И мен ма ваксинираха доброволно. Ама то щото ми вадиха кърлеж и ми набиха в ръката против тетанус щот в задника не можело.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Indian Health Ambassador Gets COVID Vaccine Live on TV to Show Everyone How Safe It Is – Dies 2 Days Later
https://www.thegatewaypundit.com/202...-2-days-later/
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениес идването на лятото се повишава нивото на витамин Д в населението, което не го взима 98% превантивно. хапват се повече салати и се седи на открито + се работи, почива, разхожда повече. всичко това ще доведе то едни много ниски нива и успокоение, че всичко е минало
до края на септември или октомври...след това ако не сме се подготвили със стаден имунитет ще има нова вълна и нови затваряния и нова драма.
използвайте момента на спкойствие и вземете мерки ако не сте направили естествен имунитет (пребуледуване ) си направете изкуствен такъв с ваксинация.
лукса да си антиваксър е вървежен тогава когато останалите95% са с имунитет...тогава може да се 'периш'
не спирам да мисля, че всички участваме в един огромен експеримент с тези ваксини, но ковида също е един зловещ експеримент според мен, който може да се изкриви до нива неподозирани от първоначалните му създатели.
- 6 Харесвания
Коментар
-
с идването на лятото се повишава нивото на витамин Д в населението, което не го взима 98% превантивно. хапват се повече салати и се седи на открито + се работи, почива, разхожда повече. всичко това ще доведе то едни много ниски нива и успокоение, че всичко е минало
до края на септември или октомври...след това ако не сме се подготвили със стаден имунитет ще има нова вълна и нови затваряния и нова драма.
използвайте момента на спкойствие и вземете мерки ако не сте направили естествен имунитет (пребуледуване ) си направете изкуствен такъв с ваксинация.
лукса да си антиваксър е вървежен тогава когато останалите95% са с имунитет...тогава може да се 'периш'
не спирам да мисля, че всички участваме в един огромен експеримент с тези ваксини, но ковида също е един зловещ експеримент според мен, който може да се изкриви до нива неподозирани от първоначалните му създатели.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Това е големият проблем.Ще се зарарязаваме,ще го преболедуваме и пак ще се заразяваме и пак ще го преболедуваме ...... .
- 1 like
Коментар
-
More Than 100 Patients Die After Taking First Or Second Shot Of COVID-19 Vaccine In A Hospital In India
https://greatgameindia.com/100-vacci...ndia-hospital/
Коментар
-
Criminal FDA Authorizes Emergency Use for Pfizer’s mRNA Injections on 12-15 Year-olds – Up to State Governors to Save the Nation’s Children
As expected, the FDA granted emergency use authorization to Pfizer’s experimental COVID mRNA shots to be injected into children between the ages of 12 and 15 today.
The FDA is a criminal organization comprised of medical professionals with ties to Big Pharma who are serving the pharmaceutical industry, and not the public.
None of the COVID-19 injections given emergency use authorization were done so legally. Many scientists and doctors have protested, and even filed official complaints against the FDA, because there are already effective treatments for COVID-19, making an emergency use authorization unnecessary.
https://healthimpactnews.com/2021/cr...ions-children/
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Превода е автоматичен. А ти си избрал част от статията.. искат още ваксини 3та например!
Moят превод от немски е по-различен: изследвания предполагат че ще са необходими допълнителни ваксини след 6м. т.е. същото, което се говори от месеци - може да не е траен имунитета, ама никой не знае още
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеБаси превода... А всъщност пишат, че могат да се струпат много ваксинации в един момент, особено ако са с различни периоди м/у двете боцкания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеМалко инфо от Германия.... Каврък те ваксините ще се повече от 2!!!..............
През лятото може да е трудно с възможностите за ваксинация - когато ваксинациите за корона се дължат и децата също са ваксинирани. Федералната асоциация на местните лекари предупреждава за това - и има предложения за решения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пешко К. Разгледай мнение
Ми нормално, имунитета и при ваксинация и при преболедуване трае 6-9 месеца, вие какво очаквате?
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеМалко инфо от Германия.... Каврък те ваксините ще се повече от 2!!!..............
Медицинските служители призовават за последващи ваксинации
През лятото може да е трудно с възможностите за ваксинация - когато ваксинациите за корона се дължат и децата също са ваксинирани. Федералната асоциация на местните лекари предупреждава за това - и има предложения за решения.
Поради многото необходими допълнителни ваксинации медицинските служители се опасяват, че системата за ваксинация в Германия може да бъде подложена на голям натиск през лятото.
Пандемия на короната: медицинските служители призовават за последващи ваксинации | tagesschau.de (uojkvqhvdf7lspem6paeuszicy-ac5fdsxevxq4s5y-www-tagesschau-de.translate.goog)
Коментар
-
Малко инфо от Германия.... Каврък те ваксините ще се повече от 2!!!..............
Медицинските служители призовават за последващи ваксинации
Поради многото необходими допълнителни ваксинации медицинските служители се опасяват, че системата за ваксинация в Германия може да бъде подложена на голям натиск през лятото.
Пандемия на короната: медицинските служители призовават за последващи ваксинации | tagesschau.de (uojkvqhvdf7lspem6paeuszicy-ac5fdsxevxq4s5y-www-tagesschau-de.translate.goog)
Коментар
Коментар