IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
    Цифрите на Матеев са бомбастични преувеличения, той също го знае. Ваксините намаляват леко смъртността, но за 1:10 и дума не може да става.......
    Ваксините намаляват смъртността дори и повече от 10 пъти, но как да го обясниш това на някой, който като щраус си е заврял главата в пясъка, вместо да погледне съответният линк.
    Last edited by Mateev; 10.08.2021, 14:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Ми погледни статистиката на русия - ще видиш че при по-малко заразени от пролетната вълна в настоящата смъртността е по-голяма. Явно делтата е по-смъртоносна от предишния британски щам
      Явно според теб и няколко спонсорирани във форума, но според СЗО НЕ Е

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Погледни статистиката на Израел - при същия брой заразени преди ваксините и сега, смъртните случаи са 10 пъти по-малко. Същото е и в UK.
        Ами те и в България намалява смъртните случаи с 10 пъти, въпреки липсата на ваксини ни, че то не е сезонът на грипа. Айде такава алабалистика като този ковид няма, всеки си вади числа,, сметки, а де е истината никой не знае.
        Last edited by Jazabel; 10.08.2021, 14:51.
        Где нет вопросов - всегда есть ответ.

Коментар

Погледни статистиката на Израел - при същия брой заразени преди ваксините и сега, смъртните случаи са 10 пъти по-малко. Същото е и в UK.
          Ами не са такива цифрите / 10 пъти/. Например за ЮК Бони преди седмица пусна графики за групата над 50 . Там беше по спомен 4.5 пъти.. И Това при куцата статистика без инфо за преболедували ваксинирани, за статуса на починалите / например кой е бил с месец живот и без вируса и т.н./
          Защо всеки път закръглявате нагоре в порядъци ? Не разбирате ли че всичко това вдъхва недоверие в хората ? Толкова ли е трудно да се каже честно - ваксините са слаба работа, но помагат за намаляване на смъртността в някаква степен и предвид мутирането на вируса ще трябва на всеки 6 месеца нова доза. За хора над 60 е добре да се сложат, за който има съмнения в имунната си система и толкова....
          И тогава единственото, което остава е хората да се принудят/задължат да се ваксинират.....
          Защо трябва да се имунизират деца и млади хора в детеродна възраст където смъртността е почти никаква от вируса , а последиците от ваксините са поне толкова / известните за момента/
          Last edited by pesimist4o na kvadrat; 10.08.2021, 14:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от vgc Разгледай мнение

Поисках първоизточника на данните от Матеев защото той извади от долапа някакви числа.
            Цифрите на Матеев са бомбастични преувеличения, той също го знае. Ваксините намаляват леко смъртността, но за 1:10 и дума не може да става.

Мисля че е прекрасно че има ваксини. Познавам хора чието психологическо състояние се подобри значително след като се ваксинираха. Колко точно предпазват, кого и срещу какво е трудно да се каже дори и приблизително.

Задължителна ваксинация с този вид ваксини е безсмислена, абсурдна и в разрез с всякакви медицински и етични норми. Самата идея показва деградацията на съвременната либерална демокрация и копнежа на всички управляващи за повече власт.

Коментар

Предполагам си даваш сметка кой беше щама преди ваксините и кой е сега? Директното приравняване на данни от преди година с данни от сега е същото като в математиката да събираш круши и ябълки накуп. Знаеш го по-добре и от мен.
              Ми погледни статистиката на русия - ще видиш че при по-малко заразени от пролетната вълна в настоящата смъртността е по-голяма. Явно делтата е по-смъртоносна от предишния британски щам

Коментар

Благодаря за инфото, но предполагам си даваш сметка кой беше щама преди ваксините и кой е сега? Директното приравняване на данни от преди година с данни от сега е същото като в математиката да събираш круши и ябълки накуп. Знаеш го по-добре и от мен.
                Last edited by vgc; 10.08.2021, 14:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Ето нагледен пример защо имунитета от ваксина е за предпочитане пред преболедуване (като пренебрегнем риска от смърт или пост ковид инфаркт/инсулт).
                  факсината ИМУНИТЕТ срещу грипчето НЕ ДАВА. НИКАКЪВ.
                  Как може да е по добре от каквото и да е??!?!?!?
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Поисках първоизточника на данните от Матеев защото той извади от долапа някакви числа. Ако можеш ги покажи и ти - аз реферирах общодостъпна информация, че даже ви и пуснах препратка за "удобство" да си изберете публикация. И ти и той сме стари познайници и умеем да боравим с числа - ако искате ми покажете вашите, медицински твърдения не ме интересуват ...

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

надай се?
                      Още като приеха закон че НЕ МОЖЕШ ДА ГИ СЪДИШ и всичко лъсна. Това е престъпление срещу човечеството или накратко ГЕНОЦИД.
                      Управляващите от всички страни без изключение (изключенията ги УБИХА, а тези които не могат само политически - ТРЪМП) се НАГОВОРИХА да унищожат народите си !?!?!?!?
                      ДА УНИЩОЖАТ СВЕТОВНИЯ РЕД и бързат щото иначе ще изпуснат кокала. Най-смешното е че те си го изградиха и те се ПРОВАЛИХА т.нар гейлеберизъм (викат му мултикултуризъм) и издигането на НЕКАДЪРНИКА на политически постове щот друго не мое да прави.
                      Как па си помислиха че тези некадърници могат да водят човечеството към "светли бъднини"?
                      Плямпанията за ВИНОВНОСТ са само за наивници.
                      ВИНОВНИ СМЕ ЧЕ НЕ НОСИМ МАСКИ
                      ВИНОВНИ СМЕ ЧЕ НЕ СЕ БОЦКАМЕ
                      ВИНОВНИ СМЕ ЗА ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ
                      ВИНОВНИ СМЕ ЗА ИЗРИГВАНЕТО НА СЛЪНЦЕТО.
                      ВИНОВНИ СМЕ ЧЕ ДИШАМЕ.
                      ВИНОВНИ СМЕ ЧЕ ЖИВЕЕМ.
                      НЕКАДЪРНИКА ОБВИНЯВА ВСИЧКИ ЗА СВОЯ ПРОВАЛ? Да ви е познато? Че даже се и учат едни други.
                      НЯМА ДОБРА ЛЪЖА - тя може да е лоша, много лоша и неприемлива/нетърпима още от самото начало.
                      Ковид измамата беше лоша в началото - сега вече е неприемлива.
                      Неслучайно хората са по площадите - жалко че е късно. Единствено гражданска революция.
                      Ние сме привилегировани че политиквениците ни НЯМАТ НИКАКВО ДОВЕРИЕ сред народа и НЯМА как да въведат неприемливи мерки със сила, вяра и лъжи
                      Ето нагледен пример защо имунитета от ваксина е за предпочитане пред преболедуване (като пренебрегнем риска от смърт или пост ковид инфаркт/инсулт).

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Аз па слушам само отричане на всичко и не виждам грам конструктивни предложения?

Та какво предлагаш ти?

Поисках първоизточника на данните от Матеев защото той извади от долапа някакви числа. Ако можеш ги покажи и ти - аз реферирах общодостъпна информация, че даже ви и пуснах препратка за "удобство" да си изберете публикация. И ти и той сме стари познайници и умеем да боравим с числа - ако искате ми покажете вашите, медицински твърдения не ме интересуват ...

Коментар

Ами не съм я следил - може ли отново? Иначе до скоро слушах хайде на 70-те процента ваксинация, после хайде на 90-те, сега вече е хайде жълта звезда на ревера ... последното вече събужда в мен възмущение и гняв.
                          Аз па слушам само отричане на всичко и не виждам грам конструктивни предложения?

Та какво предлагаш ти?

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

кажи ми преболедувал човек защо да се ваксинира. мантри не ми пиши.
                            Щото процеса се управлява от бюрократи

А бюрократите по дефиниция скапват всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Викаш лъжат ме ама е за мое добро , ех този нов свят на благородни и добри хора . Тука имам чувството ,че пишат или платени или много зомбирани хора . И "вярата" е най отпред при всички ,цитират ,разсъждават върху нещица спуснати от същите лъжовни но добри хора . Ех идилия !!!
                              Интересно ти какво предлагаш?

Да отидем всички групово да се заразим ли?

И после да се чудим що няма места в болниците.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Напротив , мотаеха яко или просто не даваха отговор оправдавайки се, че няма данни кое как ще бъде. А медиите избягваха да задават неудобни въпроси и бълваха само 95%, 96%, 95%, дори и 1 доза върши голяма работа и т.н. Всичко вървеше през спонсорирани ''спецове'' т.е. компаниите не са лъгали директно, а само спестяваха истината.... Истина която няма как да не са знаели каква е....Та измамата си е измама и дано да е била за добро = да са спасили повече животи на възрастни хора от погубените и провалени с усложнения на млади....
                                надай се?
                                Още като приеха закон че НЕ МОЖЕШ ДА ГИ СЪДИШ и всичко лъсна. Това е престъпление срещу човечеството или накратко ГЕНОЦИД.
                                Управляващите от всички страни без изключение (изключенията ги УБИХА, а тези които не могат само политически - ТРЪМП) се НАГОВОРИХА да унищожат народите си !?!?!?!?
                                ДА УНИЩОЖАТ СВЕТОВНИЯ РЕД и бързат щото иначе ще изпуснат кокала. Най-смешното е че те си го изградиха и те се ПРОВАЛИХА т.нар гейлеберизъм (викат му мултикултуризъм) и издигането на НЕКАДЪРНИКА на политически постове щот друго не мое да прави.
                                Как па си помислиха че тези некадърници могат да водят човечеството към "светли бъднини"?
                                Плямпанията за ВИНОВНОСТ са само за наивници.
                                ВИНОВНИ СМЕ ЧЕ НЕ НОСИМ МАСКИ
                                ВИНОВНИ СМЕ ЧЕ НЕ СЕ БОЦКАМЕ
                                ВИНОВНИ СМЕ ЗА ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ
                                ВИНОВНИ СМЕ ЗА ИЗРИГВАНЕТО НА СЛЪНЦЕТО.
                                ВИНОВНИ СМЕ ЧЕ ДИШАМЕ.
                                ВИНОВНИ СМЕ ЧЕ ЖИВЕЕМ.
                                НЕКАДЪРНИКА ОБВИНЯВА ВСИЧКИ ЗА СВОЯ ПРОВАЛ? Да ви е познато? Че даже се и учат едни други.
                                НЯМА ДОБРА ЛЪЖА - тя може да е лоша, много лоша и неприемлива/нетърпима още от самото начало.
                                Ковид измамата беше лоша в началото - сега вече е неприемлива.
                                Неслучайно хората са по площадите - жалко че е късно. Единствено гражданска революция.
                                Ние сме привилегировани че политиквениците ни НЯМАТ НИКАКВО ДОВЕРИЕ сред народа и НЯМА как да въведат неприемливи мерки със сила, вяра и лъжи
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X