IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Пратих ти лично съобщение, линкове да си четеш от друг форум, изводите ги оставям на теб.
    Благодаря ти ! Само ще споделя име , ти ще ме разбереш - Кастанеда . Категоричността е форма на идиотия , не към теб , принципно !

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение

Ти си гениален !!! За първи път чувам да се плаща за антиреклама на фарма продукти !
      Споко. За ТОВА, се грижи конкуренцията.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Категоричен дали можеш да бъдеш , как мислиш ?! За ваксините съм скептичен , пиша го за да не се объркаш !
        Пратих ти лично съобщение, линкове да си четеш от друг форум, изводите ги оставям на теб.

Коментар

Ти май нищо не разбираш.. първо господ няма.. ако вярваш в тази тъпотия тежко ти.. идея нямаш нито за вируса нито за ваксините.. а това пък да бъркаш глупоста със смелоста е меко казано безумно... оправяй се вече си се прееб..л
          Категоричен дали можеш да бъдеш , как мислиш ?! За ваксините съм скептичен , пиша го за да не се объркаш !

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
            Ти си гениален !!! За първи път чувам да се плаща за антиреклама на фарма продукти !
            Ебаси! Само не казвай, че всичките тия щуротии ги пишеш безплатно!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              пичове,
              ако искате да сте добре внимателно се вгледайте какво прокламират платените тролове в темата, колко време отделят да подчертават, цитират и коментират в обстойни добре редактирани постове

ако искате да сте добре - правете обратното, защото НИЩО СЛУЧАЙНО НЯМА

неон7 и други подобни визирам

бъдете здрави

ПП груеца с неговите антитела е изключение и не го слагайте в сметката

Коментар

• Лъснаха лъжите за постевени над милион ваксини !!!
                Проф. Кантарджиев: В обществото се създава недоверие и хората не искат да се ваксинират

Сега сме в деликатен момент. Най-важното в момента и моето послание към хората е да продължават да се ваксинират. Единственото, което ме притеснява е, че няма и 20 000 ваксинирани. Трябва да са поне 40 000. Това каза по bTV директорът на Националния център по заразни и паразитни болести проф. Тодор Кантарджиев, който отправи апел към личните лекари да убеждават възрастните хора да се ваксинират.

https://frognews.bg/novini/prof-kant...aksinirat.html

Коментар

• Наистина ли има „голям интерес“ към мобилните вакси пунктове?

Тъкмо се прибирам от разходка с приятели в Южния парк. Минахме да направим репортаж, посветен на „мобилните пунктове“ за „ваксинация“. Сещате се, лъжците като Катранджиев ги е много яд, че само 20,000 българи се доказали като идиоти, готови да участват в експеримента, затова военно-полевите палатки отидоха при шараните в парка, вместо да чакат напразно тия, дето ги мързи и да четат какво си инжектират.

Та прибирам се сега и чета в корпоративките, че имало „голям интерес“ към мобилните пунктове. И по точно: „близо 500 души“ (общо за трите пункта в столицата). Даже ПЪЛНИ 500 не са клъвнали на кукичката, но това било „голямо“ нещо за 2-МИЛИОННА София. Тия числа, сметки и PR-и са точно толкова жалки,

колко и това, което видях:

На снимката горе съм показал „голямата опашка“ в нейния пик. Мога да го докажа и с видео. Пред военно-полевата палатка за военизираната генно-модифицираща терапия винаги имаше най-много по трима-четирима мераклии. Когато опашката съвсем оредяваше, един от служителите със синя тениска вдигаше маската до очите си и се нареждаше на опашката, за да я прави да изглежда „голяма“ — и това мога да го докажа с видео.

Поради „големия интерес на софиянци“, мобилните пунктове щели да работят с един час отгоре, се казва в PR публикациите на корпоративките. Не на мене тия! Работили са с един час повече, за да съберат евентуално „пълни 500“ идиота за статистиката, а не „близо 500“. По-голяма беше групата на „антиваксърите“,

които наблюдавахме отстрани и снимахме зомбитата на „опашката“, докато бяхме вардени от полицаите. Полицаите също бяха повече от „големия интерес“. И се постараха да не правим нищо, дори да не доближаваме мераклиите, та да не би да им кажем нещо, заради което да им се спаружи интересът към „ваксинацията“.

В един момент стана леко напечено, защото две дами от Национален сбор за съпротива „Свети Георги Победоносец“ наизвадиха брошури с „антиваксърска“ информация. Имаха препирня с двама от полицаите. И може би щяха да имат по-сериозен проблем, ако моя милост не беше застанал на тяхна страна с готовност да свидетелства и пред съд, че жените не са пречили по никакъв начин на „опашката“, ами просто обявяваха гражданската си позиция от 10 метра разстояние. Оказах се известен

Разменихме телефони с дамите от „Свети Георги Победоносец“, които знаеха кой съм покрай работата ми за „От Извора“.

Полицаите се кротнаха, защото май се оказах популярен и в техните среди, но разговорите ми с тях се изчерпаха с размяната на две реплики:

— Някой вярва ли ти? — попита ме полицай, очевидно имащ предвид статиите ми, понеже в препирнята с жените беше разбрал, че съм Стопанина на „От Извора“.

— И още как! — отвърнах му, като многозначително погледнах към „опашката“ с „големия интерес“.

https://www.otizvora.com/2021/05/135...aksi-punktove/

Коментар

ти не си от платените,а от тези които ги е страх да скочат в неизвестното,но в същото време са ок да ги бутне някой...метафорично казано. ако не ти пукаше ... нямаше да висиш в темата.

бъди здрав и господ да пази възрастните ти близки хора
                    Ти май нищо не разбираш.. първо господ няма.. ако вярваш в тази тъпотия тежко ти.. идея нямаш нито за вируса нито за ваксините.. а това пък да бъркаш глупоста със смелоста е меко казано безумно... оправяй се вече си се прееб..л

Коментар

ти не си от платените,а от тези които ги е страх да скочат в неизвестното,но в същото време са ок да ги бутне някой...метафорично казано. ако не ти пукаше ... нямаше да висиш в темата.

Дано ...!
                      Щото от ваксини при възрастни хора над 75 г ползата никаква....
                      Питай някоя баба или дядо какъв е ефекта след ваксинация ? Дали имат неразположение, леко втрисане или температура...?
                      В огромната си част тези хора ще кажат - нее, всичко беше супер....
                      Тай де, супер щото реакция никаква....Имунната система на тази възраст я няма за такава реакция..Работи "само по спомени"....

Темата се изчерпа - вирусът се изтощи и ще се спомине до края на лятото....
                      Чакам братчеда му...

Коментар

Точно обратното, платените спряха да пишат, с тази разлика,че бяха за ваксините, плашеха по 24 часа. А за теб ясно прее..л си се и сега искаш и другите... Предполагам, че ще кажеш, че съм платен, само дето ника ми е на 20 години Готви се за 3та и 4та игла, ние ще ви гледаме сеира.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Къде се засили? Ясно че на тебе никой не би ти плащал, самородна е твоята мъдрост
                          Най-лесно е като не ти изнася нещо да кажеш, че другия е платен, обикновено се отнася за всички инакомислещи и да продължиш с глупостите си.

Коментар

Предполагам, че ще кажеш, че съм платен
                            Къде се засили? Ясно че на тебе никой не би ти плащал, самородна е твоята мъдрост

Коментар

пичове,
                              ако искате да сте добре внимателно се вгледайте какво прокламират платените тролове в темата, колко време отделят да подчертават, цитират и коментират в обстойни добре редактирани постове

ако искате да сте добре - правете обратното, защото НИЩО СЛУЧАЙНО НЯМА

неон7 и други подобни визирам

бъдете здрави

ПП груеца с неговите антитела е изключение и не го слагайте в сметката
                              Точно обратното, платените спряха да пишат, с тази разлика,че бяха за ваксините, плашеха по 24 часа. А за теб ясно прее..л си се и сега искаш и другите... Предполагам, че ще кажеш, че съм платен, само дето ника ми е на 20 години Готви се за 3та и 4та игла, ние ще ви гледаме сеира.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Имах предвид ако не го е изкарал.... като знае от първо лице какво се случва какво би решил.
                                Иначе някои от моите познати които го изкараха твърдят че есента ели да си слагат....
                                Ех, нали все от нещо, ще се мре? СПОКО.

Коментар

Working...
                                X