Първоначално изпратено от mikomikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Свят ще ти се завие, когато тук ти изредят, над 90% от починалите със средна възраст, над 75 - 85 години.
За съпътстващите им заболявания - няма да ти се завие свят, защото ще си припадналтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
Забравих че всичко е лъжа . и официалната статистика е лъжа и всички болници лъжат за пари , няма проблем така да е щом това те прави щастлив! Само да ти кажа че клиничните пътеки на всички спрени манипулации и на спрените прегледи да не говоря за в пъти намалени посещения на пациенти доведе до в пъти по малки пачки от клиничната пътека ковид... Само ако видиш колко диагностицирани пневмонии има за последните две години със снимка или скенер където няма лъжа и измама свят ще ти се завие... Може би повече от последните 15г взети заедно..
Свят ще ти се завие, когато тук ти изредят, над 90% от починалите със средна възраст, над 75 - 85 години.
За съпътстващите им заболявания - няма да ти се завие свят, защото ще си припаднал
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не забравяй, че клиничната пътека за тия "изкарали" - носи тлъсти пачки ежедневно.
И също не забравяй, че няколко милиона ежедневно контактуват помежду си. ЕЖЕДНЕВНО е паролата, която се правиш, че не разбираш. Може би наистина не разбираш... Милиони, в движение и контакти, ЕЖЕДНЕВНО.
Опитай да осмислиш нещата. Милиони са, но не искат да са болни. Не се регистрират. Живеят, пич - напук на теб и твоите "логически изводи".
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
Бъртрам - класическият пример за демагог и конформист!
Теб, човече, трябва да те изучават и да те дават за пример в дебелите книги!препоръка е
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
Делтата много леко го изкараха не ваксинираните направо да не говорим до 8000 стигнаха хоспитализираните и средно 200 жертви на ден... лека работа...
И също не забравяй, че няколко милиона ежедневно контактуват помежду си. ЕЖЕДНЕВНО е паролата, която се правиш, че не разбираш. Може би наистина не разбираш... Милиони, в движение и контакти, ЕЖЕДНЕВНО.
Опитай да осмислиш нещата. Милиони са, но не искат да са болни. Не се регистрират. Живеят, пич - напук на теб и твоите "логически изводи".
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ваксината по един или друг начин запознава организма с вируса...и проблемите, които се появяват са подобни на тези които може да се развият при каране на ковид.
в този ред на мисли как се отразява на организма на спортист - прекарано грипчето...
мой приятел активно спортуващ (триатлон) отключи сърдечен проблем след сравнително лесно изкаран ковид - кардиологът му е казал, че е масово, но хората, които не са активни спортисти не го усещат толкова защото не се товарят на максимали обороти.
поинтересвувай се колко инфакрти и инсулти има след изкаран ковид без ваксина.
миокрадитите пък като % са в порядъци повече спрямо тези от ваксините
просто вируса е шибан и ваксината иска не иска успява да създаде някои от страничните му ефекти.
Теб, човече, трябва да те изучават и да те дават за пример в дебелите книги!
- 10 Харесвания
Коментар
-
Ми то - неваксинираните - нали и ние все така леко го прекарваМЕ!
Разликата е видна: ние го прекарваМЕ леко, но без да сме ваксинирани и бустерирани, за да може вие да ползвате пълноценно приходите от нашите данъци и да се ваксинирате "безплатно"...
Иначе, в асансьора ще е голяма навалица, нали?Ако се престрашиш, може да влезеш някой ден и в метрото... Започни с по-ненатоварените часове... Ще добиеш представа за това, че огромното болшинство от хората не е преставало да живее, а за "бункери" - дори и не мисли..., докато ти се боиш да не те засече някой съсед в... асансьора!
Каква паника те е обзела... Жестока психоза!
Обзалагам се, че на връщане, в асансьора поставяш нова маска!))
Не се съобразявай с това, което казвам! Пази се!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Аз още не съм се разболял, ма щото ходя с ФФП3 маска в магазините и в асансьора даже
Обаче па всичките са живи и здрави и леко го прекараха.
Ми то - неваксинираните - нали и ние все така леко го прекарваМЕ!
Разликата е видна: ние го прекарваМЕ леко, но без да сме ваксинирани и бустерирани, за да може вие да ползвате пълноценно приходите от нашите данъци и да се ваксинирате "безплатно"...
Иначе, в асансьора ще е голяма навалица, нали?Ако се престрашиш, може да влезеш някой ден и в метрото... Започни с по-ненатоварените часове... Ще добиеш представа за това, че огромното болшинство от хората не е преставало да живее, а за "бункери" - дори и не мисли..., докато ти се боиш да не те засече някой съсед в... асансьора!
Каква паника те е обзела... Жестока психоза!
Обзалагам се, че на връщане, в асансьора поставяш нова маска!))
Не се съобразявай с това, което казвам! Пази се!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнениеАми какво ще кажеш за героите от този форум, Матеев ваксиниран ваксър се разболя, Барбарон бетониран ваксър се разболя, Бертрам бустериран ваксър се разболя....Няма лъжа няма измама.
ние с жена ми сме негативни, а аз съм леко хремав възможно е да го карам без да ме лови теста.
ако има проняна ще ви уведомя.
пп седим дома, гушкаме ги и им се радваме и не се пазим. квото тскова.Last edited by bertram; 14.01.2022, 21:55.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marie-Sophie Germain Разгледай мнениеВие изглежда не забелязахте, че въпроса към госпожа Съни беше в множествено число. Не касае мен. Ако също сте забелязали хората живеят в общество. Аз имам мнение за себе си и не ви го натрапвам, както натрапвате вашето, нито се дразня от инакомислещи. Идиотско е, да ви превеждам въпроса, за това го прочетете отново.
Въпросът не е към вас, а към госпожа Съни.
Нямам навика да споря с дами, но в случая не ми оставяте друга възможност.
Не само, че забелязах множественото число, но и се почувствах от множеството, което според вас търси съвети от Съни.
Не, че не бих се интересувал от нейното мнение, но не бих я вкарвал в "капана" - да се изживява като вирусолог или пулмолог и да "дава съвети"...
Разбирам, че самата Съни не е обсебена от желанието да дава съвети на околните, а и едва ли тя може да обобщава всички различни случаи и ги обединява в "общ съвет".
Забелязал съм, че Съни ползва много и различни източници на информация, които са достоверни, колкото и низвергнати да са те от временното статукво.
Тъй като подобна информация, по-скоро не се разпространява от "масовите медии", финансирани от същото временно статукво, то обикновено подобна информация почва да се отрича и да се клейми вестоносеца...
Нека всеки има достъп до различни гледни точки и САМ да взема своите решения. Друго не може и да бъде! Всеки е отговорен пред собствената си съвест за своите решения. Никой не натрапва свои решения на хора, които не познава лично, още повече и не познава тяхното здравословно състояние, съпътстващи заболявания, възраст...
Помислете, с какво може да спомогнете в дискусията, г-жа Мария(йке) Жермен. "Капаните", които залагате са безпредметни.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнениеАми какво ще кажеш за героите от този форум, Матеев ваксиниран ваксър се разболя, Барбарон бетониран ваксър се разболя, Бертрам бустериран ваксър се разболя....Няма лъжа няма измама.
Обаче па всичките са живи и здрави и леко го прекараха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениесравни екстрасмъртността с израел (онези са топ нащаракани с по 3-4 дози) и тогава пействай опорките...ама то май вие не четете, а директно флуудвате темата с шарения.
по-зле сте и от барби
ако ваксините бяха толкова страшни Израел да са приключлили като нация, но ние мрем доста по-бързо от тях...ако, че вярваме на врачки, фейс , ежк и платени хибридни тролове тук ...
вземам данните 30 дни назад, т.е. от 15-ти декември насам - оттогава горе-долу се разгоря о-микрона.
Виж топ-8 на държавите с най-нараснала смъртност на милион (с двуцифрени проценти и нагоре):
Мисля, че няма нужда от коментар. О-микрона бил по-лек, държавите яко ваксинирани (с изкл. на Черна гора), пък кво става?
Имаш ли идея защо?
Първите 2 игли май наистина не важат днес, и искаш-не искаш, трябва да се бустерираш.Last edited by Kildirim_Bei; 14.01.2022, 22:45.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Освен Боби, не се сещам за някой друг вълнуващ се от гериатричните ти преживявания. Можеше да му разкажеш на лични.
Коментар
Коментар