Първоначално изпратено от al4en
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
Ти си гениален !!! За първи път чувам да се плаща за антиреклама на фарма продукти !
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Категоричен дали можеш да бъдеш , как мислиш ?! За ваксините съм скептичен , пиша го за да не се объркаш !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Ти май нищо не разбираш.. първо господ няма.. ако вярваш в тази тъпотия тежко ти.. идея нямаш нито за вируса нито за ваксините.. а това пък да бъркаш глупоста със смелоста е меко казано безумно... оправяй се вече си се прееб..л
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнениеТи си гениален !!! За първи път чувам да се плаща за антиреклама на фарма продукти !
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепичове,
ако искате да сте добре внимателно се вгледайте какво прокламират платените тролове в темата, колко време отделят да подчертават, цитират и коментират в обстойни добре редактирани постове
ако искате да сте добре - правете обратното, защото НИЩО СЛУЧАЙНО НЯМА
неон7 и други подобни визирам
бъдете здрави
ПП груеца с неговите антителае изключение и не го слагайте в сметката
Ти си гениален !!! За първи път чувам да се плаща за антиреклама на фарма продукти !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Лъснаха лъжите за постевени над милион ваксини !!!
Проф. Кантарджиев: В обществото се създава недоверие и хората не искат да се ваксинират
Сега сме в деликатен момент. Най-важното в момента и моето послание към хората е да продължават да се ваксинират. Единственото, което ме притеснява е, че няма и 20 000 ваксинирани. Трябва да са поне 40 000. Това каза по bTV директорът на Националния център по заразни и паразитни болести проф. Тодор Кантарджиев, който отправи апел към личните лекари да убеждават възрастните хора да се ваксинират.
https://frognews.bg/novini/prof-kant...aksinirat.html
Коментар
-
Наистина ли има „голям интерес“ към мобилните вакси пунктове?
Тъкмо се прибирам от разходка с приятели в Южния парк. Минахме да направим репортаж, посветен на „мобилните пунктове“ за „ваксинация“. Сещате се, лъжците като Катранджиев ги е много яд, че само 20,000 българи се доказали като идиоти, готови да участват в експеримента, затова военно-полевите палатки отидоха при шараните в парка, вместо да чакат напразно тия, дето ги мързи и да четат какво си инжектират.
Та прибирам се сега и чета в корпоративките, че имало „голям интерес“ към мобилните пунктове. И по точно: „близо 500 души“ (общо за трите пункта в столицата). Даже ПЪЛНИ 500 не са клъвнали на кукичката, но това било „голямо“ нещо за 2-МИЛИОННА София. Тия числа, сметки и PR-и са точно толкова жалки,
колко и това, което видях:
На снимката горе съм показал „голямата опашка“ в нейния пик. Мога да го докажа и с видео. Пред военно-полевата палатка за военизираната генно-модифицираща терапия винаги имаше най-много по трима-четирима мераклии. Когато опашката съвсем оредяваше, един от служителите със синя тениска вдигаше маската до очите си и се нареждаше на опашката, за да я прави да изглежда „голяма“ — и това мога да го докажа с видео.
Поради „големия интерес на софиянци“, мобилните пунктове щели да работят с един час отгоре, се казва в PR публикациите на корпоративките. Не на мене тия! Работили са с един час повече, за да съберат евентуално „пълни 500“ идиота за статистиката, а не „близо 500“. По-голяма беше групата на „антиваксърите“,
които наблюдавахме отстрани и снимахме зомбитата на „опашката“, докато бяхме вардени от полицаите. Полицаите също бяха повече от „големия интерес“. И се постараха да не правим нищо, дори да не доближаваме мераклиите, та да не би да им кажем нещо, заради което да им се спаружи интересът към „ваксинацията“.
В един момент стана леко напечено, защото две дами от Национален сбор за съпротива „Свети Георги Победоносец“ наизвадиха брошури с „антиваксърска“ информация. Имаха препирня с двама от полицаите. И може би щяха да имат по-сериозен проблем, ако моя милост не беше застанал на тяхна страна с готовност да свидетелства и пред съд, че жените не са пречили по никакъв начин на „опашката“, ами просто обявяваха гражданската си позиция от 10 метра разстояние. Оказах се известен
Разменихме телефони с дамите от „Свети Георги Победоносец“, които знаеха кой съм покрай работата ми за „От Извора“.
Полицаите се кротнаха, защото май се оказах популярен и в техните среди, но разговорите ми с тях се изчерпаха с размяната на две реплики:
— Някой вярва ли ти? — попита ме полицай, очевидно имащ предвид статиите ми, понеже в препирнята с жените беше разбрал, че съм Стопанина на „От Извора“.
— И още как! — отвърнах му, като многозначително погледнах към „опашката“ с „големия интерес“.
https://www.otizvora.com/2021/05/135...aksi-punktove/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ти не си от платените,а от тези които ги е страх да скочат в неизвестното,но в същото време са ок да ги бутне някой...метафорично казано. ако не ти пукаше ... нямаше да висиш в темата.
бъди здрав и господ да пази възрастните ти близки хора
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ти не си от платените,а от тези които ги е страх да скочат в неизвестното,но в същото време са ок да ги бутне някой...метафорично казано. ако не ти пукаше ... нямаше да висиш в темата.
бъди здрав и господ да пази възрастните ти близки хора
Щото от ваксини при възрастни хора над 75 г ползата никаква....
Питай някоя баба или дядо какъв е ефекта след ваксинация ? Дали имат неразположение, леко втрисане или температура...?
В огромната си част тези хора ще кажат - нее, всичко беше супер....
Тай де, супер щото реакция никаква....Имунната система на тази възраст я няма за такава реакция..Работи "само по спомени"....
Темата се изчерпа - вирусът се изтощи и ще се спомине до края на лятото....
Чакам братчеда му...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Точно обратното, платените спряха да пишат, с тази разлика,че бяха за ваксините, плашеха по 24 часа. А за теб ясно прее..л си се и сега искаш и другите... Предполагам, че ще кажеш, че съм платен, само дето ника ми е на 20 годиниГотви се за 3та и 4та игла, ние ще ви гледаме сеира.
бъди здрав и господ да пази възрастните ти близки хоратова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Къде се засили? Ясно че на тебе никой не би ти плащал, самородна е твоята мъдрост
- 1 like
Коментар
-
Предполагам, че ще кажеш, че съм платен
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепичове,
ако искате да сте добре внимателно се вгледайте какво прокламират платените тролове в темата, колко време отделят да подчертават, цитират и коментират в обстойни добре редактирани постове
ако искате да сте добре - правете обратното, защото НИЩО СЛУЧАЙНО НЯМА
неон7 и други подобни визирам
бъдете здрави
ПП груеца с неговите антителае изключение и не го слагайте в сметката
Готви се за 3та и 4та игла, ние ще ви гледаме сеира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Имах предвид ако не го е изкарал.... като знае от първо лице какво се случва какво би решил.
Иначе някои от моите познати които го изкараха твърдят че есента ели да си слагат....
Коментар
Коментар