IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тази темa прекалено много се политизира, дори самия въпрос не би трябвало да стои .... Малко по-малко тази ваксина ще стане задължителна, както много други в първите часове след раждането. Иначе, достатъчно ли е изследвана. Ами повече от 4 милярда дози - достатъчно да набодеш500 пъти цяла България се поставят. Както върси, скоро поставените дози ще бъдат повече от населението на земята.
    И?
    Важно съобщение!!!
    Всички с ваксина на Pfizer и Moderna да идат близо до клетка на 5G, за да получат ъпдейти за новите версии на вируса.
    Тия със Спутник V на УКВ 103,4 мегахерца!
    А тия с Астрата да се пазят от ръжда...

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Сигурен съм че не лъжеш, ама нещо ми е трудно да ти повярвам
      Ами да. Всички знаят, че ковид е червена сферичка покрита със смукала.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
        След година и половина коронавирусът на SARS-CoV-2 не е изолиран досега в нито една лаборатория по света.
        Сигурен съм че не лъжеш, ама нещо ми е трудно да ти повярвам

Коментар

• След година и половина коронавирусът на SARS-CoV-2 не е изолиран досега в нито една лаборатория по света, а и има награда от 225к USD, мани ама тия от Файзер, за няколко месеца налучкаха ваксината срещу това невидимо нещо, явно са вундеркинди.
          PCR-тестовете чрез 30х мултиплициране какво точно показват, щом няма цялостна снимка на вируса от електронен микроскоп ...

Институтът Робърт Кох, водещата научна организация в Европа в областта на медицината, също не разполага с вирус.
          Сегашните ваксини още са със специално временно разрешение за ползване, вместо пълно утвърждаване.

За протокола: не съм го боледувал и съм ваксиниран, чакам да минат 2 седмици да ми се развие напълно имунитета.
          Гаранция нямаш имунитет за Делта, Омега или нов щам докато ти дойде време другото лято за ново боцкане, гледам до 2019 доста стари хора умираха от грип, нищо че бяха ваксинирани, ама и там има 3-4 щама, а и ваксината е на доооста години.

Най-новия проблясък дето чух от един изплашен безсмърник, и то лекар:
          - Вика ми, какво толкова, ваксината е само 10 ml, ние ядем, дишаме и пиеме със килограми всякакви отрови години наред, това малко количество какво ще ми направи, като, да приема твоята теза, че остават 1-2 ml за вещества със вредно действие ?

Третата или четвърта причина за смърт във УСА болници е грешно лечение на болния.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Разбира се всичко води към ваксинацията....
            Вкарването на крайни и абсурдни мнения, често не свързани с проблема е известен метод за омаловажаване и дискредитиране на определена теза.. И Матеев вече опитва подобни неща... В този форум обаче трудно би се получило щото след преболедуването от вируса поумняваме :-))))
            След преболедуване няма нужда от ваксинация.

Естествения имунитет придобит след преболедуване е доста по-силен от този придобит от ваксината.

Мангъра ще се окаже прав, щем не щем всички ще го прекараме, щото ваксините не пазят от заразяване специално за Делтата. Или пазят, но в много малка степен.

Ако не си го боледувал обаче, е добре да се набодеш, така шансовете за фатален изход се свеждат до нивата от обикновен грип.

За протокола: не съм го боледувал и съм ваксиниран, чакам да минат 2 седмици да ми се развие напълно имунитета.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              това чудо на снимката били разбранотвано в индия... е..хти
              Защо Индия?

https://en.wikipedia.org/wiki/Boeing_YAL-1

Коментар

Какво и е на темата? Нормално е да има крайности. Възторжено скандиращите КПСС-БКП, или сегашния му еквивалент се компенсират от чуващите гласове. Или наличието на един двама луди трябва да ме подтикне към незабавна ваксинация?
                Разбира се всичко води към ваксинацията....
                Вкарването на крайни и абсурдни мнения, често не свързани с проблема е известен метод за омаловажаване и дискредитиране на определена теза.. И Матеев вече опитва подобни неща... В този форум обаче трудно би се получило щото след преболедуването от вируса поумняваме :-))))
                Last edited by pesimist4o na kvadrat; 08.08.2021, 14:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                  Ти да видиш индийски учени открили че все пак БЦЖ-то помага

http://www.bta.bg/bg/c/SK/id/2462446

Добра новина за антиваксърите - може да се боднете с допълнителна доза БЦЖ.
                  То зависи на кой щам е базирана..., но БЦЖ ваксината има многократно надхвърлящо действие над първоначалният и смисъл / туберкулоза/ поради заигравката и с имунната система... Та не е изненада и че при Ковида би имала положително действие....
                  Една от малкото ваксини, която има смисъл да се бие....

Коментар

• това чудо на снимката били разбранотвано в индия... е..хти
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

С това несъвършенство на технологиите,направо ме притесни....От другия пост,колегата Алфа,разправя ,че пожарите ги палят самолети с лазери...А аз,ако не всяка вечер,то през вечер се качвам над 1000 м.н.в. ,сядам си под навеса,хапваме,пийваме ,любуваме се на красивото звездно небе,кристална тишина и на преминаващити като светещи точки самолети...Ами ако някой от тия самолети е с лазер и вместо да го насочи към близкия баир,поради несъвършенството на технологиите го изпляска баш в моя навес,а той е с битумни керимиди,-всичко ще стане леш....И сега се замислям ,дали да да не му нареда едни тикли,за незнаещите какво са тикли - това са дебели каменни плочи ?!Та някой по-запознат с лазерните технологи - лазерът ,дали ще успее да пробие каменна плоча дебела между 2,5 и 4 см.?!
                      Няма от какво да се притесняваш. Ако този мегаватов лазер бъде насочен към къщата ти на пълна мощност от нея няма да остане нищо освен една купчина пепел. Няма да усетиш нищо защото ще бъдеш изпепелен за части от секундата.

А между другото светещите в бяло точки които виждаш без звук са сателити. Самолетите не светят само с постоянна бяла светлина а имат и мигащи цветни светлини на крилата.
                      Last edited by alphaomega; 08.08.2021, 12:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

направо слагай един лазер и контраатака... к'ви са тия самолети да ти летят на барбекюто?! ще ги отучиш
                        Брех,за това не се бях сетил....Направо ще замясаме на "Междузведни войни"......

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение

Няма никаква развръзка. Тази тема още от самото начало си беше в категория "конспирации". Но някой хора почнаха да приемат нещата много на сериозно. Ковид и ваксините са идеологическо-политически теми и нямат нищо общо с медицината.
                          Ковид и ваксините,като всяка една обществена тема са натоварени и политически....И идва тънкият момент,в който всеки трябва да се опита да разбере- докъде е истинският проблем и откъде започва политическата натовареност....

Коментар

С това несъвършенство на технологиите,направо ме притесни....От другия пост,колегата Алфа,разправя ,че пожарите ги палят самолети с лазери...А аз,ако не всяка вечер,то през вечер се качвам над 1000 м.н.в. ,сядам си под навеса,хапваме,пийваме ,любуваме се на красивото звездно небе,кристална тишина и на преминаващити като светещи точки самолети...Ами ако някой от тия самолети е с лазер и вместо да го насочи към близкия баир,поради несъвършенството на технологиите го изпляска баш в моя навес,а той е с битумни керимиди,-всичко ще стане леш....И сега се замислям ,дали да да не му нареда едни тикли,за незнаещите какво са тикли - това са дебели каменни плочи ?!Та някой по-запознат с лазерните технологи - лазерът ,дали ще успее да пробие каменна плоча дебела между 2,5 и 4 см.?!
                            направо слагай един лазер и контраатака... к'ви са тия самолети да ти летят на барбекюто?! ще ги отучиш
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

сядам си под навеса,хапваме,пийваме ,любуваме се на красивото звездно небе,кристална тишина и на преминаващити като светещи точки самолети.
                              Ама колегата е посочил сайт в който своевременно проверява неизяснени летящи обекти. Любувате се безотговорно!

Коментар

Несъвършенство на технологията

Коментар

Working...
                                X