IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има една мъдрост, че в живота се случва да ти го вкарат, и това е в реда на нещата, НО, след като ти го вкарат често не щат да го извадят...
    Та с ваксините —нещо подобно. Едно време ни слагаха няколко и си растяхме що годе нормално и здрави. Сега имунизационните картони са мани-мани. Та с коронавирусната ваксина ще им се доуслади и икономическата логика показва, че ще искат да ни абонират. А това май не е особено добре за здравето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Съни на вас няма ли да ви раздават спутник5 ваксина?
      те за това са против ваксините. Путин каза че ще уволнява който не си направи, ама как да вярваш на учените от Магаданския институт за ваксини.

Коментар

• Повече от достатъчно: https://thehighwire.com/videos/a-vac...n-the-horizon/

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=8eARczJEp4k има субтитри и на български

защо е този неистов натиск за ваксиниране ;;
          И всяка година ще се експериментира със различна ваксина, под предлог от мутиране на Короната.
          Ако бяха толкова загрижени, нямаше да чакат от края на Януари (Ухан) до началото на Март за да затварят държавите със полумерки.

Коментар

• Контрадезинформаторите не обичат да четат, или съвестта им пречи
            https://vaccineimpact.com/wp-content...se-3-trial.pdf
            а кой е д-р Лий http://www.dnalymetest.com/home.html
            баш на съветски шпионин прилича

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
              Възможно ли е...
              Съни на вас няма ли да ви раздават спутник5 ваксина?
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                Възможно ли е употребата на дефектни PCR тестове да водят до грешни резултати при опитите с ваксината на Пфайзер?
                https://www.globalresearch.ca/stay-a...lated_articles

––––––
                Toя конкретен сайт е известен разпространител на Съветска дезинформация. Както и авторката на съобщението

Коментар

• Възможно ли е употребата на дефектни PCR тестове да водят до грешни резултати при опитите с ваксината на Пфайзер?
                  https://www.globalresearch.ca/stay-a...lated_articles

––––––

Интересен момент от анализите на английската статистика съвместно с Оксфордския уни е графиката на общата смъртност и прияпокриването на интервалите на покачване с периодите на карантина
                  https://www.ons.gov.uk/peoplepopulat...27november2020
                  При по-голяма база за сравнение да не излезе, че е закономерност,..

Освен това, при проучванията им само около 28% от лицата, тестващи се положително за Ковид, съобщават, че имат симптоми
                  Last edited by съни(тя); 11.12.2020, 03:32.

Коментар

• Мангърчето ви казва.....

Ваксините са смърт и болести Доц. Мангъров няма да се ваксинира: Не е сигурно, че ваксините са безопасни

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Към момента не са открили, за разлика от ковид където са открили
                      Страничните от Ковид е важно с каква рядкост са, а това за тебе е само незначителна подробност. Грипа дава подобни странични, но хората не се притесняват от грип! Ако Ковида дава съизмерим процент странични, спрямо грип? Няма никаква драма с тази нова болест!

Относно това, което си ми писал, за квотата за възрастовата група 30-34, то знай, че в БГ яко надписват и тука поне 40% от случаите са надписани или след фалшивопозитивен!

Сложи си и 10 ваксини ако щеш, но не подвеждай хората, трол!
                      Last edited by Mike Florida; 11.12.2020, 02:54.

Коментар

https://elemental.medium.com/covid-1...e-b6c563f8da24

Не са ясни още рисковете при ковид. Излизат все повече и повече неприятни факти. Вече си се приема за факт че причинява миокардит дори и при леки случаи. Нещо което не се наблюдава при ваксините. При никое от изследванията не са открили и задействане на автоимунен отговор, което също се получава при ковид.

Така че към момента ваксината си изглежда съвсем адекватен риск, спрямо риска от ковид. Все пак я тестват от 6 месеца, само 6 месеца по малко от самия ковид и всичко до момента говори че и при краткосрочни и при дългосрочни ефекти е доста по-добра алтернатива от дори леко боледуване
                        аз го изкарах още юни
                        и да не съм празнословен, с тестове; и после антигенни тестове, и бла- бла
                        ама понеже следя стока на модерна , та още от юни са готови. имаха извън съдебен спор с абус ,но го разрешиха
                        та, дойде и техния голям миг, и скоро се очаква и модерна да бъдат изкупени..., от още по-голяма бигфарма
                        личното минмнение е , че ваксината ще поуспокои нещата, най вече ще действа псилологически

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Манипулаторче, как може да говориш за дългосрочни ефекти от ваксината като само 2 реда по-горе си писал, че я тестват само от 6 месеца!

Отново омаза ските с пропагандата!

Айде лека от мен, че вече ми писна да те развенчавам, а и стана геч!
                          Към момента не са открили, за разлика от ковид където са открили

Коментар

https://elemental.medium.com/covid-1...e-b6c563f8da24

Не са ясни още рисковете при ковид. Излизат все повече и повече неприятни факти. Вече си се приема за факт че причинява миокардит дори и при леки случаи. Нещо което не се наблюдава при ваксините. При никое от изследванията не са открили и задействане на автоимунен отговор, което също се получава при ковид.

Така че към момента ваксината си изглежда съвсем адекватен риск, спрямо риска от ковид. Все пак я тестват от 6 месеца, само 6 месеца по малко от самия ковид и всичко до момента говори че и при краткосрочни и при дългосрочни ефекти е доста по-добра алтернатива от дори леко боледуване
                            Манипулаторче, как може да говориш за дългосрочни ефекти от ваксината като само 2 реда по-горе си писал, че я тестват само от 6 месеца!

Отново омаза ските с пропагандата!

Айде лека от мен, че вече ми писна да те развенчавам, а и стана геч!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Ми аз никога и не съм се притеснявал! В случая страната спорд мен е близко до стаден и е нормално след пика нещата да утихнат! Така или иначе твоята прогноза от 210 умрели няма как да се сбъдне в тази възрастова група!
                              Нямам идея дали ще се сбъдне. Просто е логичен процент, който не противоречи на фактите до момента. За разлика от твоята прогноза, която се издънва буквално само за 10 дена.

А за стадния имунитет. Още сме само на 1/3 от смъртните случаи за стаден имунитет. Без ваксина ще си починат още 12 000 човека

Коментар

Значи вече може да си спокоен, поиграх си малко са мрачни данни, но групата която те интересува от 30 до 35 е изградила стаден имунитет само между 1 и 10 декември. При 1 към 50000 смъртност за тези десет дена вече квотата е запълнена
                                Ми аз никога и не съм се притеснявал! В случая страната спорд мен е близко до стаден и е нормално след пика нещата да утихнат! Така или иначе твоята прогноза от 210 умрели няма как да се сбъдне в тази възрастова група!

Коментар

Working...
                                X