IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
    Тая пландемия която идва - или ще откажем категорично да играем, или идват много лоши и страшни неща.

Тоя клип на две години... нищо ли друго ново няма или просто ъпче на темата?

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
      Както обяви с огромна наслада великият вирусолог Бил Гейтс, "следващата пландемия ще им хване вниманието". Добре е избрана от PR перспектива, изглежда гадно и страшно, и доста по-подходяща за страхуване на народа, отколкото шарена топка с бодлички. Гледайте го ако не сте го виждали, 30 секунди е, мисля че намокри малко в панталона от кеф.

https://www.bitchute.com/video/ib4IZSaRvBuH/

Тая пландемия която идва - или ще откажем категорично да играем, или идват много лоши и страшни неща.
      Повдигнах въпроса и веднага изтриха темата.........което е отговор всъщност какво идва.

Коментар

• Както обяви с огромна наслада великият вирусолог Бил Гейтс, "следващата пландемия ще им хване вниманието". Добре е избрана от PR перспектива, изглежда гадно и страшно, и доста по-подходяща за страхуване на народа, отколкото шарена топка с бодлички. Гледайте го ако не сте го виждали, 30 секунди е, мисля че намокри малко в панталона от кеф.

https://www.bitchute.com/video/ib4IZSaRvBuH/

Коментар

• Случайно разбрах че съществото Grimes, което е гадже на борецът за свобода на словото и постхуманизъм - Елон Мъск, е пуснало през септември 2019 клип на изключително бездарната си песен Violence, като тя и танцьорите носят ШИБАНИТЕ МАСКИ. Интересен факт - месец преди това, август 2019, почина Кари Мълис, изобретател на polymerase chain reaction (PCR), който беше изключително шумен и словоохотлив в обясняването защо тази реакция не може и не трябва да се ползва като "тест" за диагностициране на вирусно заболяване.

Абе. Ако още някой не е загрял. Че всичко е невероятно мащабна, организирана, целенасочена и злонамерена измама, отчаян съм за теб. Отивай за бустер.

Grimes & i_o - Violence (Official Video)

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
            Барби,
            като ни цитираш данни, които са тотал за 2+ години, що не изчакаш да минат още 18 месеца
            да станат 4 години, и пак да ни пуснеш тая табличка, а?
            След 4 години Covid България няма да е на второ, а на първо място
            в световния шампионат по глупост на антиваксърите,
            След като на перуанците доставиха достатъчно ваксини, те вече ги ползват и си стоят на платото.
            А вие антиваксърите катерите ли, катерите ли баира
            .
            No Държава Заболели / 1М Умрели / 1М Население
            1 Peru 105 572 6 297 33 823 445
            2 Bulgaria 169 409 5 403 6 851 486

Last edited by barbaron; 16.05.2022, 12:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
              Кой разбрал - разбрал, кой не разбрал - да продължава с глупостите
              Барби,

като ни цитираш данни, които са тотал за 2+ години, що не изчакаш да минат още 18 месеца да станат 4 години, и пак да ни пуснеш тая табличка, а? Междувременно си ръгай редовно бустерчетата
              Last edited by Kildirim_Bei; 14.05.2022, 13:04.
              Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
              ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Кой разбрал - разбрал, кой не разбрал - да продължава с глупостите

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

февруари или март беше 1040 при норма 50 . Дали нямам, сега не съм мерил нямам и намерение. Дофтура да си гледа работата, оная работа щот докторската хич не я разбират. 2 седмици съм ходил на 8 РАЗЛИЧНИ специалности доктори - НИКОЙ не знае кво ми е. От "моето" НЕ Е.
                  НЕКАДЪРНИК ДО НЕКАДЪРНИКА
                  Пост-ковид синдром.
                  При много хора 'вирусчето' както му викат някои тук си дава какви ли не 'странни' отражения много време след като официално е преборен от организма.
                  Явно при определена група хора разбутва организма доста сериозно и после разни дребни болежки започват да правят проблеми.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

дето ще гадаете с дофтъра иди си направи един тест за антитела и ще разбереш.
                    ти го кара отдавна и не си се ваксинирал след това - та би следвало антителата ти да са в някакви относително ниски стойност.

ако скоро си се срещнал с вируса по един или друг начин в момента трябва да къртят нивата
                    февруари или март беше 1040 при норма 50 . Дали нямам, сега не съм мерил нямам и намерение. Дофтура да си гледа работата, оная работа щот докторската хич не я разбират. 2 седмици съм ходил на 8 РАЗЛИЧНИ специалности доктори - НИКОЙ не знае кво ми е. От "моето" НЕ Е.
                    НЕКАДЪРНИК ДО НЕКАДЪРНИКА
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                      Според един дофтур съм карал курона - 1 седмица ми е лошо, слаб апетит и вдигах вечерта 37.1-2. Захарта ми се побърка - и сега пак почна да се нормализира без нищо да съм правил. Най-лошото че едноокия нещо не рипа - сал му се молят и не ебава
                      дето ще гадаете с дофтъра иди си направи един тест за антитела и ще разбереш.
                      ти го кара отдавна и не си се ваксинирал след това - та би следвало антителата ти да са в някакви относително ниски стойност.

ако скоро си се срещнал с вируса по един или друг начин в момента трябва да къртят нивата
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Излекувани са 7024 души, а активните случаи намаляват до 117 334.

Намалява и броят на пациентите с Covid-19 в болница - те са 608, от тях 62-ма в интензивни отделения

https://dnes.dir.bg/obshtestvo/nad-7...za-denonoshtie

НЯМА ТАКАВА НАГЛОСТ !!!

Коментар

• Според един дофтур съм карал курона - 1 седмица ми е лошо, слаб апетит и вдигах вечерта 37.1-2. Захарта ми се побърка - и сега пак почна да се нормализира без нищо да съм правил. Най-лошото че едноокия нещо не рипа - сал му се молят и не ебава
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                            Смехурко, не е сложно да разбереш, че
                            в моята таблица са данните за конкретния ден, а не усреднени за тази дата
                            Справка: https://coronavirus.bg/bg/

И полезната информация в моята таблица
                            не е броя на починалите, а процента неваксинирани от починалите

Не знам каква е полезната информация в твоята таблица.

Полезната информация в моята таблица е, че смъртността на милион в силноваксинираните държави се повишава стабилно през последните 6 месеца (в някои страни драстично), а в нисковаксинираните рязко спада и в момента е под нивата на силноваксинираните.

Другата полезна информация, която виждам при мен, е че броят заразени на милион в слабоваксинираните държави е в пъти по-нисък от същия показател при силноваксинираните. Сам можеш да си направиш изводите.

Следи внимателно кога ще излезе на пазара следващия бустер и си резервирай дата и час за ритуалното поредно (от многото бъдещи) боцкане.
                            Last edited by Kildirim_Bei; 13.05.2022, 19:57.

Коментар

• Не няма да си сложа ваксина. приключих с ваксината
                              Получих стаден имунитет и кръвни телца от вино и скумрия
                              Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение

ФЕЙКАДЖИЯ !!!
                                Прав си.
                                В тая таблица освен датите няма нищо вярно.
                                Ето ги данните за броя починали и смъртността на милион за BG за същите дати (на седмична база):
                                Click image for larger version

Name:	MR-BG-2001-120522.jpg
Views:	1
Size:	49.2 КБ
ID:	3921981

Last edited by Kildirim_Bei; 13.05.2022, 06:10.

Коментар

Working...
                                X