IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• CNN fires three employees who came to office unvaccinated

Интересно е какво ще се случи когато тази нова практика на левите стигне до съда. А неминуемо ще стигне. Все пак всички рекетирани са подписвали че няма да съдят производителите на ваксини, но никой не е подписвал че няма да съди работодателя си при усложнения. А и не съм убеден че самият акт на уволняване не е противозаконен. Адвокатите пак ще намажат.

https://www.reuters.com/world/us/cnn...mo-2021-08-06/

Коментар

• Вчера почина бащата на жена ми. Утре го погребваме. Възникнаха обаче 2 проблема:

1. В уведомлението за смърт искаха да пишат от КОВИД, защото в последната му епикриза от преди месец пишеше КОВИД. Човека никога не се е заразявал от КОВИД, но явно докато лежеше в интензивното са решили освен за рак, сърце и бели дробове да усвояват и ковид пътеката. Едвам убедих доктора от бърза помощ да си затвори очите и да не пише КОВИД в уведомлението за смърт.

2. Оказа се, че попа на благоевградското село е починал от КОВИД. Сега търсим друг поп от околните села, но те нещо са дефицит, и освен всичко друго графика им е много плътен. Тоест ние трябва да се съобразяваме с деня и часа на погребението, а не попа с нас. Явно много им е порастнала работата и самочувствието докато народа мре около тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Интересно. А какво каза съдовия хирург за риска от тромбози ако пипнеш ковид?
        Каза да си пия хапчетата за разреждане на кръвта и да не се занимавам с глупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Аз нямам проблем да спомена брандовете:
          - семейството - 3 модерни и 2 пфайзера. Леко ЕДНОДНЕВНО неразположение след втора доза от пфайзерите и едната модерна. Един човек даже вдигна 37 и малко. Толкоз, забравихме вече. Естествено рамото болеше 1-2 дни след всяка инжекция.
          - колеги, познати (неизчерпателно) - най-много се оплакваха от Астра Зенека, включително 3-4 дни като болни, другите нищо съществено.

Интересно е, че искаш да имаш следващ път.
          Винаги има следващ път ....

Ако не на опашката за ваксина, то на опашката за тръба в гърлото в ковид отделението.

Коментар

• Първоначално изпратено от Up sofix up2000 Разгледай мнение
            винаги съм гласувал в анкетите срещу ковид19 ваксините и като ми дойде се наредих тихо и кротко на опашката и така, но 15 дни бях като гръмнат въобще не ми понесе. Няма да назова бранда, но искам следващият път руската или нещо неамериканскоанглийско.
            Аз нямам проблем да спомена брандовете:
            - семейството - 3 модерни и 2 пфайзера. Леко ЕДНОДНЕВНО неразположение след втора доза от пфайзерите и едната модерна. Един човек даже вдигна 37 и малко. Толкоз, забравихме вече. Естествено рамото болеше 1-2 дни след всяка инжекция.
            - колеги, познати (неизчерпателно) - най-много се оплакваха от Астра Зенека, включително 3-4 дни като болни, другите нищо съществено.

Интересно е, че искаш да имаш следващ път.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Е ама разбира се, съвсем нормално е един след друг да починат вицепрезидента и президента на страната, от "сърдечен удар". На достолепната възраст от 61 години.
              От всичко може да е умрял и вируса.да е помогнал за сърдечният удар или пък някой/нещо друго Знае се вече горе долу добре каква е смъртността при вируса и 61-годишни. Та с този и без този все тая....освен ако не го броим за 1 милион точки.... Ама като средство за ваксореклама...безценно....

Глей ко стаа. Това преди година не беше ли глупава конспирация ?
              https://dnes.dir.bg/svyat/italiya-fr...draven-propusk
              след като предлога е неразпространението на вируса защо ваксинираните са изключени от ограниченията и не трябва да си правят тест на 2 дни ? Ок приемаме, че умират по-малко, но си разпространяват без никакви задръжки и ограничения.... всичко е толкова ГНИЛО....
              За сметка на това е само началото...

Коментар

• винаги съм гласувал в анкетите срещу ковид19 ваксините и като ми дойде се наредих тихо и кротко на опашката и така, но 15 дни бях като гръмнат въобще не ми понесе. Няма да назова бранда, но искам следващият път руската или нещо неамериканскоанглийско.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Боби не лъже.... Него са го излъгали. Една лъжа като се повтори много пъти по ВСИЧКИ медии след известно време се превръща в истина. А излъганите са дори интелигентни хора като Боби....
                  И пак вируса си е много реален и не е грип....
                  Е ама разбира се, съвсем нормално е един след друг да починат вицепрезидента и президента на страната, от "сърдечен удар". На достолепната възраст от 61 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение

Аз не съм тарикат.Както писах съдовия хирург при който ходих за мнение (имам генетично предразположение към тромбози)написа"Не подлежи на ваксинация".С това и направи и без това трудният избор много лесен.
                    Интересно. А какво каза съдовия хирург за риска от тромбози ако пипнеш ковид?

Коментар

Свърши ми почивката.... Тази година малко по-кратко...а 10 стинки на пост за изпускане ли са ?! :-)
                      ти пишеш още от началото на "почивката ти"

Коментар

• Аз пък чакам Императора да се весне насам и да почне да пише , щот тук у темата антиваксърите слабичка ракия ми се виждат нещо не могат да ме убедят.

Коментар

• Президентът на Хаити също беше против експерименталните ваксини, и май също умря от скоротечен ковид.

Коментар

Съжалявам за проблема ти и дано всичко да е наред, но това значи нема сертификат и от догодина с травела финито....
                            Е всяко зло за добро.Обиколил съм половината свят пък в България не бях ходил почти никъде освен ски курортите.Сега посетих доста места.Все е нещо.
                            Странното е че толкова съм пътувал,ял съм street food в Индия,Непал,Бирма където хигиената е никаква и никога не съм имал проблеми.А сега така са ни наплашили,че едва ли не
                            ако излезеш навън и край.
                            Last edited by travelboy; 05.08.2021, 23:19.

Коментар

Боби не лъже.... Него са го излъгали. Една лъжа като се повтори много пъти по ВСИЧКИ медии след известно време се превръща в истина. А излъганите са дори интелигентни хора като Боби....
                              И пак вируса си е много реален и не е грип....
                              той и на таити така умре от курона - една такава оловна, знайш кви тромбози прави
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Ами разбира се, че е така. Ти не можеш ли да разсъждаваш? По-добре е вируса да бъдат убит още в кръвоносната или в лимфната система, а не да го чакаме да превземе някоя клетка, и да се надяваме, че тя ще се справи с него. За това са и ваксините - за превенция на заразяването на клетките още по пътя на вируса, а не за постфактум война вътре в клетките, в която война не се знае кой ще излезе победител.
                                Знаеш ли колко малко усилие трябва, за да бъде човек здрав и този вирус безобиден за него? И колко много, непосилни усилия са необходими за борбата с вируса, когато човек е болен, какъвто е средностатистическият съвременен човек? Е, убивайте го, боцкайте се, гонете го из храсталаците на пропагандата, борете се за клетките - сложете им катинари и ги санирайте с коркови изолации, засадете лавандула в междуклетъчното пространство - защото е съобразено със зеления проект. Всичко това е жестока битка, в която са овъртолени пари, власт, невежество и липса на елементарни знания за квантовата електродинамична същност на човека. Един плосък камък от дъното на барата на село да си сложиш да постои на челото и вече си част от невидимата зарядна мрежа на етера, която дава силата на разгонен бизон, който може да го умори само липсата на женска.

Коментар

Working...
                                X