съгласен, че примерно при 100% увеличение на умрелите и 500% увеличение на заразените съответната вълна има по-малка смъртност от предходната.
          Интересно ми е как това 100% увеличение на умрелите се вписва в интегралния подход избран от теб и в съответствие с по-горната формула- смъртността намалява или се увеличава?
          Благодаря ти за тази реплика Да, умни момчета сте, но рядко се включвате и оставяте нискочели дебеловрати шкембести да си дрънкат ежеминутно глупостите
          Аз съм прагматик със солидни теоретически фундаменти, затова не си губя времето в безполезни дефиниции за смъртност (каквито се излюпиха напоследък безброй), затова само търся графични и таблични демонстрации на трайни закономерности, позволяващи да се погледне малко в бъдещото развитие на тази пандемия.

Коментар

• всеки лекар има пинкод
            който се въвежда в регистъра на НЗОК на 3 стъпки
            Ако лицeто признае, че е с фалшив сертификат, трябва да посочи кой лекар е издал документите
            Какъв е тоя "регистър" , в който не се знае КОЙ С ПИНКОД на три стъпки въвежда данни ?
            И да трябва "лицето" да го посочва...

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
              Ботов, ти си духовен нещастник.
              BTW, как вървят плановите операции, че преди година и половина бе оревал орталъка от ника ми...
              ваксаните малоумници тръгнали да обиждат умните че са бездуховни !?!?!!?
              ха ха ха - направи ми деня, такава духовна чикия скоро НИКОЙ не ми е правил
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Още нещо - всяко опиянение, в един момент престава. После се изтрезнява, да, има махмурлук, но той е здравословен. Човечеството неминуемо ще изтрезнее и ще зададе въпросите си. По-добре рано, отколкото късно.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Време е да обявят амнистия

А поне бустерче за разкайващите се не може ли? Докато излизат подобни зарибяващи статии предназначени за пълни олигофрени, шансът да се ваксинирам е нулев. По ме притеснява че скоро ще трябва да ъпдейтвам сертификата, а мизата вместо да пада расте.
                  е, кво му е на бустерчето.
                  нали и то е ваксина /да се чете експериментален продукт/

ама как па точно омикроня им взе акъла на тия покаяли се грешници, а
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение

Кой ще го организира ? Аз съм скептичен , докторите са в играта , журналистите също . А ще трябват свидетели , ключови ...
                    Ще го организират здравите сили. Не всички доктори са в играта, има почтени съдии, има много повече здрави сили, отколкото си мислим.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                      Скоро ще има нов Нюрнбергски процес за престъпления срещу човечеството.
                      Кой ще го организира ? Аз съм скептичен , докторите са в играта , журналистите също . А ще трябват свидетели , ключови ...

Коментар

• Скоро ще има нов Нюрнбергски процес за престъпления срещу човечеството.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Как,бе?!Аз, на тия пичове-трансваксинираните ,шапка и свалям./трансваксиниран - ваксиниран,който не приема ваксините,бел.авт./
                          Как умело яхнаха създала се временна конюнктура и се намърдалясаха у парламента..
                          Виж,ако трябва да изкажа мнението си за техните избиратели - в по-мекия вариант ,модераторите ще ми изтрият поста и ще ме баннат за неизвестно време,а в по-хард варианта - сигурно ще получа вечен бан.....
                          Може и без бан - не е луд този, който е изял зелника.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение

Вярвай си. Те и антиваксърите от "Възраждане" се оказаха ваксани в същия процент като на цялата държава.
                            А в интервюта по въпроса "що така бе Миме" въртят очите точно както казваш, като "пълни олигофрени", съчиняват си обяснения и сричат като първолаци
                            Та нищо чудно - подобното привлича подобно, а и те са част от народа, не са дошли от Марс
                            Преди време в Швеция техния главен антиваксър се усети каква е медицинската истина и после се самопорица, та в следствие Швеция е имунизирана и звучи вече абсурдно да имат сбирщина от антиваксъри в партия, а антиваксърството да е единствена причина за влизане в парламента
                            Как,бе?!Аз, на тия пичове-трансваксинираните ,шапка и свалям./трансваксиниран - ваксиниран,който не приема ваксините,бел.авт./
                            Как умело яхнаха създала се временна конюнктура и се намърдалясаха у парламента..
                            Виж,ако трябва да изкажа мнението си за техните избиратели - в по-мекия вариант ,модераторите ще ми изтрият поста и ще ме баннат за неизвестно време,а в по-хард варианта - сигурно ще получа вечен бан.....

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение

Ами с Омикрон смъртността очевидно се понижава - грубо 500% ръст на знаменателя и само 100% ръст на числителя ще дадат по-ниска стойност от преди.
                              Фентъзи,

тъй като си мислещ човек, специално за теб направих графика за изчисляване на смъртността в Европа (вкл. Русия) по двата начина: починали/заразени и починали/1М. Данните са за последните 2 месеца.
                              Click image for larger version

Name:	MRCovid-2-EUR-110122.jpg
Views:	1
Size:	70.4 КБ
ID:	3853758

Използвам логаритмична ордината, щото има разлика в порядъците при двете величини.
                              Тъй като в тази графика се засичат две вълни (делта и о-микрон), ще направим сметките общо и месец за месец.

1. Починали/заразени в промили (‰).
                              13.11.21г.: 13.48‰
                              12.12.21г.: 10.78‰
                              11.01.22г.: 2.62‰

Процентна промяна на смъртността:
                              13.11.21 - 12.12.21: -20.03% (още сме в делта-вълната)
                              12.12.21 - 11.01.22: -75.70% (о-микрон вълна)
                              13.11.21 - 11.01.22: -80.56% (общо намаление на смъртността за 2 месеца).

2. Починали на 1 милион население в промили (‰).
                              13.11.21г.: 0.034‰
                              12.12.21г.: 0.036‰
                              11.01.22г.: 0.026‰

Процентна промяна на смъртността:
                              13.11.21 - 12.12.21: +5.88% (още сме в делта-вълната)
                              12.12.21 - 11.01.22: -27.78% (о-микрон вълна)
                              13.11.21 - 11.01.22: -23.53% (общо намаление на смъртността за 2 месеца).

Тъй като държавата се интересува много повече колко точно са наличните данъкоплатци, а не чак толкова колко от тях са се разболели и колко от разболелите се са починали, то в статистическите таблици за нея е по-важен вторият метод на изчисление на смъртността.

Между другото, общото намаление на смъртността в Европа се дължи на Русия и държавите от Източна Европа, а не на силно ваксинираните държави от западна Европа, както вече си видял вчера от таблицата, дето публикувах. В западна Европа растат както заразените, така и починалите.

Според теб защо се получават такива огромни разминавания в резултатите при двата метода?
                              Last edited by Kildirim_Bei; 11.01.2022, 08:09.
                              Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                              ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Време е да обявят амнистия

А поне бустерче за разкайващите се не може ли? Докато излизат подобни зарибяващи статии предназначени за пълни олигофрени, шансът да се ваксинирам е нулев. По ме притеснява че скоро ще трябва да ъпдейтвам сертификата, а мизата вместо да пада расте.
                                Боже, наричаш другите олигофрен, а ти се оказваш от умниците платили си за фалшив зелен сертификат.

Коментар

Working...
                                X