Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Last edited by pesimist4o na kvadrat; 26.01.2022, 22:12.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеОппа...... че ми стана интересно.......
На колко години си и как реши, че е по-опасна за теб?
На какво основание се базира заключението ти?
Ти самият имаш ли медицинско образование?
Консултира ли се с поне 2 лекари?
...
p.s.
Ии, моля те, не ми казвай, че е на база статии от типа на Извора/Чучура.
И да по темата имам определени медицински познания от ПРЕДИ вируса по принуда В ТОХ-а ни учат на такива неща :-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Не, просто дискредитират и разводняват темата.... Има професионалисти, които знаят какво се прави в подобни ситуации и са пуснали индтрукции...:-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеНе, просто дискредитират и разводняват темата.... Има професионалисти, които знаят какво се прави в подобни ситуации и са пуснали индтрукции...:-)
Ние аматьорите къде сме тръгнали!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение...та да, по официалните данни към момента за човек на моята възраст и здравословно състояние ваксината е много по-опасна от вируса....:-)
На колко години си и как реши, че е по-опасна за теб?
На какво основание се базира заключението ти?
Ти самият имаш ли медицинско образование?
Консултира ли се с поне 2 лекари?
...
p.s.
Ии, моля те, не ми казвай, че е на база статии от типа на Извора/Чучура.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеТ.е. няма и едноцифрено, ама "да се покажем" пред аудиторията.
Last edited by pesimist4o na kvadrat; 26.01.2022, 22:08.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
Не знам как е в Испания но със сигурност знам че в България в болниците убиват хора за пари.
Как пък един не умря от ковид на улицата или в дома си? Все в болниците умират. И защо умират там? Ами защото се налага да постъпят по спешност заради друг проблем, и там им правят тестове които ги изкарват положителни и ги вкарват в ковид отделение където ги оставят заключени да умрат.
Той човека получил сърдечен или бъбречен проблем, те го слагат в ковид отделение щото дал положителен тест на входа. А сега де. Това не е ли умишлено убийство? Всеки ден има такива сигнали от цялата страна и те се замитат под килима. Голяма част от роднините дори не разбират какво се случва. Някой разбраха как стоят нещата и спряха да ходят по болници освен ако не са на умиране. БОЛНИЦИТЕ СА ПРАЗНИ!. Празни. Вървете в най близката болница и се убедете с очите си. Хората обаче продължават да мрат по къщите си от другите заболявания които имат. После в смърните актове половината пак ги пишат умрели от ковид и пак вземат пари за това. Пробват и където къде мине номера вземат пари!
Вземат им телефоните за да не могат да се обадят на близките си, след това ги вързват с каиши към леглото, и ги упояват с пълна упойка.
После какво вършат с пациентите докато са в безсъзнателно състояние - само те си знаят... предполага се, че ги инжектират с огромни дози кортикостероиди, които изключват напълно имунната система на опитните зайчета, и не след дълго пациентите умират... уж от ковид...
По много български форуми се появиха подобни коментари на хора, които са загубили близките си, изпратени в болниците уж в добро общо състояние, а прибрани в ковчези...
Много внимавайте когато влизате в българска болница дори за най-малкия проблем... не се знае дали ще излезете живи оттам...
Момиче от Русе: Не вярвайте какво ви казват! Измъквайте близките си оттам!
https://www.dunavmost.com/novini/mom...zkite-si-ottamLast edited by Frosty; 26.01.2022, 22:32.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Ох, не мога....... ше ме умориш.......
Нали и ти не се опитваш да направиш същото с тези огромни картинки ?
Юлка ИСТИНАТА дори и да е на втора страница все тая. Вече няма човек на който да не му е известна, че единствената причина да се ваксинира е ПРИНУДАТА / за 90% от хората/
Иначе да тука има математически доктори особено от 4-ти км :-) , но и аз съм учил до 3-ти клас туй-онуй / как се прави и сервира климатична мусака/ та да, по официалните данни към момента за човек на моята възраст и здравословно състояние ваксината е много по-опасна от вируса....:-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 26.01.2022, 22:05.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Добро утро, Виетнам.
Гледам по-долу един радетел за защита от мен, се перчи с някакво "IQ"
Не знам к'во е това. ?!?
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
За съжаление си много прав. Освен това ''бързат'' за интензивното и да пъхнат тръбата в гърлото, което е почти сигурна смъртна присъда защото се плаща повече, маат антибиотици на макс по протокол с всички последици. Знам за 2 случая на далечни познати починали - единият дошъл сам в болницата със сатурация над 90 и без видимо сериозни проблеми и за няколко дни приключен и за друг с отрицателен тест на входа по друг проблем, след седмица вече положителен и преместен в Ковид отделението и край....
Ще се повторя - НИТО ЕДИН МОЙ познат лекар / около 20 човека разбирай/, който имаше вируса не постъпи в болница !!!! Нито 1. Дори и пневмониите ги караха вкъщи....
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепознати, които са го карали вируса в момента са болни с позитивни пцр-и
казват, че си го 'усещат стабилно' ...
ПП към вируса - агитирам за вакса възрастното население (!!!) , за да мрем по-малко. омръзна ми да сме първенци по простотия в ЕС и не само.
Last edited by X_Y; 27.01.2022, 10:09.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеВъпрос за бавноразвиващи се:
по какво се различават "умниците" в червено от "глупаците" в синьо
.№ Държава Ваксинирани Умрели / 1М Население 1 Bulgaria 28% 4,776 6,866,691 2 Bosnia and Herzegovina 22% 4,335 3,248,923 3 Hungary 62% 4,263 9,622,014 4 Montenegro 45% 4,018 628,191 5 North Macedonia 40% 3,955 2,083,240 7 Croatia 54% 3,308 4,065,698 8 Slovakia 48% 3,239 5,463,775 10 Romania 41% 3,131 19,037,110 13 Slovenia 58% 2,788 2,079,385 14 Poland 57% 2,755 37,781,830 17 Belgium 77% 2,471 11,668,437 18 Italy 76% 2,385 60,322,880 20 UK 72% 2,249 68,443,208 22 Greece 68% 2,199 10,343,481 23 France 76% 1,971 65,499,218 24 Spain 81% 1,966 46,783,079 25 Portugal 89% 1,932 10,150,243 28 Austria 76% 1,541 9,086,691 29 Sweden 72% 1,534 10,197,656 33 Switzerland 69% 1,454 8,753,506 34 Germany 73% 1,396 84,202,573 35 Netherlands 71% 1,234 17,194,118 36 Ireland 78% 1,212 5,023,940
Тежки индустрии, мръсен въздух, възрастни живели по време на прехода от социализъм към капитализъм и видели бяла пломба за първи път на 65-тия си РД ...
Както и че Швейцария е със 7% по-ваксинирана от Унгария и с 3 пъти по-ниска смъртност. Разликата с холандците е 9%,а разликата в труповете - още по-колосална.
Както и че хърватите мрат повече от 13% по-малко ваксинираните румънци.
Интересното на таблиците ти е, че всички данни за смъртността нямат никаква връзка с ваксинацията, но ти не го знаеш.Last edited by Tepxi; 26.01.2022, 21:59.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
Не знам как е в Испания но със сигурност знам че в България в болниците убиват хора за пари.
Как пък един не умря от ковид на улицата или в дома си? Все в болниците умират. И защо умират там? Ами защото се налага да постъпят по спешност заради друг проблем, и там им правят тестове които ги изкарват положителни и ги вкарват в ковид отделение където ги оставят заключени да умрат.
Той човека получил сърдечен или бъбречен проблем, те го слагат в ковид отделение щото дал положителен тест на входа. А сега де. Това не е ли умишлено убийство? Всеки ден има такива сигнали от цялата страна и те се замитат под килима. Голяма част от роднините дори не разбират какво се случва. Някой разбраха как стоят нещата и спряха да ходят по болници освен ако не са на умиране. БОЛНИЦИТЕ СА ПРАЗНИ!. Празни. Вървете в най близката болница и се убедете с очите си. Хората обаче продължават да мрат по къщите си от другите заболявания които имат. После в смърните актове половината пак ги пишат умрели от ковид и пак вземат пари за това. Пробват и където къде мине номера вземат пари!
Ще се повторя - НИТО ЕДИН МОЙ познат лекар / около 20 човека разбирай/, който имаше вируса не постъпи в болница !!!! Нито 1. Дори и пневмониите ги караха вкъщи....
- 5 Харесвания
Коментар
-
Т.е. няма и едноцифрено, ама "да се покажем" пред аудиторията.
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЩе ти е нужно минимум двуцифрено IQ, а нямам намерение да ти подсказвам!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеТвоята тимберица с какво е пълна, че не разбрах...?!
- 1 like
Коментар
-
Лягай си, макарона ше ти разкаже приказка за лека нощ.
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеПред фактите и процентите и боговете мълчат
- 1 like
Коментар
Коментар