Първоначално изпратено от analog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеСлед година и половина коронавирусът на SARS-CoV-2 не е изолиран досега в нито една лаборатория по света.
- 1 like
Коментар
-
След година и половина коронавирусът на SARS-CoV-2 не е изолиран досега в нито една лаборатория по света, а и има награда от 225к USD, мани ама тия от Файзер, за няколко месеца налучкаха ваксината срещу това невидимо нещо, явно са вундеркинди.
PCR-тестовете чрез 30х мултиплициране какво точно показват, щом няма цялостна снимка на вируса от електронен микроскоп ...
Институтът Робърт Кох, водещата научна организация в Европа в областта на медицината, също не разполага с вирус.
Сегашните ваксини още са със специално временно разрешение за ползване, вместо пълно утвърждаване.
За протокола: не съм го боледувал и съм ваксиниран, чакам да минат 2 седмици да ми се развие напълно имунитета.
Най-новия проблясък дето чух от един изплашен безсмърник, и то лекар:
- Вика ми, какво толкова, ваксината е само 10 ml, ние ядем, дишаме и пиеме със килограми всякакви отрови години наред, това малко количество какво ще ми направи, като, да приема твоята теза, че остават 1-2 ml за вещества със вредно действие ?
Третата или четвърта причина за смърт във УСА болници е грешно лечение на болния.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Разбира се всичко води към ваксинацията....
Вкарването на крайни и абсурдни мнения, често не свързани с проблема е известен метод за омаловажаване и дискредитиране на определена теза.. И Матеев вече опитва подобни неща... В този форум обаче трудно би се получило щото след преболедуването от вируса поумняваме :-))))
Естествения имунитет придобит след преболедуване е доста по-силен от този придобит от ваксината.
Мангъра ще се окаже прав, щем не щем всички ще го прекараме, щото ваксините не пазят от заразяване специално за Делтата. Или пазят, но в много малка степен.
Ако не си го боледувал обаче, е добре да се набодеш, така шансовете за фатален изход се свеждат до нивата от обикновен грип.
За протокола: не съм го боледувал и съм ваксиниран, чакам да минат 2 седмици да ми се развие напълно имунитета.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениетова чудо на снимката били разбранотвано в индия... е..хти
https://en.wikipedia.org/wiki/Boeing_YAL-1
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Какво и е на темата? Нормално е да има крайности. Възторжено скандиращите КПСС-БКП, или сегашния му еквивалент се компенсират от чуващите гласове. Или наличието на един двама луди трябва да ме подтикне към незабавна ваксинация?
Вкарването на крайни и абсурдни мнения, често не свързани с проблема е известен метод за омаловажаване и дискредитиране на определена теза.. И Матеев вече опитва подобни неща... В този форум обаче трудно би се получило щото след преболедуването от вируса поумняваме :-))))Last edited by pesimist4o na kvadrat; 08.08.2021, 13:02.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеТи да видиш индийски учени открили че все пак БЦЖ-то помага
http://www.bta.bg/bg/c/SK/id/2462446
Добра новина за антиваксърите - може да се боднете с допълнителна доза БЦЖ.
Една от малкото ваксини, която има смисъл да се бие....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
С това несъвършенство на технологиите,направо ме притесни....От другия пост,колегата Алфа,разправя ,че пожарите ги палят самолети с лазери...А аз,ако не всяка вечер,то през вечер се качвам над 1000 м.н.в. ,сядам си под навеса,хапваме,пийваме ,любуваме се на красивото звездно небе,кристална тишина и на преминаващити като светещи точки самолети...Ами ако някой от тия самолети е с лазер и вместо да го насочи към близкия баир,поради несъвършенството на технологиите го изпляска баш в моя навес,а той е с битумни керимиди,-всичко ще стане леш....И сега се замислям ,дали да да не му нареда едни тикли,за незнаещите какво са тикли - това са дебели каменни плочи ?!Та някой по-запознат с лазерните технологи - лазерът ,дали ще успее да пробие каменна плоча дебела между 2,5 и 4 см.?!
А между другото светещите в бяло точки които виждаш без звук са сателити. Самолетите не светят само с постоянна бяла светлина а имат и мигащи цветни светлини на крилата.
Last edited by alphaomega; 08.08.2021, 11:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
направо слагай един лазер и контраатака... к'ви са тия самолети да ти летят на барбекюто?! ще ги отучиш
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
Няма никаква развръзка. Тази тема още от самото начало си беше в категория "конспирации". Но някой хора почнаха да приемат нещата много на сериозно. Ковид и ваксините са идеологическо-политически теми и нямат нищо общо с медицината.
- 2 Харесвания
Коментар
-
С това несъвършенство на технологиите,направо ме притесни....От другия пост,колегата Алфа,разправя ,че пожарите ги палят самолети с лазери...А аз,ако не всяка вечер,то през вечер се качвам над 1000 м.н.в. ,сядам си под навеса,хапваме,пийваме ,любуваме се на красивото звездно небе,кристална тишина и на преминаващити като светещи точки самолети...Ами ако някой от тия самолети е с лазер и вместо да го насочи към близкия баир,поради несъвършенството на технологиите го изпляска баш в моя навес,а той е с битумни керимиди,-всичко ще стане леш....И сега се замислям ,дали да да не му нареда едни тикли,за незнаещите какво са тикли - това са дебели каменни плочи ?!Та някой по-запознат с лазерните технологи - лазерът ,дали ще успее да пробие каменна плоча дебела между 2,5 и 4 см.?!това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
сядам си под навеса,хапваме,пийваме ,любуваме се на красивото звездно небе,кристална тишина и на преминаващити като светещи точки самолети.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Несъвършенство на технологията
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеТая тема стигна до логичната си развръзка - кемтрейлс, хаарп, Сорос и прочие.
Какво и е на темата? Нормално е да има крайности. Възторжено скандиращите КПСС-БКП, или сегашния му еквивалент се компенсират от чуващите гласове. Или наличието на един двама луди трябва да ме подтикне към незабавна ваксинация?
Коментар
Коментар